Forum despre Synevo Romania


diana Marti, 6 August 2013
Aproximativ salariul pt receptie cat este la ei?stie cineva...., si mai multe detalii despre atmosfera de la synevo
Clau Vineri, 13 Septembrie 2013

Cineva despre synevo ? ..nimeni nimic ?

de-a lu nelson Vineri, 13 Septembrie 2013

am fost eu la un interviu tot pt. receptie acum 3 ani.
stiu ca am dat si un test scris ceva, nu mai tiu exact ce continea.
recrutoarea a fost ok, una din cele mai ok persoane cu care m-am intalnit la interviuri, mi-a trimis si mail cu raspunsul etc..
mai tin minte ca erau pe grozovici atunci, si nu prea se deschidea usa la etajul cu pricina.
mai tin minte ca era o fata care dadea pentru contabilitate si ii dadusera un test mai ceva ca la facultate, avea si calculator la ea etc.

Paula Joi, 17 Octombrie 2013
buna,

stie careva salariul aproximativ pt reprezentat vanzari? si daca ofera masina?
merci
EBA Miercuri, 30 Octombrie 2013

am fost la un interviu in Chiajna am dat un test de 40 probleme(mai ceva ca la Licenta),bineinteles ca l-am facut,am experienta practica de 12 ani in domeniu dar raspunsul a fost unul negativ.
au recrutat pe cine au vrut ei,dar au lasat o portita de a fi recrutata la o ulteriora extindere a departamentului,ceea ce nu cred ca se va mai intampla din partea mea(daca nu am indeplinit conditiile lor de recrutare de prima data,a doua oara de ce le-as indeplini???)
ce sa inteleg???in functie de ce se recruteaza???nu conteaza testul,conteaza altceva???
 

ruska Miercuri, 30 Octombrie 2013
Am fost si eu la ei la interviu luni,mi-au dat un fel de test de personalitate de vreo 27 de intrebari cu descrieri detaliate si un alt test din specialitate,au zis ca ma vor suna saptamana viitoare,eu astept,in afara de fata de la resurse umane care a fost draguta nu am discutat cu altcineva pt ca banuiesc ca celelalte persoane aveau treaba prin laboratoare sau fiecare pe unde ii e locul,astept sa ma sune ca sa vb cu patronul sapt viitoare.
John Luni, 9 Iunie 2014

Am ajuns sa vad cu ochii mei cam ce fel se desfasoara procesul de recrutare la Synevo. Am aplicat, am fost sunat si invitat la un test, nu mi-a fost trimis un e-mail cu datele de contact, ora, persoana de contact, etc, cum fac profesionistii. A trebuit sa o rog pe cea care m-a sunat, care oricum nu era cea cu care am avut intalnirea ulterior, sa-mi ofere adresa....mi-a zis sa intru pe site-ul Synevo, ca gasesc acolo toate detalii cu privire la adresa/locatie. Locatia fiind in camp, fara acces cu mijloace de transport public, ar fi fost macar de bun simt sa intrebe cum ajung acolo si sa-mi zica ca au un microbuz care te poate prelua la anumite intervale orare de la statia de metro Pacii. Am ajuns acolo cu un taxi, erau si alti candidati care asteptau dezorientati, nu era nimeni la receptia de la parter, am urca la etaj, unde receptionerea vorbea la telefon si nici nu ne-a bagat in seama. Langa receptie era distinsa doamna/domnisoara care urma sa ne invite la testare, insa ne-a tratat cu o indiferenta si aroganta cum nu am mai vazut la un om de HR, pur si simplu nu ne-a bagat in seama. A trebuit sa asteptam sa termine receptionera de vorbit la telefon si sa ne zica sa asteptam, ca apoi sa vina si persoana de la HR. Testul este un test psihologic, niste pagini pe care ti le arunca in fata impreuna cu un pix, intr-o mare scarba, zincadu-ti ca ai 1 ora si dupa ce trece ora sa le lasi la receptie si poti sa pleci. Asta am si facut, nici de data asta nimeni nu zice nimic de microbuzele lor. In urmatoarea saptamana am fost invitat la un interviu, unde aceeasi autosuficienta, care desi nu e HR Manager, are o atitudine de cel putin CEO, vine dupa 15 min, imi zice sa o astept 10 min, il invita pe alt candidat sa o urmeze, revine la mine dupa 30 min, ma invita intr-o sala sa avem o discutie libera, intreaba ce-i trece ei prin cap, plictisita, scarbita, incruntata, vizibil dezinteresata, nu-si noteaza aproape nimic din discutie, pastreaza atitudinea de superioritate si aroganta care ar face pe oricine sa simta sila si dupa 15-20 min incheie discutia. Apoi trec saptamanile si nu se mai intampla nimic, semn ca acela a fost un interviu sau un prag eliminatoriu. Cam asa e la Synevo...Poate parea subiectiv ceea ce am scris, sper sa aveti ocazia sa vedeti pe pielea voastra, bafta.

marevna Sambata, 19 Decembrie 2015
Care este salariul pentru call center?
Aura27 Miercuri, 27 Iulie 2016

Din pacate si eu am avut o experienta cam urata cu aceasta firma de la care chiar aveam pretentii...in ce priveste procesul de selectie ..este cam indoielnic. Desi in anunturi studiile superioare constituie un avantaj, in cazul meu se pare ca au fost o piedica deoarece domnisoara a considerat ca nu pot fi angajata deoarece era posibilitatea sa plec avand studii superioare.Desi la ultimul loc de munca aveam o vechime de 8 ani, deci nu se punea problema de instabilitate. O mare dezamagire....

mihaela17 Marti, 14 Februarie 2017
ce salariu este pentru receptie?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?