Forum despre Takko Fashion International


Anca Vineri, 2 August 2013
Am uitat sa mai spun ca dupa mine a venit alta fata , de la noi din oras , cu care a procedat la fel ....cu cartea de vizita, cu povesti precum ca are sanse de promovare...si pana la urma s-au descotorosit de ea ca de un mar stricat.Aceasta fata i-a dat in judecata si a castigat procesul , numai ca ei au facut recurs si au mutat procesul la Bucuresti si aici au castigat ei...dar e clar , intr-o tara unde coruptia e in floare cum poate castiga o simpla fata ....daca avea ceva bani pusi de o parte, poate....
Dana Vineri, 2 August 2013
Si eu am lucrat in Takko ...si tot ce se scrie e adevarat, din pacate.
As vrea sa citesc mai multe impresii
D.A. Vineri, 2 August 2013

Florin, ce ne mai poti spune?

jnapan Vineri, 2 August 2013
incepe sa semene a sablon. am citit si la musette despre stilul asta de "menegiment".
asa stiu antreprenorii si managerii lui peste prajit sa faca afaceri.
oricum takko ca si produse e execrabil, arata fix a chinatown , cand ii aud ca ei is firma germana..
Florin Vineri, 2 August 2013

Ce ai vrea sa mai stii ?

Florin Vineri, 2 August 2013
@Anca in ce perioada ai lucrat ? Din cate stiu la Slobozia nu e director de magazin (tot se chinuie sa angajeze) e doar dir. adj. si care face totul preluand sarcinile dir. de magazin bineinteles pe salariu de dir. adj. Parca in perioada 2010, 2011 dir. de magazin din acea perioada i-a dat in judecat, a terorizat-o pe fata aia ...
Anca Sambata, 3 August 2013
Pai de ce se tot chinuie sa angajeze?De ce nu se duce nimeni, ptr ca li s-a dus vestea.Normal ar fi fost sa o promoveze, dar ptr ca la fel ,aceasta nu a cedat presiunii de a spune lucruri compromitatoare,, nu o sa or promoveze in veci, cu toate ca saraca se dedica trup si suflet firmei.Din cate stiu eu nu i-a dat in judecata cu toate ca avea foarte multe probe, nu avea nevoie de nici un martor la cate probe avea, scrise negru pe alb.Dar avea mai multe probleme personale , in familie, si d-aia a cedat , dar nu se stie niciodata.Prea multe numai stiu, ptr ca am pierdut legatura, dar cea care i-a dat in judecata e alta fosta colega, tot lucrator comercial.Ce i-au facut saraca dar ca nu le-a mers cu ea...ea continua.
Dana Sambata, 3 August 2013
Vroiam sa stiu daca si alti angajati din tara au aceeasi impresie pentru ca eu am iesit fatal din aceasta firma.Dar eu credeam ca a avut ceva personal cu mine si cand vad ca mai sunt si alte persoane ma uimeste.
Arina Luni, 5 August 2013
Buna seara si multumesc tuturor celor ce au facut efortul sa ne impartaseasca tuturor dedesubturile magnificei firme . Eu tocmai am fost la un al 2-lea interviu pentru DM si am ramas cu exact aceste impresii , care acum mi s-au confirmat. EU am multi ani de vanzari si observ ca intuitia mea n-a dat gres . Le voi da un telefon pentru a le spune ca nu mai am nevoie de raspunsul domniilor lor, caci al meu este negativ. Mult succes tuturor! Ma inclin !
alina Luni, 5 August 2013
Deci ...
alina Luni, 5 August 2013
Nu se muncesc 12 ore..nu va spioneaza nimeni..Iar tu Anca probabil ca nu ti s-a mai prelungit contractul din cauza ca nu ai fost competenta.Am colege care sunt de 5 ani in firma si nu le-a mai dat nimeni afara.Asa ca...
gigel Marti, 6 August 2013
se lucreaza program de mall 10-22 /9-22 asa ca nu nega ce stie toata lumea asa e peste tot in comert
Florin Marti, 6 August 2013
Bravo ma alina, ce le stii tu. Anca are dreptate pentru ca chiar stiu ca asa s-a intamplat si din alte surse. Si intr-adevar iti trebuie o mare competenta ca lucrator comercial, ei bine alinuto afla ca unele persoane muncesc in continuare pt ca au nevoie de bani si asta nu se aplica doar la firma aceasta :)
alina Marti, 6 August 2013
Pai da,iti trebuie ca daca vii si stai toata ziua e normal sa te dea afara..Referitor la faza cu tel si spionatul..asta chiar n-o cred.Iar tu stii cam multe despre takko:)
Florin Marti, 6 August 2013
Da stiu si pot sa-ti confirm, chiar asa a fost cu spionatul. Ia spune-ne tu noua cand sunt promotii nu se sta peste program sau cand vin paleti de 500, 600 kg de marfa sau cand se implementeaza un nou concept in magazin etc.? Hai nu 12 ore, dar 1, 2 ore tot... Si sa-ti mai spun ceva, daca ramai pe mai departe dupa cele 3 luni de proba, depinde foarte mult de dir. de magazin, daca e de acord si multumit ramai prelungindu-ti contractul. Crezi ca stie ca aia sta degeaba sau nu ? Hai ca tot stii vad spune-ne si noua in septembrie cand s-au implinit 5 ani de takko ro fiind promotia 50% reducere la orice art, cate ore s-au stat peste program ? Fiind vanzari si de peste 1 mld. la unele magazine cu tot cu 50%.
Florin Marti, 6 August 2013
Si mai spune-ne si ce functie ai la takko? N-o da aiurea ca sigur esti ceva pe acolo din moment ce m-ai intrebat de unde sunt, n-aveai ce sa torni ? Hai fii sincera, curaj.
Anca Marti, 6 August 2013
Vad ca am starnit multe nemultumiri cu experienta mea, imi pare rau , dar asta e purul adevar.Nu te contrazic Alina ca sunt persoane care au 5 ani in firma , dimpotriva iti dau dreptate.dar asta nu inseamna ca noi care venim din urma nu avem drepturi sau ca noi nu putem munci.Eu nu m-am plans de program, cu toate ca in astea 3 luni am muncit mai mult decat normal, si nimeni nu s-ar plange daca angajatii ar fi motivati.Si nu spun din punct de vedere material, ptr ca salariile sunt acceptabile, ci moral.Conteaza foarte mult din cand in cand sa fii putin laudat, sa ti se recunoasca meritele.
Cat despre faptul ca am venit si am stat, eu am fost angajata in baza unui interviu, atunci cea care mi-a sustinut interviul, cu ce o putem relationa?zii tu , ca vad ca stii....
alina Marti, 6 August 2013
Nu conteaza daca sunt lucrator comercial sau director.Si da,cand a fost promotia de 50% s-a stat peste program dar orele muncite in plus au fost recuperate.Nu e vb de turnat ,e vb ca esti angajat takko (de ceva vreme se pare din moment ce stii atatea) si spui atatea lucruri in mare parte neadevarate.Bucuresti,de unde esti ca voi aveti de obicei gura mare
Raluca Marti, 6 August 2013
Persoanele care au 5 ani in firma, ca au ramas putine, sunt cele mai indreptatite sa vorbeasca pentru ca au prea multe de spus.Sa inteleg Alina ca tu aperi renumele firmei? Daca aperi renumele firmei , atunci eu nu ma bag cu tine. Apoi suna acesti DM de zeci de ori pe zi , pentru ai intreba diferite lucruri , ceea ce ei nui place sa se faca acum.In magazinul ei a fost prins adjunctul furand ,asta dovedeste ca nu era o buna DM .....sunt atatea lucruri de spus ca nu am loc.Si nici nu stiu daca merita.
R.a Marti, 6 August 2013
Nu e profesional sa se vorbeasca de vanzari .Nu lucrez in Takko , dar am o prietena care lucreaza acolo, chiar o sa-i zic de acest site sa intre.Din ce mai stiu eu de la ea in mare parte e adevarat. Munceste foarte mult , nu neaparat fizic, pentru ca munca fizica nu e , ci psihic .Pentru ca e lucrator comercial , dar trebuie sa indeplineasca si functiile directorului de magazin atunci cand nu e el.Asta nu e normal , pentru ca ea e platita ca si lucrator comercial

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?