Forum despre Team Guard SRL


Eu Luni, 28 Ianuarie 2013

Au probleme cu salarile, intarzie mult.

Samir Joi, 17 Aprilie 2014
Cateva informatii de la niste colegi depsre aceasta firma despre conducere sunt seriosi,dau banii la timp? Va multumuesc!
Funduleanu Miercuri, 11 Iunie 2014

Atentie sa nu mergeti in sectorul Pantelimon(cartier) si Pantelimon(oras) unde este un sef de zona care face zile fripte agentilor de paza fapt ce-i face sa plece de multe ori si dupa o singura tura.Pe unii i-a dat afara fara motiv numai pt. ca nu -i placea cum arata. Daca nu-i place de un agent ia hainele si lucrurile personale ale agentului si le duce la firma cu masina. Nu-i lasa nici cu aprate de radio sau telefoane mobile in posturi .Supravegheaza personal inregistrarile video si daca ceva nu-i convine face rapoarte de penalizare agentilor. Exista si supraveghere video monitorizata prin internet de un dispecerat. Sunt controale dese mai ales noaptea si inspectorii fac rapoarte de penalizare 5-10-15%din salariu. Cel mai rau obiectiv din zona este Iveco Capital sa nu va duce-ti acolo ca ve-ti regreta.
Banii se dau la timp dar salariile nu au fost marite si majoritatea agentilor sunt platiti cu 3,50 lei/ora; se aude ca se vor da si bonuri de masa dar salariul va fi micsorat cu valoarea bonurilor.

ghifti Duminica, 10 August 2014

Ma baieti nu va mai certati, smecheri se uita la ce scrieti voi si fac bani.
Ei nu se uita la voi ca aveti bube in nas.
Ei profiTA de orice chichita dintr-o lege pentru a face bani si de a se folosi de angajati, nu in scopul in care prevede fisa postului, adica te angajajeaza, au grija sa nu depasesti perioada si te trimit la plimbare, dar in ultima luna el nu-ti plateste taxele la stat, pana la sfarsitul luni au grija ca obictivul sa functioneze in acte cu doi oameni. Cum firma s-a extins in toata tara face o leaca de profit, metoda e simpla si greu de dovedit.
Ca sa gaseascaa un motiv pentru a da pe cineva afara sunt in stare sa reinventeze si roata.
Sunt un fost angajat care m-am fript cu ei.
Sunt sportiv, am toate calitatile bune pt agent paza iar ei au incercat sa reinventeze roata dar nu lea mers. am lucrat 2 saptamani intr-o luna si o saptamana in cealalta luna, orele lucrate mi-au fost platite dar contributiile la stat ba.

Admin TG Miercuri, 27 August 2014
De unde stii ce nu ti-au fost platite contributiile la stat? Spune-ne numele si luna si iti arat dovada ca s-au platit. La Team Guard nu exista angajat neplatiti la timp, fara contract de muna sau contributii neplatite.
Este foarte adevarat ca unii fug de Team Guard pentru ca nu le place munca, iar in paza multi cred ca vin la odihna, nu la munca.
Multi vad ca aici se munceste pe bune si pleaca la firmele unde somnul este "permis".
Diferenta dintre noi si altii este ca banii sunt la timp, legea e lege si firma prospera pentru ca serviciile sunt de calitate datorita severitatii si controalelor efectuate.
Avem peste 200 de angajati cu vechime de peste 6 ani si asta spune totul.
sistes Joi, 25 Septembrie 2014
stie cineva ce salariu are un tehnician sistemvideo si efractie??
Admin TG Marti, 30 Septembrie 2014

intre 1200 si 2200

viteazu Miercuri, 10 Decembrie 2014
o intrebare simpla , cum poti sa ai pretentii foarte mari de la un salariat cand acel salariat este platit foarte prost ? crezi ca daca se dau banii la timp este un avantaj oferit de firma pentru angajat , sincer cred ca esti un oligofren care vrea sa fie interesant .
Admin TG Sambata, 27 Decembrie 2014
Salariatii Team Guard sunt multumiti cu banii primiti, iar carcotasii care spun
"Au probleme cu salarile ...intarzie mult ...feriti-va de firma asta" nu sunt decat reprezentantii concurentei care vor sa denigreze firma.
Team Guard este si va ramane un nume pe piata, orice ar zice unii care au interes direct sa puna concurenta intr-o lumina defavorabila!
Clientii stiu mai bine ce inseamna paza cu Team Guard, iar agentii care vin sa munceasca, nu sa doarma sau sa fure, sunt recompensati dupa munca prestata si dupa ce au confirmat prin activitate si vechime ca-s seriosi si MERITA.
unfleac Vineri, 9 Ianuarie 2015

daca salariatii vostri sunt asa de multumiti atunci de ce faceti angajari non-stop??
aia de au 6 ani vechime la firma voastra pun pariu ca sunt cele de la birouri si sefii de tura care sunt rude ale patronilor

Admin TG Duminica, 11 Ianuarie 2015
Facem angajari pentru ca luam obiective noi. Daca arunci o privire pe anul 2014 pe mfinante, ai sa vezi ca am dublat cifra de afaceri fata de 2013, ceea ce inseamna noi clienti si noi locuri de munca.
Eu sunt singurul actionar al firmei si conduc firma asta fara ajutorul rudelor. Nu exista sef de tura sau de zona ruda cu mine. Din contra, in anii de cand conduc Team Guard am ajuns la concluzia ca cea mai mare greseala este sa-ti angajezi rudele si sa faci treaba cu ele.
Daca as lucra cu rudele, nu as mai avea cu cine sa imi petrec sarbatorile, intrucat m-as certa cu toate!
Cum crezi ca o firma cu 600 de angajati, are 200 la birou? Avem agenti de paza care lucreaza si de 12 ani la Team Guard, dar cca. 200 au vechime de cel putin 6 ani. Angajeaza-te la noi si ai sa vezi ca esti platit corect si toate obligatiile bugetare sunt achitate lunar.
B923ALN Duminica, 18 Ianuarie 2015
Normal ca majoritatea celor ce doresc sa doarma la serviciu sunt nemultumiti.
Nu lucrez la aceasa companie , am apropiati ce lucreaza aici si nu este deloc adevarat ceea ce spuneti unii dintre voi.Oamenii sunt corecti din punct de vedere salarial si fac plata la TIMP comparativ cu multe companii avand aceeasi ramura de activitate.
nelepcudorin Luni, 13 Aprilie 2015
Sunt un fost angajat din2009 pana in 2014 iar in privinta salariului si a contributiilor sociale nu am nimic de reprosat.Nu mai am nici o legatura cu firma dar asta nu ma impiedica sa recunosc ca sunt corecti din toate punctele de vedere.Si la fel recunosc ca experienta acumulata acolo imi este de mare ajutor la locul actual de munca.Felicitari!!!!!
Urlet Joi, 26 Ianuarie 2017
Lucrez la aceasta firma ca agent de interventie de 2 ani, si pot sa spun ca sunt foarte corecti din toate punctele de vedere, daca stai si analizezi bine toate comentariile de la majoritatea firmelor de paza,de pe forum, oriunde gasesti cateva persoane nemultumite. Fiecare persoana vede o situatie in felul ei, unii vorbesc din auzite, altii au fost sanctionati (din vina lor si pe buna dreptate) , si stim cu totii motivele pentru care se sanctioneaza. Multi spun ca "da domne dar la salariul asta ce pretentii ai" pai daca e asa ,cine este vinovat?, daca nu ii comvine salariul oferit de angajator, poate spune STOP din prima zi, dar din nefericire nu se intampla asta, dupa cateva luni /ani se gasesc sa spuna ca si-au batut joc de oameni cu salariile alea. Asa ca nu mai acuzati aiurea, cel mai corect este ca atunci cand mergi la un interviu, sa ceri detalii despre: salariu, program , oblicatiile tale ca angajat si abligatiile angajatorului. Eu recomand TEAM GUARD ☆☆☆☆☆
teamguard Duminica, 19 Martie 2017
Multumim pentru aprecieri. Oamenii seriosi care isi vad de serviciu vor fi intotdeauna apreciati si motivati. In fond piata muncii este tot o piata ca oricare alta. Inainte sa te gandesti cati bani primesti salariul, ar trebui sa-ti pui intrebarea ce ofer pentru acel salariu si este evident ca daca oferta e buna, plata e pe masura.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?