Forum despre Sykes Enterprises Eastern Europe


Almira Luni, 21 Septembrie 2015
Intrebarea mea ar fi: care sunt sansele de promovare, cam dupa cat timp se poate vorbi de asa ceva? Am destula experienta de Call Center, dar as vrea sa nu ramin pe o pozitie de entry prea mult.
Anett Vineri, 12 Februarie 2016
Buna tuturor....Sunt inr-o mare dilema ieri am fost avut interviul scris si oral pt un job la call center pe italiana(entry level)a decurs ft.bine mi s-a spus ca salariu pt inceput e 2000 ron din care 1800 net si dupa 3 luni inca 800, eu tb sa renunt la locul meu de munca actual incepand treiningul de 5 saptamani as vrea sa stiu sigur daca dupa acest treining se va face contractul de munca nu as vrea sa raman fara job....si daca e f complicat aici.....adica daca au fost pers care nu au facut fata acestui job.....multumesc anticipat!
Private Marti, 8 Martie 2016
@anett
Am dubii ca o sa iei suma asta.
Eu zic sa iti dea in scris ce promit sa nu te trezesti cu surprize.
De incept o sa iei fie contract determinat pe 3 luni si dupaia vezi daca iti place si e ok si din parte firmei.
Alouette Joi, 30 Iunie 2016
Hello,

Oare stiti cam cat e salariul unui Team leader pe fr/eng? Merci
Rona Miercuri, 10 August 2016
Salut, am si eu o intrebare, in Sibiu sunt proiecte in limba italiana? Ce salarii sunt? Unde este sediul firmei in Sibiu? Multumesc anticipat!
eu01 Miercuri, 28 Septembrie 2016
Cei din management, persoane cu "experienta, vechime si fini cunoscatori intr-ale customer care-ului", se poarta cu tine de parca ar fi cunoscatori ai fizicii atomice. ...
anonim_2203 Joi, 29 Decembrie 2016
Angajata full time din 2012, salar actual 4000 net, promovata de 3 ori. Sunt multe oportunitati..si oamenii sunt chiar ok daca stii de la cine sa inveti :)
Private Miercuri, 12 Aprilie 2017
cand sint promovari in firma se stie deja cine o sa aiba acel post.pe contul samsung italia orarul e luni-duminica 10-20.daca aveti oferte di alta parte recomandarea e sa evitati ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?