Forum despre Sykes Enterprises Eastern Europe


al Joi, 7 Noiembrie 2013
Ma poate informa cineva cu privire la procesul de selectie? Interviu telefonic, interviu personal, teste, etc.
multumesc
addrianno Vineri, 8 Noiembrie 2013
@ nufar- germana pe ce cont?
@al- interviul consta intr-un test scris in limba pt care aplici. Urmeaza apoi testare orala si in final intalnire formala cu team leaderi si persoane si din hr. Procesul insa nu dureaza f mult
portugheza Luni, 11 Noiembrie 2013
Buna ,stie cineva pt limba portugheza care e salarizarea? Programul de lucru?
krm Sambata, 16 Noiembrie 2013
Buna! am primit si eu o oferta pt franceza si mi s-a trimis un test pe mail. inca nu am apucat sa il rezolv, mi-e putin teama ca nu mi-am mai exersat franceza de vreo 2-3 ani... E foarte dificil testul sau e abordabil? Multumesc!
B Miercuri, 20 Noiembrie 2013
Buna! am aplicat si eu pentru Customer Support Representative (engleza), si am fost sunata si pentru testarea telefonica in lb. engleza. Nu am mai primit nici un fel de feedback si ma intrebam, ar trebui sa inteleg ca raspunsul e negativ?
dani Miercuri, 20 Noiembrie 2013
stie cineva cum e testul de engleza? gramatica? cat de greu e?
fabian Miercuri, 27 Noiembrie 2013
am primit testul in mail l-am rezolvat in cat timp te contacteaza ????????
Deea Vineri, 29 Noiembrie 2013
Buna, eram curioasa si eu despre testul in engleza, cat este de greu?...Merci!
Deea Sambata, 30 Noiembrie 2013
Imi puteti spune va rog careveste programul de lucru pe engleza?, merci anticipat!
k Luni, 2 Decembrie 2013
Same here...am fost si la test, si interviu telefonic and nothing! Inca mai astept ... Deea, testul e usurel, depinde de ce cunostiinte ai tu...daca ai Cambridge sau Toefl nu ar trebui sa iti faci griji, te descurci sigur!
d Sambata, 7 Decembrie 2013
stie careva ce orar au cei de la sykes pe 24 si 31 dec?
lora Marti, 10 Decembrie 2013
buna sunt si eu o viitoare angajata sykes pe italiana .... sper sa nu regret ... ce spuneti?
ana Miercuri, 11 Decembrie 2013
buna ziua am citit toate cele enuntate mai sus si sunt surprinsa si nu atat de mult...as vrea sa stiu pt spaniola-samsung care este salariul si ce orar?,am facut testul de limba si astept ceilalti pasi...multumesc tuturor si mult succes celor care lucreaza sau celor care intra in aceasta corporatie
adriana Sambata, 14 Decembrie 2013
Buna! In legatura cu mediul de lucru la Sykes,iata adevarul-adevarat si nimic in afara de adevar : -parti pozitive:colegii sunt simpatici pe majoritatea conturilor,poate si pentru ca se simte nevoia de solidaritate atunci cand stress-ul e sporit si cand te simti exploatat.De doua ori pe an firma organizeaza party-uri,care sunt destul de ok. In general,nu exista favoritisme.
-partile negative sunt insa mult mai multe:se cere un nivel ridicat de calitate a muncii,iar banii sunt putini(salariile sunt cele care s-au mentionat mai sus).Esti monitorizat prin N mijloace(nu sunt convinsa daca nu si la baie) si esti tot timpul contra-cronometru(chiar daca iti faci treaba foarte bine,tot ai senzatia ca esti in intarzaiere).In weekenduri si de sarbatori se lucreaza,orarul nu are absolut nici o coerenta(adica poti lucra 6 zile consecutive,una libera,2 zile,apoi 2 libere,5 zile munca si tot asa).Ti se dau,intr-adevar, zile libere compensatorii ,dar parca nu e acelasi lucru daca esti liber de Craciun sau in 28 decembrie.Si nu,zilele "festive" lucrate nu sunt platite mai bine(ei spun ca da,dar cei 2 lei pe care-i primesti in plus pentru o astfel de zi sunt o gluma;2 lei,nu exagerez deloc).Sunt perioade in care volumele de munca sunt mai mici,dar mai ales sunt perioade in care in afara de ora de pauza vorbesti la telefon/scrii mailuri NON-STOP. Salariul nu mai creste dupa cele 3 luni.Nu se poate sa intarzai la serviciu nici un minut,sub nici o forma.
ale Joi, 9 Ianuarie 2014
Ana ai putea sa imi dai o adresa de mess
ale Joi, 9 Ianuarie 2014
Lora imi poti zice te rog in ce a constat interviul tau?
mada Vineri, 10 Ianuarie 2014
nu stie nimeni in ce consta primul test scris
Miha Vineri, 7 Februarie 2014
As dori sa stiu care e atmosfera la Language Academy. la ce nivel sunt tinute cursurile, ce asteptari sunt, cum sunt trainerii?
Ralu Miercuri, 19 Februarie 2014
Salut! Sunt Ralu si sunt interesata de tot ce e legat de partea italiana in aceasta companie intrucat urmeaza sa am un interviu si sa vrea sa fiu pregatita. VA ROG mult pe cei care lucrati pe partea de limba italiana sa ma lamuriti cum e cu salariul (au fost diverse opinii), orarul etc pe limba italiana. MULTUMESC!
Ralu Miercuri, 19 Februarie 2014
Lora, apelez si eu la buna vointa ta...As dori informatii in legatura cu interviul pe italiana etc...Imi dai te rog o adresa de mess sau facebook? Multumesc mult!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?