Forum despre TeamNet Group


cristiano Joi, 11 Septembrie 2014
salut, a fost cineva la interviu pe ios/android? ceva despre teste? salariu? mersi
Marcel Vineri, 26 Septembrie 2014
Salut. Cati bani primeste in total un Specialist support level 1 ca si PFA?
andy19s Vineri, 26 Septembrie 2014
Hello,

Ce salariu are un Senior Sales Consultant la Ymens Teamnet?

Multumesc pentru raspuns.
ghita Vineri, 10 Octombrie 2014
Am lucrat ca subcontractor la un proiect implementat de TN cu fonduri europene in perioada feb - martie 2014. Nici pana astazi nu am fost platiti pentru acel proiect ( aprox. 30% din suma ).
abcdxyz Vineri, 17 Octombrie 2014
A participat cineva la programul from Zero to Hero? Eu am fost luni sa sustin cele 2 teste, si nu am primit niciun raspuns pana acum (vineri). Este cineva care a primit?
Victor Duminica, 26 Octombrie 2014
Am scos 160 la Raven :)) Pe bune ca asta conteaza la ceva pentru ei ?
Coco Miercuri, 5 Noiembrie 2014
Salutare. Imi poate spune cineva ceva despre postul de Specialist Achizitii. Salariu, program de munca, conditii. Merci
point Joi, 27 Noiembrie 2014

orice taxe si concedii se platesc doar in baza contractului de munca de 1200 ron nu ce ai pe PFA ,

mum Joi, 25 Decembrie 2014
aveti idee care este salariul pentru un inspector resurse umane? multam!
alexio Marti, 3 Martie 2015

Hello,

Are cineva idee care este salariul pentru Reporting Analyst?

Mersi anticipat

mariusadrian Sambata, 30 Mai 2015
Am primit o oferta de la ei si sunt pe ganduri. am auzit ca saptamana aceasta au mai fost o serie de concedieri. Este adevarat ?
mirceastoican Marti, 2 Iunie 2015
@mariusadrian, intradevar sunt in plan reduceri de costuri care vor afecta salariile si structura de personal; nu este cel mai bun moment pentru Teamnet, dar asta pentru ca piata in ansamblu sufera
sieu Marti, 16 Iunie 2015
Se fac restructurari in toate departamentele? Care este motivul pentru care TeamNet trece prin aceasta perioda grea?
alexandrupopa Vineri, 19 Iunie 2015
Intra-adevar, e naspa cand capii institutiilor cu care ai contracte sunt fie deja la inchisoare, fie cercetati intr-un fel sau altul. Asemenea activitati fac piata sa sufere.

Si problema e ca pt Teamnet, piata institutiilor de stat e singura piata pe care activeaza pentru ca nu stiu cum sa abordeze piata privata.
Raissa Miercuri, 19 August 2015
As vrea sa va povestesc putin despre mediul de lucru in Teamnet; Exact cum este mentionat mai sus in luna mai/iunie a avut loc inca un val de disponibilizari, mai exact aproape 100 de persoane au fost date afara. Cum se stie toti salariatii Teamnet au salariul minim pe contract de munca si restul de bani pe PFA. Managerii distinsi de la Teamnet au anuntat in luna mai ca toate salariile de pe PFA or sa treaca pe contract de munca; dar or sa mai fie unele persoane cu salarii foarte mari pentru care impozitul ar fi prea mare si or sa li se treaca toate suma pe PFA. Adica managerii i-au convins pe angajati sa isi semneze singuri demisiile, si i-au aigurat ca totul o sa fie bine, salariile lor trecand pe PFA. Asa si a fost timp de o luna cand soc..i-au anuntat ca vor sa le incheie si contractele de PFA; pe romaneste...sa plece :).... dar trebuie sa admiram aici iscusinta si inteligenta celor de la Teamnet; au dat 100 de oameni afara si totul este perfect legal. Va sfatuiesc din toata inima sa ocoliti aceasta firma; nu sunt prima persoana care spune asta si nici ultima.
jeanvalljean Vineri, 30 Octombrie 2015
A mai fost o perioada "grea" si in septembrie, circa 300 de disponibilizari, informatie pentru cei care ravnesc la functii in cadrul companiei.
alexaioan52 Marti, 27 Septembrie 2016
Am fost invitat la un interviu dar am aflat ca in ultimul timp e cam tulbure situatia. Salariile nu sunt platite la timp iar in anumite departamente chiar s-a diminuat salariul. Este adevarat?
cos_mj Marti, 15 Noiembrie 2016
Ce salariu se ofera pentru un Grafician DTP senior?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?