Forum despre T&D Exim Software - ADM 2000 SRL


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 7 Martie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma T&D Exim Software - ADM 2000 SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de T&D Exim Software - ADM 2000.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

pi5cot Sambata, 29 Martie 2014

O firma de contabilitate , care are in portofoliu numai asociatii de propietari, si care se vrea mareeee firma de contabilitate cu nu stiu cati ani in domeniu. Este adevarat firma a fost infiintata undeva prin 2005 parca ...dar nu va asteptati la oameni seriosi. Ei sunt intr-un continuu proces de recrutare asta doar in cele 2 saptamani in care se lucreaza non-stop, adica dupa 15 ale lunii. Nu fac angajari te duc cu zaharelu 1-2 saptamani, la final te platesc la negru pentru perioada respectiva. Fara contract, fara acte fara nimic. Anunturile de pe site-urile de recrutare sunt activate mereu, iar ei nu au de gand sa opreasca pe nimeni. La telefon vi se va spune ca sunt 50 de zile de concediu oferite pe an, contract pe perioada determinata, salariu nu stiu de care si training de specialitate."Conducerea" este formata din unu care se ocupa de interviuri si plimba actele pe drum, care are un vocabular format numai din expresii cu tenta sexuala,( pt aprop angajeaza doar fete), o sefa contabila care nu iti explica nimic, si un om de nota 2000 care din pacate nu are niciun cuvant de spus in fata celorlalti doi, cu reala experienta mai ales in domeniul IT. Acesta din urma fiind sotul doamnei si cumnatul celui mai sus mentionat. Pe scurt....FERITI-VA DE EI!!!!!!!!!!!!!

Cryss Vineri, 18 Iulie 2014
A mai fost cineva la ei?eu luni merg la de la 10 la 18 cica proba..si de pe 25 iul pana pe 25 aug au concediu..asa par ok..desi se cam lauda la interviu azi acel domn,l-am asteptat 25 min..la interviu am stat 3 min..de dimineata trebuia sa imi dea mail cu adresa si a uitat,l-am sunat eu de 2 ori,nu a raspuns,dupa ma sunat.Pare ok.si da,erau numai femei,un singur domn,mai in varsta,nu mi-a spus salariu dar nu stiu ce sa fac
Elena Luni, 21 Iulie 2014
Buna Cryss, am fost si eu azi la interviu si cica pot merge intr-o zi sa stau efectiv acolo 8 ore sa vad cum merg treburile, sa vad daca imi place si daca vreau, as dori sa stiu cat e salariu, daca perioada de proba este cuprinsa in contract? Eu n-as dori sa lucrez la negru in primul rand n-ar fi avantajos pentru mine sa nu fiu paltita pe perioada de proba, adica n-ar exista o siguranta din punctul asta de vedere. Mi-a spus ca semnez contract din prima pe nedeterminat ceea ce nu prea cred. Eu mai am si alta varianta la alt job si de aceia as dori sa stiu cateva pareri ca sa iau o decizie buna. Multumesc anticipat!
Better No Name Miercuri, 23 Iulie 2014
Buna. Azi am fost si eu la interviu. De cand am intrat, mi s-a parut dubios pentru ca interviul avea loc intr-o bucatarie. La fel, am asteptat 20-25 de minute (se certau pe-acolo pe niste fonduri pe care vor sa le obtina de la Primaria Sectorului 6 pentru reabilitarea blocului, din cate am inteles). Domnul cu care am avut interviul, din prima clipa a inceput sa foloseasca un vocabular..departe de cel potrivit pentru un interviu, pentru a-mi descrie divergentele dintre ei. Cand i-am spus ca nu am experienta in domeniu, dar sunt dispusa sa invat, mi-a zis :"Aaaa..tu esti virgina virgina inseamna ". Cand s-a prezentat, a dat sa ma pupe pe obraz (alt lucru destul de dubios pentru un interviu). In fine, mi-a explicat pe larg (adica 3 minute) care e treaba cu job-ul, mi-a zis ca o sa am training 1 luna de zile, programul de la 8-17 de luni pana vineri, cu o ora pauza. Dupa o luna de zile de training platit (1000 lei), imi creste salariul in fiercare luna, dupa 3 luni pot sa ajung la 1500 lei. Si mie mi-a spus ca au vacanta si ca incepand de pe 11 august sa ma duc la training, la ora 8 fara 10. Mi-a comunicat ca ei au angajate numai fete (intre 21-30 ani, din nou, o chestie dubioasa), si ca au avut si baieti angajati pana acum 6 ani. Ce-i drept, am vazut ca erau numai fete acolo. In concluzie, nu mi s-a parut un interviu profesionist si nu cred ca imi doresc sa lucrez in prejma unui astfel de om.
No name Luni, 6 Octombrie 2014
Mda...vad ca inca se practica aceeasi vrajeala....si eu am trecut prin etapa aceasta si am si fost o zi acolo unde am aflat ca nimeni nu avea carte de munca si seara mi sa spus ca ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?