Forum despre Synygy Romania


Andrei R. Miercuri, 18 Aprilie 2012
as dori sa stiu cum decurce procesul de recrutare (interviurile, cum si cate sunt) la Synygy. cei care au fost pe la interviuri daca poate sa-mi spuna ceva.
IRA Miercuri, 4 Iulie 2012
buna Andrei. Vb din experienta, Aplici intati la o pozitie deschisa la ei pe site, cel cu Europe si atasezi CV-ul, apoi vei fi sunat de o donsoara si ti sa va da un mail cu un link sa rezolvi un test cu mai multe optiuni/raspunsuri de cultura generala, logica, matematica. Daca l-ai trecut, in timpul alo cat ( 35-40 min) treci in etapa urmatoare. Succes,
Bubu Luni, 12 Noiembrie 2012
Dupa testul scris urmeaza interviul tehnic, apoi interviul cu un manager si daca e cazul cu inca un manager. Daca treci de interviuri ti se face oferta.
clau83 Joi, 14 Februarie 2013
dar, despre procesul de recrutare pt postul de Associate Business Analyst stie cineva?
am aplicat, dupa nu stiu cat timp a urmat un interviu telefonic in engleza, si nu stiu ce mai urmeaza.
A mai trecut cineva pe aici?
Mimi Sambata, 16 Februarie 2013
Cum este atmosfera ? Se lucreaza peste program? Cam la ce nivel sunt salariile pentru pozitia de Associate Business Analyst?
blondy Miercuri, 8 Mai 2013
Buna, vad ca s-a mai intrebat, insa o mai fac si eu o data :)
Care sunt salariile pt pozitia de Associate Business Analyst si cum se desfasoara jobul?
merci!
cori Miercuri, 29 Mai 2013
se pare ca este o enigma :)
Bubu Vineri, 5 Iulie 2013
Salariile sunt OK pentru incepatori, pe pozitia de Associate Business Analyst. Este o firma de unde poti sa-ti pornesti cariera si este excelenta pentru cativa ani. Nu prea merge sa te angajezi daca estei deja middle sau senior level. Programul este destul de flexibil, se poate lucra si de acasa, Daca este nevoie se sta si peste program, dar unde nu se sta? Cand nu e de munca ajungi la birou pana in 12 si e ok.

Salariile sunt incadrate in niste marje pentru toata lumea, dar se dau mariri destul de des. E singura firma pe care o cunosc si in care chiar se fac evaluarile de 6 si 12 luni.
mihalela Luni, 5 August 2013
Buna! Cam care ar fi intervalul salarial pentru entry level associate business analyst?
in ce consta mai exact interviul tehnic ?
Multumesc,
Mihaela
Anonim Miercuri, 11 Septembrie 2013
nimeni, nici o informatie despre:

intervalul salarial pentru entry level associate business analyst?
in ce consta mai exact interviul tehnic ?
Anonimul nr 2 Vineri, 20 Septembrie 2013
Salut,
Am aplicat la ei pt Associate Business Analyst , am trecut de testul online, de interviul cu hr dar nu si de interviul cu team-leaderii; feedback-ul meu este urmatorul:
totul a decurs aproape profi, hr-ul si-a facut foarte bine treaba, aproape la fel pot spune si despre teamleaderi. Intrebari legate de realizari profesionale, despre cum te-ai raporta la echipa, despre aplicabilitatea competentelor tale etc ...+ teste logice. Cu cat experienta profesionala este mai putina cu atat sunt mai multe teste logice. Eu aici am picat si pe buna dreptate...chiar trebuie sa ai o logica si o imaginatie excelenta .
Bila neagra pe care le-o acord celor 2 team-leaderi : la finalul interviului, dupa ce au vazut ca, desi am dat o solutie la al 2-lea test logic , aceasta nu a fost cea dorita de ei, s-au ridicat brusc de pe scaune, si-au luat latptopul, au mormait un multumim si au plecat. Eram cam siderata si tot ce am putut spune a fost un " imi cer scuze ca v-am retinut"...si tot ce-au zis a fost un "nu-i nimic". In fine, dand la o parte acest moment , totul a fost profi. Sper sa citeasca si ei aceste randuri si sa tina cont pe viitor de imaginea pe care o lasa in urma.

Mult succes!
JW Marti, 17 Decembrie 2013

Mi se pare foarte interesant faptul ca am aplicat online la ei, am primit peste cateva zile un mesaj ca mi-au citit CV-ul si vor sa ma invite la un test, am primit link, l-am completat (cred ca maxim 2 intrebari am gresit din el), am primit apoi mesaj ca "your tests meet our standards and we wish to continue the recruitment process. A member of our Human Resources team will contact you within a few days to discuss our next steps." si sunt de atunci 2 saptamani :) Ma abtin de la alte comentarii.

Eugen Miercuri, 25 Decembrie 2013
Lasa un mail si iti dau eu mai multe detalii. Ms.
@eugen Miercuri, 8 Ianuarie 2014
Am nevoie de niste detalii daca se poate: salarizare, atmosfera... profinisaj at yahoo dot com
Mike Vineri, 24 Ianuarie 2014
Salarizare foarte buna; mai ales angajatii care fac treaba buna cu siguranta sunt rasplatiti pe masura. Atmosfera ca in orice firma: cand e de treaba, se munceste, dar de obicei nu se fac multe ore suplimentare. Firma face tot felul de evenimente interne pentru angajati (petreceri, concursuri cu premii, etc.); sunt multi angajati vechi si atmosfera e foarte faina.
AnaIon Duminica, 9 Februarie 2014
Buna,

Ma poate ajuta cineva cu detalii despre interviul de associate business analyst (NU cel cu cu HR, ci cel cu TL sau vicepresedinte)? De ex, ce brain teasers ati avut? De asemenea, daca este posibil, m-ar interesa detalii despre salariul de associate business analyst
Antonia Luni, 10 Februarie 2014

Salut. Ideea e sa le placa de tine. Din ce am observat se pune accentul in principal pe comunicarea cu clientul. Engleza e de baza, restul mai putin conteaza. Daca nu te place  poate sa iti bubuie capul ca nu treci mai departe.

dan Vineri, 21 Februarie 2014
salut, cam care e nivelul salarial pentru associate business analyst?
Buna ziua Duminica, 9 Martie 2014

Buna ziua , am vazut camulti oameni intreaba de postul acela de Asscociate Bussines Analyst. Chiar nimeni nu isi da seama ca postu respectiv e pus in fiecare luna ? de ani de zile. Uitati-va mai sus ca oamenii intreaba in diferite perioade de timp , februarie , martie , mai , septembrie 2013 si acuma suntem in 2014. Chiar nu au reusit sa ocupe postu asta de doi ani? ca este si acuma pe ejobs :)))))

Lumix Miercuri, 12 Martie 2014
Pozitia e pe bune, insa v-as sfatui sa aplicati direct pe site-ul lor mai repede decat pe e jobs, best jobs, etc. daca vreti sa primiti un raspuns. Chestia e ca toata lumea incepe pe pozitia asta si dupa aceea dupa vreun 1 - 2 trec pe pozitia urmatoare (consultant). De asta cred ca tot apare pozitia asta deschisa (plus ca acum sunt ceva mai multi decat atunci cand am inceput eu deci nu cred ca incearca doar sa umple locurile ramase libere). In rest subscriu la ce s-a zis mai sus, atmosfera ok, cu tot felul de evenimente , munca in functie de proiect si perioada: sunt momente cand esti foarte aglomerat si altele cand nu ai ce face, partea buna e ca nu iti sufla nimeni in ceafa, daca iti faci treaba bine totul e ok.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?