Forum despre Takko Fashion International


raluca Luni, 19 August 2013
Nu trb sa renuntam atat de repede ...sunt multe de spus .cea care zice nu stiu de ce dir de magazin k a fost prinsa furand si k a fost parata de adj cred ca e I .tu stii ceva ? k zice k stir toata lumea ...dar eu nu stiu nimic ! Se crede desteapta tare dar nu stir cr o ast ...
Florin Luni, 19 August 2013
Nu stiu nimic nici eu insa nu cred sa fie adevarat. Ca angajat ai 20% reducere la orice art. iar sa fure bani din casa e cam imposibil:-O
Dana Vineri, 23 August 2013
Liniste deplina !Nimeni nu mai zice nimic? Sau dupa ce au sters din comenturi au luat si masuri si au inceput sa ameninte din nou ?Chiar le e frica tuturor ?
Florin Vineri, 23 August 2013
@Dana :)) cine ii ameninta ?
thor Miercuri, 28 August 2013
salutare, ma bucur ca exista oameni care au curajul sa poata exprima ceea ce simt si traiesc la loculk de munca, bravo.
in ceea ce priveste salarizarea este adevarat ca un lucrator ia undeva la 1000 de lei, insa in ceea ce priveste dir de magazin eu stiam ca sal e intre 3500-4500 lei, nu 2000 lei cat am citit aici
Florin Sambata, 31 August 2013
Salut thor, salariu pt dir. magazin e 2000 lei, poate daca ai pile poti lua cat ai spus tu. Plus ca in industria de imbracaminte n-am auzit la niciun alt brand de asa salariu pe post de dir. magazin.
thor Luni, 2 Septembrie 2013
@Florin, iti multumesc pentru raspuns, si pentru faptul m-ai lamurit, in ceea ce priveste cuantumul sal. pt dir. magazin iti pot spune cu certitudine, ca de ex in H&M salariul este de 4-4500 lei si chiar mai mare depinde de oras si de negocierea ta.
Raluca Marti, 3 Septembrie 2013
In orasele mici asta e salariul DM .Bani pe care ii iei in mana 2000 ron .Pe cartea de munca e un pic mai mult, in orasele mai mari salariul e mai mare, daca sunt fosti colegi de ai marelui sef, prieteni ...cat despre comentariile care au fost in mare parte au fost sterse ....asa ca mare lucru nu se mai intelege ...din pacate !
Raluca Joi, 5 Septembrie 2013
,,Thor ,, ai lucrat in Takko ? sau lucrezi ? care a fost experienta ta ?
depenet Luni, 14 Octombrie 2013
gata cu feedback'ul ?
Doru Luni, 14 Octombrie 2013
Salutare, am o parere buna despre firma, pana la urma conteaza magazinul si colectivul in care te nimeresti, asta este cel mai important, eu am lucrat o perioada destul de mare ei, la unul din magazinele din Bucuresti, este mult e munca ce-i drept, asa este, la cataloage, promotii speciale etc, dar sa fim seriosi cine sa fereste de munca sa stea acasa, zic, asta este parerea mea, doar nu te poti duce sa lucrezi la un magazin in comert si sa te astepti sa stai degeaba si sa te plictisesti, in fine, doar ca un mic pot, stiu ca in Bucuresti magazinul din Militari este vazut foarte foarte bine din toate punctele de vedere si vanzare si personal vechi cu experienta, cat atat am avut de spus, zile bune tuturor!
Raluca Miercuri, 23 Octombrie 2013
Dupa cum vezi draga Doru nimeni nu se plange de munca ci de conducere care e cu totul alta mancare de peste.....
intreb Marti, 10 Decembrie 2013

E bine sa lucrezi la Takko? Va intreb din toate punctele de vedere, si anume: program, atmosfera, salariu etc? Multumesc!

Silvia Joi, 26 Decembrie 2013

La takko.ca angajat nu ai voie sa gresesti nimic.esti atentionat din orice nimic.e adevarat ca se munceste pe rupte,1-2 persoane pe tura si vor sa fie totu perfect.pretentii mari,mari.tb sa ai nervii de otel sa poti rezista.asta in cazul in care ai norocul chior sa iti prelungeasca contractul.sunt varza ca si comportament fata de angajati.iar clientilor daca se poate sa te pui in genuchi sa le pupi picioarele.pot sa te si bata ca nu ai voie sa le zici nimic.doar cu banii sunt corecti.asta da.atat.in rest sunt praf.

d.i.a Duminica, 12 Ianuarie 2014

E bataie de joc.Nu se angajeaza destui oameni iar daca se angajeaza ii tin 3 luni,dupa care ii pun pe liber.Munca este foarte multa dar daca ai un colectiv ok ziua trece repede iar munca pare mai usoara.Nu mai zic de orele pe care le stai peste program ,munca pe care o depui si care nu se vede niciodata ,furturile din magazin pentru care pe tine te acuza ca nu esti atent..etc.

Mara Marti, 14 Ianuarie 2014
Directorul de magazine este un fel de "all in one"
- femeie de servici (trebuie sa faca curatenie in magazine - sters praf, geamuri, spalat pe jos...tot),
- singur pe tura, vinde, cara Marfa, aseaza marfa..e atent la hoti
si
evident ca nu poate merge la toaleta, bea apa si alte necesitati fiziologice si care tin de "self respect".
Pe scurt - exploatarea omului de catre om. Nicio umbra de respect pentru angajati si nu stiu de ce mai angajeaza Director de magazin...cand oricum face munca unui asistent de vanzari. Provocare ZERO!
@MARA Marti, 14 Ianuarie 2014
Ceao Mara, ne poti soune, te rog cat este salariul pentru postul de director de magazin?
Multumesc!
maya Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Cum este programul de munk sau se munceste in fiecare zi? Knd ai liber?si pana la urma cati angajati sunt pe tura?
sorana Joi, 16 Ianuarie 2014
Cati angajati sunt pe tura? Care este programul de munca, si care sunt atributiile unui lucrator comercial? Multumesc!
Takko Romania Duminica, 19 Ianuarie 2014
Salariu dir de magazin e in jur de 2000 lei net si bonuri.

Se munceste zi de zi, inclusiv in weekend in functie de programul centrului comercial sau a magazinului. Liberele se dau in cursul saptamanii in functie de cum face dir de magazin planificare, iar intr-o luna ai un weekend liber legal. Intr-un magazin lucreaza in jur 6 persoane, dar la fel depinde de ccentru comercial. Pe tura depinde, de obicei sunt cam doua persoane, dar poate fi si una (rare cazuri) in functie de libere, concediu etc insa turele se mai intersecteaza intre ele.

Atributii lucratorului comercial, prelucreaza marfa, face reduceri, vinde la casa, da cu mopul, sterge praful, mesele cam astea ar fi in mare :)

Incepand de anul trecut au bagat si un om de paza de la Rosegur

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?