Forum despre Swiss Solutions


win Joi, 4 Aprilie 2013

nu recomand, salarii mici, ore suplimentare multe si evident neplatite. firma nu ofera beneficii angajatilor de recomandat -poate doar ca prim job.

BB Joi, 25 Aprilie 2013

iti dau test de traducere de vreo 50 euro, bani pe care nu ti-i platesc, ca doar e test...iti raspund dupa 2 luni cu un feed-back negativ ca nu te potrivesti si treb sa-ti imbunatatesti competentele de traducator. asta luand in considerare ca eu sunt traducator de la terminarea facultatii de acum 5 ani si colaborez cu multe firme din strainatate. am zis sa incerc si in ro o colaborare sa vad cum e. eu oricum am fost batoasa si nu am tradus tot testul, doar cateva paragrafe, bineinteles ca asta i-a ofuscat ca doar nu le-am realizat toata traducerea repede si gratis cum se asteptau. Nu recomand! daca sunteti buni, colaborati cu firme din strainatate, ei stiu sa aprecieze calitatile unui traducator, te si platesc pentru traducerile de test.

Dana Joi, 2 Mai 2013

exact! iar in cazul in care iti dau feedback pozitiv tarifele oferite sunt mult sub nivelul pietei.

jeje Joi, 10 Octombrie 2013
Ca si consultant vanzari B2B stie cineva ce nivel salarial ti se ofera si ce oportunitati de bonusuri?
@jeje Luni, 11 Noiembrie 2013

salariul de baza este mic si cu siguranta nu ajunge nicaieri pe aproape de 2000. se primeste comision din vanzari, dar nu iti imagina ca vei primi mare lucru.

Obiectiv Duminica, 16 Martie 2014
Firma serioasa, foarte profesionisti, pun foarte mare accent pe calitate, mult mai pretentiosi decat alte firme.
Katalio89 Vineri, 21 Martie 2014
Mie mi-a placut sa lucrez la ei. E adevarat ca managerii mai infloresc si folosesc tertipuri dar adunate toate e un mediu placut de lucru - desi stressant. Remuneratie 1.500 -1.700 lei luna. Putin pentru Tm.
elena Vineri, 11 Aprilie 2014
Ce inseamna un Project Manager la ei? Cum e si cat se plateste? Ce program de lucru au?
@elena Luni, 14 Aprilie 2014
haha! project manager e ala care imparte traducerile la traducatorii din baza de date. salariul e destul de mic, ore suplimentare cat cuprinde (neplatite desigur) si sa fii la dispozitia "managerului general" cam tot timpul.
nu recomand!
au rotatie foarte mare pe joburi, in toate departamentele si prefera sa angajeze absolventi, care ulterior pleaca mancand pamantul.
elena Miercuri, 23 Aprilie 2014
multumesc! :D
ale_o Duminica, 4 Mai 2014
Buna, am si eu un interviu la aceasta firma. Stie careva ce salariu ofera cei de la swiss pt project manager? sincer chiar imi caut ceva de lucru, neaparat, as dori sa stiu daca merita macar pt inceput sa lucrez la aceasta firma sau e doar multa bataie de cap si remuneratie zero. Va multumesc anticipat
Project manager 3 Vineri, 23 Mai 2014

Eu am lucrat acolo ca Project Manager. Nu recomand.
Se fac foarte multe ore suplimentare neplatite, "drepturile angajatilor" exista numai pe hartie. In plus, managementul are o atitudine foarte, foarte urata fata de angajati.
Daca s-ar face un audit financiar s-ar trage niste concluzii extrem de interesante.

Singura parte buna e ca se poate invata managementul traducerilor destul de bine, dar nu stiu daca experienta asta merita tot stresul.

nico Miercuri, 28 Mai 2014

Nu as recomanda niciunui prieten sa lucreze la Swiss Solutions. Salariile sunt derizorii, beneficii nu ofera. Pentru zilele tale de concediu care iti sunt acordate de drept prin contract trebuie sa te targuiesti la sange ca sa le primesti. Unei colege care a suferit o operatie dupa care a primit concediu medical cateva saptamani si a cerut cateva zile de concediu dupa cateva luni de la incident i s-a spus ca pentru ce sa isi ia concediu? Nu a avut destule zile cat a fost operata? Si-a dat demisia la cateva saptamani. Comportamentul fata de angajati e inuman.

ethas Marti, 15 Iulie 2014
Am avut si eu un interviu cu ei. La prima vedere mi se parea un mediu de lucru okay. Ce ma intereseaza pe mine este cum se comporta managerul? Si daca se poate detalii, pentru ca eu vreau sa plec de pe o pozitie in care am un manager care incalca drepturile salariatului in fiecare zi, si nu vreau sa pic in aceasi oala. Plus ca unde sunt acum am contract nedeterminat si daca merg la ei va fi o proba de 3 luni. Ma intereseaza si daca se dau concediile cum trebuie daca se pot lua invoiri, daca se dau prime de concediu, prime de sarbatori, bonuri de masa sau cadou? Se asigura transport sau ce alte beneficii ati avut la aceasta firma?
ANTON Marti, 13 Ianuarie 2015
Buna! Am avut si eu un interviu la ei in urma cu cateva luni. Mentionez ca interviul se desfasoara in mai multe etape (cca 3 interviuri) si este unul greu si solicitant. La interviu joci mai multe joculete etc. Salariu nu ti-l spun, chiar daca ajungi sa mergi pana in ultima etapa. Asa ca voi alegeti daca merita sau nu! :)
AlexandraP Vineri, 15 Ianuarie 2016
Buna ziua. Am primit astazi un telefon, pentru a programa un interviu pentru postul de Junior Acount Manager, in cadrul firmei Swiss Partners. Este aceeasi cu Swiss Solutions, aveti idee? Precizez ca nu am aplicat eu la ei, de aceea mi se pare putin ciudat. Plus ce am citit aici...m-a cam intors. Multumesc anticipat
maraJ Vineri, 15 Ianuarie 2016
Alexandra, nu cred ca sunt aceeasi. Par a fi doua firme diferite? In ce oras te-au sunat pentru interviu?
Maria12 Vineri, 15 Ianuarie 2016
Nu cred ca sunt aceiasi, Alexandra.
Am colaborat si eu cu ei (cu Swiss Solutions) ca traducator (cand am inceput colaborarea aveam in jur de 8 ani de experienta in domeniu), pana am intrat in concediu de maternitate.
Ca sa te accepte ca traducator colaborator trebuie sa faci niste traduceri test destul de lungi si nu foarte usoare, evident neplatite (ma rog, in Romania nu am auzit pe nimeni sa plateasca traducerile test). Colaboarearea cu ei, desi nu foarte scurta, nu a fost productiva pentru mine. Am primit foarte putine comenzi de la ei (probabil trimiteau doar atunci cand traducatorii cu care aveau colaborari mai lungi nu aveau timp). Oricum voiau traducerile de azi pe maine si pareau cam deranjati daca nu ii puteai servi. De platit, mi-au platit facturile (tarifele oferite de ei sunt mult sub asteptari, dar se aliniaza cu cele oferite de marea majoritate a birourilor de traduceri; eu m-am cam targuit cu ei sa imi dea o anumita suma + TVA, fiind platitoare de TVA).
Cu managerii nu am avut discutii, iar fetele angajate acolo (PM) pareau OK. Am vazut totusi ca multe si-au schimbat locul de munca intre timp.

Pentru cei interesati sa colaboreze cu ei, trebuie sa stie ca sunt foarte stricti si trebuie sa respecte intocmai conditiile lor (de traducere, editare, formatare). Sunt de acord cu aceste conditii, insa aceste pretentii ar trebui remunerate corespunzator. Si nu numai de ei, ci de toti cei care au birouri de traduceri si fac bani pe munca altora, platita cu 2 lei...
newta Luni, 25 Ianuarie 2016
Buna, Alexandra. Am fost sunata si eu de Swiss Partners pentru pozitia de Junior Account Manager. La fel nu am aplicat nici eu pentru postul acesta. Ai aflat ceva despre ei? Ai fost la interviu?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?