Forum despre TeamNet Group


sally Duminica, 31 Martie 2013
cum e la contabilitate-financiar
Ciobanul Duminica, 31 Martie 2013

Care sunt salariile mari ? Peste media pietei ?

black cat Miercuri, 3 Aprilie 2013

Salut,
Am lucrat si eu la Team Net.Nu am stiut de site-ul acesta decat de curand,astazi l-am decoperit cu ajutorul unui prieten.


Pozitia mea a fost de BA (Business Analyst) si cum mi-au zis ei la interviu era undeva spre middle (non senior) si mi-au oferit in jur de 5000 de RON, in minunatul regim de PFA si 1200 de RON pe CM. Asta e prima partenot ok. Salariul nu e mare eu nu am avut atunci putere sa negociez pentru ca eram dispusa sa plec oriunde.

Mimi Joi, 18 Aprilie 2013
Puteti sa-mi dati informatii despre atmosfera din departamentul financiar?? E e foarte important sa stiu care e atmosfera de lucru...ca dintr-o firma in care se urla si se tipa incerc sa plec acum :(
financiar Vineri, 19 Aprilie 2013
e super ok departamentul financiar.
sally Miercuri, 24 Aprilie 2013

mie imi pare tare rau ca nu am fost aleasa, desi am trecut testele, nu stiu ce nu i-o fiplacut tipei de la financiar.

student Luni, 29 Aprilie 2013
Poate sa imi spuna cineva in ce constau testele pt angajare la teamnet ? Am aplicat pe o pozitie de testare si din cate am inteles, citind pe net si pe site-ul lor, se vor sustine si 2 teste, insa nu am inteles in ce constau acestea .
Multumesc
Mimi Miercuri, 15 Mai 2013
Sally, dureaza mult pana primesti feedback-ul de la interviuri??
pffff Marti, 21 Mai 2013
la mine a trecut mai mult de jumatate de an si nu am primit nimic... :))
sjobs Vineri, 24 Mai 2013
Au oferit compensatii celor disponibilizati ?
Daca vor sa-i dea afara se vor gasi motive (intarzieri, facebook, etc) sau ii vor aduce in situatia de a pleca din proprie initiativa.
sfs Vineri, 24 Mai 2013
Compensatia in cazul de azi este inca un salariu platit pana la 1 iulie. ATAT, aceasta este singura daca o poti numi 'compensatie'.
sjobs Vineri, 24 Mai 2013
In cazul asta, cei care nu au semnat inca, ar putea sa "negocieze" mai multe salarii plus suma aia alocata pt training, in schimbul semnarii acordului.
intrebare Vineri, 31 Mai 2013

Ma intreb, oare HR-ul de la Teamnet nu intervine cu nici un comment ?

Miss J. Miercuri, 17 Iulie 2013

Maine am si eu interviu la ei pe Technical Documentation Reviewer (m-au chemat la sediul din Victoriei). Nu imi surade nici ideea cu PFA-ul si nici faptul ca poti fi anuntat oricand ca nu mai colaborezi cu ei si ramai agatat si cu un PFA de care cu greu mai scapi.
Aveti idee pe pozitia mentionata mai sus ce se intampla? De ce departament apartine? Cum e atmosfera acolo si ce salarii sunt?

kkk Duminica, 4 August 2013
are cineva habar care este nivelul salarial pe bid specialist (fara experienta directa pe domeniu)?
4k Luni, 5 August 2013
Cum vine asta : bid specialist fara experienta directa in domeniu ? Ori este specialist ori nu ai experienta ?
Intreb si eu....sper sa nu deranjez prea tare.... :-)
securisti Vineri, 23 August 2013
:)))) rad pentru ca am citit unele comentarii mai sus, de toata jena. imi pare rau sa vad ca oamenii vad numai securisti in jur. chiar nu are nicio importanta, pentru statutul unui angajat cine si din ce zona sunt proprietarii unei companii. din ce stiu eu, stie-ul acesta se concentreaza pe informatii relevante pentru cei care vor sa se angajeze. so, ca angajat de ceva vreme aici, ma gandesc sa ofer si eu cateva informatii (sper) relevante:

1. procesul de recrutare este super profi. testele de inteligenta, personalitate si specialitate sunt bine construite, relevante pentru hiring manager si chiar si pentru angajat. eu una am primit feedback pe testul de specialitate de la toti managerii cu care am dat interviuri dupa incheierea etapei de hr.

2. oamenii care lucreaza in teamnet sunt in mare majoritate super ok, atat ca abilitati profesionale ca si din punct de vedere al caracterului. de altfel, daca va uitati pe linkedin, veti vedea ca majoritatea au istoric cu greutate, venind din firme mari, unde au avut roluri de raspundere.

3. salariul este mult peste medie, chiar si pentru industria IT. da, se foloseste si sistemul PFA, dar a. ti se spune asta inca de la primul interviu, deci daca nu iti convine poti renunta, b. se ocupa firma de impozite si declaratii, c. tot setupul CIM + PFA este perfect legal (am verificat cu un prieten jurist) si reprezinta o simpla optimizare a poverii fiscale

4. niciodata banii pentru salariati nu au intarziat. nici macar o zi (nu vorbim de cazurile in care viramentele se fac interbancar, sau ziua de salariu pica intr-o sambata, spre exemplu, ci ca principiu)

5. firma are expunere la proiecte mari, complexe, iar pentru un tanar care trebuie sa isi construiasca portofoliul profesional (fie analist, fie dezvoltator, fie pe suport etc.) este un loc foarte bun pentru a dobandi competente

6. intr-adevar are loc un proces de reorganizare care e departe de a fi ideal, dar cine isi imagineaza ca e singura firma care face schimbari se inseala. da, sunt probleme, se pierde o gramada de timp cu treburi administrative si cu solicitari urgente de rapoarte si sedinte, etc. si da, o parte din manageri, din toate straturile de management, sunt mai putin ok decat altii, dar sincer.. in orice firma din romania (indiferent de proprietari) sunt promovati in management oameni cu asemenea caracteristici.. asa ca nu veti scapa de ei niciunde.

so, nu sunt de la hr, nu sunt din management, sunt "de pe floor" cum ar veni, dar am vrut sa imi spun si eu parerea pentru cei care stau in cumpana gandindu-se daca sa aplice sau nu, sau daca sa continue sau nu cu procesul de recrutare. eu zic ca merita si ca avantajele depasesc dezavantajele. in plus, omul sfinteste locul... si daca exista chimie buna cu viitorul sef / viitoare sefa, atunci go for it.
Adrian Marti, 15 Octombrie 2013

A avut cineva intarzieri la plata ultimului salariu?

nou Miercuri, 16 Octombrie 2013
Hei :) Imi poate spune cineva care ar fi responsabilitatile(reale, nu ce scrie in anunturi) unui intern pe dezvoltare software in TeamNet?
Mariana Marti, 5 Noiembrie 2013

Buna:) Recent am fost la interviu la Team Net pentru pozitia de Asistent Manager, imi puteti oferi mai multe informatii? Sau daca a mai lucrat cineva, sa-mi dea un feedback?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?