Forum despre TeamNet Group


sally Duminica, 31 Martie 2013
cum e la contabilitate-financiar
Ciobanul Duminica, 31 Martie 2013

Care sunt salariile mari ? Peste media pietei ?

black cat Miercuri, 3 Aprilie 2013

Salut,
Am lucrat si eu la Team Net.Nu am stiut de site-ul acesta decat de curand,astazi l-am decoperit cu ajutorul unui prieten.


Pozitia mea a fost de BA (Business Analyst) si cum mi-au zis ei la interviu era undeva spre middle (non senior) si mi-au oferit in jur de 5000 de RON, in minunatul regim de PFA si 1200 de RON pe CM. Asta e prima partenot ok. Salariul nu e mare eu nu am avut atunci putere sa negociez pentru ca eram dispusa sa plec oriunde.

Mimi Joi, 18 Aprilie 2013
Puteti sa-mi dati informatii despre atmosfera din departamentul financiar?? E e foarte important sa stiu care e atmosfera de lucru...ca dintr-o firma in care se urla si se tipa incerc sa plec acum :(
financiar Vineri, 19 Aprilie 2013
e super ok departamentul financiar.
sally Miercuri, 24 Aprilie 2013
mie imi pare tare rau ca nu am fost aleasa, desi am trecut testele, nu stiu ce nu i-o fiplacut tipei de la financiar.
student Luni, 29 Aprilie 2013
Poate sa imi spuna cineva in ce constau testele pt angajare la teamnet ? Am aplicat pe o pozitie de testare si din cate am inteles, citind pe net si pe site-ul lor, se vor sustine ...
Mimi Miercuri, 15 Mai 2013
Sally, dureaza mult pana primesti feedback-ul de la interviuri??
pffff Marti, 21 Mai 2013
la mine a trecut mai mult de jumatate de an si nu am primit nimic... :))
sjobs Vineri, 24 Mai 2013
Au oferit compensatii celor disponibilizati ?Daca vor sa-i dea afara se vor gasi motive (intarzieri, facebook, etc) sau ii vor aduce in situatia de a pleca din proprie initiativa.
sfs Vineri, 24 Mai 2013
Compensatia in cazul de azi este inca un salariu platit pana la 1 iulie. ATAT, aceasta este singura daca o poti numi 'compensatie'.
sjobs Vineri, 24 Mai 2013
In cazul asta, cei care nu au semnat inca, ar putea sa "negocieze" mai multe salarii plus suma aia alocata pt training, in schimbul semnarii acordului.
intrebare Vineri, 31 Mai 2013
Ma intreb, oare HR-ul de la Teamnet nu intervine cu nici un comment ?
Miss J. Miercuri, 17 Iulie 2013
Maine am si eu interviu la ei pe Technical Documentation Reviewer (m-au chemat la sediul din Victoriei). Nu imi surade nici ideea cu PFA-ul si nici faptul ca poti fi anuntat ...
kkk Duminica, 4 August 2013
are cineva habar care este nivelul salarial pe bid specialist (fara experienta directa pe domeniu)?
4k Luni, 5 August 2013
Cum vine asta : bid specialist fara experienta directa in domeniu ? Ori este specialist ori nu ai experienta ?Intreb si eu....sper sa nu deranjez prea tare.... :-)
securisti Vineri, 23 August 2013
:)))) rad pentru ca am citit unele comentarii mai sus, de toata jena. imi pare rau sa vad ca oamenii vad numai securisti in jur. chiar nu are nicio importanta, pentru statutul ...
Adrian Marti, 15 Octombrie 2013
A avut cineva intarzieri la plata ultimului salariu?
nou Miercuri, 16 Octombrie 2013
Hei :) Imi poate spune cineva care ar fi responsabilitatile(reale, nu ce scrie in anunturi) unui intern pe dezvoltare software in TeamNet?
Mariana Marti, 5 Noiembrie 2013
Buna:) Recent am fost la interviu la Team Net pentru pozitia de Asistent Manager, imi puteti oferi mai multe informatii? Sau daca a mai lucrat cineva, sa-mi dea un feedback?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?