Forum despre TeamNet Group


cristian Marti, 27 Mai 2014
Care este nivelul salarial pentru un business analyst ce provine din intership? Ce oportunitati are pentru a avansa?
Comisarul Marti, 27 Mai 2014

Am fost la un interviu pentru internship la inceputul lunii mai. Am fost contactat telefonic, discutia avand o maniera neprofesionala. Am zis ca e in regula, poate s-a dorit o atmosfera calda. Ajuns la locul cu pricina mi-am zis ca am nimerit bine, totul parea organizat. La interviu am avut parte de intrebari standard, insa ceva ce nu am patit niciodata a fost ca persoana care imi lua interviul scria mesaje/mail la 2 telefoane. Aveam impresia ca vorbesc singur. A fost cel mai fad interviu la care am participat.
In descrierea postului nu se mentiona experienta tehnica. Insa testul pentru postul de 'junior hardware engineer' era pentru un om cu 3 ani+ experienta, plus ca era dat pe foaie.

jiji Joi, 29 Mai 2014
Aveti informatii despre departamentul HR al lor?
Detalii despre tip de colaborare/atmosfera/program/echipa/profesionalism. etc
abc Luni, 2 Iunie 2014
Buna,

Are cineva idee de salariu asistent manager?

Merci
ali Marti, 3 Iunie 2014
trebuie sa merg la un test pt asistent manager....recomandati sau mai bine stau acasa???? va rog cunoscatorii sa ma indrume
ADRIAN Miercuri, 4 Iunie 2014
Ce stiti despre departamentul lor de vanzari? Am auzit ca e o echipa noua, si se cauta oameni. As vrea sa stiu cate ceva despre ei, cum e atmosfera acolo...
Mai ales pe partea de international.
S-a intamplat cumva sa nu primesti banii de la PFA, ci doar salariul ala minim?

Noul sediu, ca stiu ca s-au mutat, cum este?
Exista pontaj? Se face overtime?
Yardbird Joi, 12 Iunie 2014
Buna,

Am fost si eu la 1 interviu si testare in noul sediu, de curand. Mi s-au parut destul de profi, mai ales ca eu vin deja din alta multinationala, si credeti-ma, ca si in astea cu mii de angajati ai impresia ca esti inca in liceu, pe afara, sau la gradinita, prin birouri. Din ce am inteles, volumul de munca poate duce uneori la munca peste program sau weekend, dar mai sunt si care trag tare si nu ajung sa lucreze dupa program prea des. Eu am zis DA, acum o sa fim ambii in probe vreo 3 luni... ;)
O sa mai casc gura pe aici pana semnez, cine stie... :)
licitatii Duminica, 15 Iunie 2014
stie cineva care este salariul pentru postul de specialist licitatii pentru o experienta in domeniu de peste 5 ani?se lucreaza in week-end?daca aveti mai multe detalii despre acest post, astept opiniile voastre..multumesc
@licitatii Duminica, 22 Iunie 2014
De curiozitate, si tie ti s-a pomenit la interviu de munca in weekend? sau de ce intrebi?

Eu am fost pt un alt post, si tot asa s-a strecurat o mentiune legata de munca in weekend, ceea ce nu mi s-a parut OK.
bsb Sambata, 28 Iunie 2014
Stie cineva, pe erp ce faci practic, analiza sau suport?
cf Marti, 1 Iulie 2014
Cum e atmosfera de lucru la R&D? Cum sunt managerii? Se lucreaza peste program/in weekend? Cum sunt salariile pentru dezvoltatori? Dar pe QA?
Exista optiunea de a avea intreg salariul pe cartea de munca?
Ana1977 Luni, 7 Iulie 2014
Buna ziua! Care este salariul pentru un economist senior? Si angajatii dep. financiar sunt platiti pe PFA? Multumesc
Alex.T Marti, 22 Iulie 2014
Pentru ce care urmeaza parte de testare logica le urez bafta si le pot garanta ca testul este cel de mai jos.
http://www.raventest.net/
http://www.scribd.com/doc/123958702/Raven-s-progressive-matrices-test-de-inteligenta
Dana Luni, 28 Iulie 2014
Dap, confirm asta e testul. L-am dat si eu.
George Vineri, 1 August 2014
In general in cat timp se primeste raspuns daca ai fost sau nu acceptat?
Lucia Joi, 14 August 2014
Urmeaza sa ma duc la un interviu pe Java Dev. Inteleg de pe aici ca sunt 3 teste care dureaza o vesnicie. Ma astept la un test de logica, un test de personalitate si unul tehnic. Multumesc Alex T. pentru testul de logica...as vrea sa stiu cum e cu testul psihologic...stiti cum arata ce test e..eventual daca il gasim pe undeva? si cat dureaza? stiu ca la testul asta pica multi...sunt curioasa care e treaba cu el...
Multumesc mult
Alex.T Marti, 19 August 2014
@Lucia testul psihologic are 250 de intrebari sunt intrebari care se repeta si care iti vor contura un profil de personalitate ..
Anda@Ada Miercuri, 27 August 2014
Buna! spunea cineva ca a fost la testul pt postul de analist financiar.
Ati aflat ceva info? cum vi s-a parut? despre testul d ligica si inteligenta mi-e clar, dar cel de analiza cum e? ms
BIANCA Miercuri, 27 August 2014

Contabil Senior- ”CERINTE!! Membru CECCAR Expert Contabil; Chiar toata lumea si-a luat CECCAR-ul?

abcdefg Duminica, 31 August 2014
Am fost eu ieri la un interviu de analist financiar. Am fost chemata de la 300 de km de Bucuresti ptr interviul asta. Mi s-a spus ca daca ajung mai devreme sa sun pe nr. de tel. de pe care m-au contactat ei sa intru mai repede. Nu mi-a raspuns nimeni la acel numar. Am intrat singura cu entuziasm mare chiar daca am citit aici lucruri nu tocmai bune. testele de personalitate si psihologice au fost cele mentionate de cineva mai sus. Testul de specialitate a constat in vreo 10-15 probleme de contabilitate. Cum se fac notele contabile in anumite situatii date, probleme cu conturile si cateva intrebari din IFRS, despre indicatorii de profitabilitate si despre cash-flow. Eu am dat foaia cu raspunsuri ca pe vremea liceului. Staim despre indicatori, despre cash si cate ceva despre IFRS, alea de conta nu le-am completat. Fata care mi-a adus testele mi-a spus ca si ea stie ca analistul financiar nu e contabil, dar ca astea-s testele pe care le-a primit sa mi le dea :). Ideea este ca nu mi-a placut primirea lor in sensul ca persoana cu care am tot vbit la telefon nu s-a aratat la ochi, fata care m-a primit nu mi-a zis absolut nimic decat a venit cu foile pe rand, mi-a explicat cum sacompletez si cat timp am la dispozitie ptr fiecare test. atat. la final mi s-a zis sa duc ultimul test, cel de personalitate, la receptie si sa plec si ca ei ma vor suna numai daca ma voe chema la urmatorul interviu....asta explica de ce multi din cei ce au scris aici nu au mai primit niciun raspuns. nelamurirea mea este alta. oare de ce m-au chemat pana la Buc ptr un test de contabilitate, in cond in care in CV-ul meu am scris foarte clar ca nu fac si nu am facut contabilitate?! si credeti-ma, de 9 ani fac analiza financiara intr-o companie mare din Ro si inca-s acolo. poate gresesc eu, dar cred ca nu aveam ce sa caut in fata problemelor alora :) succes celor care aplica si vor la compania ceasta.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?