Forum despre Takko Fashion International


anca Joi, 1 Noiembrie 2012
care sunt salariile,mediul de lucru in Sibiu?
bv Joi, 24 Ianuarie 2013
la bv salariul este de 1000 ron net in primele 3 luni, din luna a4a, daca ti se prelungeste contractul, mai primesti si bonuri de masa.
florin Miercuri, 8 Mai 2013
lucrator comercial 1000 net + bonuri
director adjunct 1500 net + bonuri
director de magazin 2000 net + bonuri
R Miercuri, 8 Mai 2013
si mediul de lucru cum e la Takko?
dar Marti, 14 Mai 2013

aveti cunostinte in ceea ce priveste salariile in Takko?Eu voi incepe activitatea la Takko in 2 sapt , ma intereseaza daca stiti cum este mediul de lucrul, conducerea , se respecta programul...etc?ms

Florin Marti, 14 Mai 2013

Buna dar, sa inteleg ca incepi activitatea pe 29 in Alexandria ?:-) Daca nu spune-mi in ce oras, iti pot oferi informatii in special pt zona de sud asta insemnand Bucuresti, Cta, Pl, Slobozia si alte cateva orase

Florin Marti, 14 Mai 2013
Am uitat, pe ce post ai fost angajata? Banuiesc ca esti fata pt ca deobicei fete se angajeaza 90%
dar Marti, 14 Mai 2013
nu in Alexandria, in Ploiesti -lucrator comercial, ai idee cum este mediul de lucru?ms
Florin Marti, 14 Mai 2013
Din ce stiu in Ploiesti erau doua magazin si unul s-a inchis chiar anul asta (parca). Depinde mult cum e directorul de magazin daca ai noroc poti avea un colectiv ok, insa e de munca pentru ca sunt multe promotii (saptamanale) + reduceri, vin paletii de marfa de cat 400, 500 de kg care trebuie prelucrata, etc trebuie sa rezisti sa stai cele 8 ore in picioare. Programul se respecta din cate stiu insa cand sunt promotii si daca este aglomerat s-ar putea sa mai ramai peste program. Partea proasta vine la conducere face ce vrea din voi. Poate ne vei impartasi si noua impresiile tale dupa:-) Iar ca o veste buna salariile se dau la timp, parca pe data de 10.
Eu nu sunt angajat si nici nu am fost insa prietena mea este director de magazin si stiu foarte bine ce se intampla si cat se plange.
dar Marti, 14 Mai 2013
ok,ms mult pt informatii :)
Florin Marti, 14 Mai 2013
Sa ne spui si noua ce si cum, impresii de la fata locului:-)
dar Miercuri, 15 Mai 2013
ok
:)
geo Joi, 23 Mai 2013
a ti putea sa imi dati si mie o adresa de mail sa depun un cv
Florin Luni, 1 Iulie 2013
Hai 'dar' cu impresii ca sunt curios :-)
TT Sambata, 6 Iulie 2013
Hai cu impresii "dar" !
lossanne Marti, 16 Iulie 2013
Jale mare....program 12 ore pe zi, nici un liber, o tona de nervi daca iti pica o managera care nu bangheste decat o ardeleneasca stalcita cu spaniola ( Tu nu ''munci'', ca mine in ''Espania''!!!!)?!?!? si a mai mancat si portavoci la micul dejun, angajatii de regula fara experienta au probleme! un HR care concediaza oamenii fara probe, cercetare disciplinara, si...de fapt nici ea nu stie exact, ti-i se refuza concediul de odihna, bonurile de masa......mai bine stati acasa.
alina Sambata, 27 Iulie 2013
de unde esti alex?
alina Sambata, 27 Iulie 2013
florin...nu alex
florin Duminica, 28 Iulie 2013
Buc
Anca Vineri, 2 August 2013
Buna, Ma numesc Anca si am lucrat la Takko Slobozia ca lucrator comercial, in urma unui interviu, normal.Inca din prima zi mi-a dat cartea de vizita, ca sa o sun de pe tel.meu personal si sa o anunt ce se petrece in magazin, spunandu-mi ca in acest magazin se intampla lucruri rare , ca se fura , si sa urmaresc, si cum vad ceva sa o anunt.Mi-a spus deasemenea ca am sanse maride promovare.Numai ca spre dezamagirea ei...nici nu stiu cum sa i zic, nu am sunat-o niciodata, nici la vizitele ei nu am putut sa -i dau vreo informatie ,,compromitatoare,, asa cum spune ea, ptr ca tot personalul din magazin pareau niste sclave.In viata mea nu am vazut asa ceva, pot sa spun ca am ramas marcata, de cum munceau saracele de dimineata pana seara, intrau doar o jumatate de ora in spate sa manance si apoi iar pe sala.Bineinteles ca le cam spionam pe saracele fete, ptr ca cum nu stiam adevarul...Dar saracele erau asa de speriate, knd trimitea cate un mail tremurau, cand ii trimitea raspuns citeau mail de 10 ori inainte sa -l trimita...cand erau la casa si mai cadea cate un banut pe jos la fel, erau inspaimantate nu stiau cum sa l ia mai repede si sa-l bage in cutiuta...nu pot sa cred ca aceste fete care nu fac altceva decat sa munceasca si sa respecte manualele si regulamentele, sunt acuzate si hartuite ca fura....mai ales cand sunt camere...Rusine sa-ti fie , ca nu stii sa respecti oamenii, dar tu ai pretentia sa fii respectata, nu esti un exemplu pozitiv pentru firma pe care o reprezinti!!!!
A si ce era mai importatnt e , ptr ca nu i-am dat ceea ce vroia nu mi-a mai prelungit contractul de munca , si mi-a spus asta in ultima zi de munca ....E o experienta ptr mine, sunt consternata....

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?