Forum despre T-Me Studios SRL


heya Marti, 10 Iunie 2014
Stie cineva ceva de firma asta? :)
Gabriela_Nane Luni, 7 Martie 2016

Am fost contactată recent de această firmă.

În urma unei discuţii telefonice, am negociat un salariu, dar la data semnării actelor mi s-a răspuns: "suma pe care o putem oferi este mai mică decât cea stabilită telefonic".

Am optat pentru lucrul remote, dar după o săptămâna de negocieri, aceeaşi d-nă a anulat un al doilea contract, probabil din motive legate de comoditate.

*Aviz artiştilor / designerilor: în această firmă, angajările sunt făcute de către o persoană fără experienţă în zona graficii, cu o educaţie vizuală submediocră și alegeri bazate pe criterii personale, cu o acută lipsă de profesionalism.

Ioanina Joi, 10 Martie 2016
Oameni tineri, mileniali de viță rară, adică prietenoși :) manageri uber deschiși la dialog, experimente și fun! Mergem pe trotinete prin birou, mâncăm împreună, coffee și snacks la discreție plus un Social Breakfast cu prăjiturele și sandvișuri în fiecare vineri (home-made de Mary de la Happy Friday), ne jucăm video games după ore și ieșim la bowling sau bere tot împreună. Nu e chiar Google campus ca spațiu, dar clar e ca mood :)

De Ziua Femeii am lăsat băieții la birou și noi, fetele, am fost la fabrica de ciocolată Heidi ca să ne facem fiecare ciocolata proprie (câteva opere de cioco-artă chiar au ajuns înapoi la birou, pentru băieți - ne-am îndurat hehe :)). Totul e bine „documentat” pe pagina de FB a T-Me, http://facebook.com/timmystudios (full disclosure, eu sunt social media manager)

Partea cea mai tare e că totul se discută deschis - orice neînțelegeri, supărări incipiente sau nepotriviri de caracter sunt adresate rapid, ca să nu aibă timp țânțarul să devină armăsar :P Și primim lunar updates de la cei doi cofondatori și de la team leads, referitor la mersul business-ului - totul e cât se poate de transparent, știm mereu where we stand, individual și ca echipă :)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?