Forum despre Takko Fashion International


NNN Sambata, 14 Noiembrie 2015
Si doresc sa cunosc detalii despre cele doua saptamani de practica in strainate (diurna,transport,conditii etc.) si cu cat timp inainte de deschiderea magazinului esti angajat etc..
Multumesc.
Bombastic Duminica, 17 Ianuarie 2016
Buna seara!!Care mai este atmosfera la takko in momentul de fata si ce salariu ar avea un dir adj?
and_62 Marti, 26 Aprilie 2016
Majorari de salariu nu exista, se lucreaza multe ore suplimentare de care nu se tine cont. Toti cei din conducere sunt de o aroganta magnifica! Pentru o persoana aflata la inceput, e ok...dar nu iti poti construi o cariera la Takko. Nu exista sanse reale de promovare.
Lari Miercuri, 18 Mai 2016
Buna tuturor, sunt angajata Takko de mai bine de un an. Inainte sa ma angajez am citit si eu comentariile de pe forum, insa nu m-au facut sa dau inapoi :) La Takko am parte de tot ce mi-a lipsit la job-urile anterioare: program de 8 ore, salariu fix motivant, bonuri de masa, sustinere din partea managementului si o promovare. Daca vrei sa vii la munca si doar sa astepti sa treaca cele 8 ore de munca, nu esti potrivit pentru Takko. Ca la orice job din lume, trebuie sa muncesti, sa ai vointa, determinare si atitudine pozitiva. Doar asa poti faci o cariera in fashion. Daca esti performant nu te da nimeni afara!!! Cine si-ar dori sa investeasca timp intr-un angajat 3 luni de zile, ca mai apoi sa il dea afara?! Bafta!
geor_gi Vineri, 20 Mai 2016

Lari draga. Nu in toate filiale sunt promovate persoanele potrivite. Sunt cazuri in care oameni care nici macar in piata la taraba nu isi pot gasi un loc de munca datorita comportamentuli indecent si imaginii deosebit de proasta pe care o au ajung sa fie promovate in takko. Sa fim seriosi, la partea de HR, firma asta sta fatal. Nu stiu pe ce criterii se fac angajarile sau promovarile dar macar in filialele din orasele mici unde toata lumea cunoaste pe toata lumea ar putea fi maii atenti. Nu ai cum sa angajezi dar sa si promovezi protagonisti ai unor filmulete care circula in mediul online, filmulete pe care nu pot sa le cataloghez aici.
Ca sa nu creem confuzii, eu nu mai am treaba cu takko prin urmare nu ma poti acuza ca sunt invidioasa dar am ramas in relatii foarte bune cu o parte din colectivul de acolo si crede-ma pe cuvant ca si ei sunt socati, Ar vrea sa vorbeasca despre cazul de mai sus dar nu au cu cine pentru ca la comunicare, firma asta a ramas corigenta.
In rest sunt perfect de acord cu tine. Salariu motivant, program decent, ca une ori este mult de munca, ai dreptate dar sunt si zile moarte

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?