Forum despre Technyx Euro Services SRL


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 30 Iulie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Technyx Euro Services SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Technyx Euro Services.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

elena Miercuri, 30 Iulie 2014
Parti bune:
Technyx face parte din grupul CANAM care este printre cei mai mari constructori din America de Nord. Au un singur sediu la noi, cladirea le apartine si este situata in Brasov, str Ionescu Crum, langa Business Park. In Romania au aproximativ 300 de angajati, conditiile de lucru sunt foarte foarte decente (cantina la care mananci decent cu un bon de masa, gradinita, birouri mari, aer conditionat centralizat, medic in incinta, sala cu mese de foosball si ping-pong, locuri de parcare pentru toata lumea), nu intarzie cu plata salariilor, totul este trecut in contractul de munca, fiecare primeste anual o ajustare de 5-8%(rareori mai mult) SI CAM ATAT.

Parti rele:
Managementul este pe stilul comunist - daca ai ceva de zis/comentat mai bine taci deoarece singurul lucru care se va schimba va fi o bila neagra pentru tine de la manageri. Departamentele de productie (detaliere, proiectare, estimare) sunt niste plantatii:Oamenii muncesc pe rupte la proiecte de milioane sau chiar zeci de milioane de dolari PE ....PE 1200 DE LEI NET PLUS BONURI DE MASA....Acesta este salariul pe care ei il ofera unui proaspat inginer....Se ajusteaza ce-i drept cu aprox 1-200 RON pe an dar nu mai mult....Fluxul de oameni s-a marit in ultimul timp in aceste departamente si asta bineinteles, din cauza salariilor, care nu iti acopera nici macar cea mai ordinara chirie si o portie de cartofi prajiti.

CEA MAI COMUNA VORBA CARE O AUZI DE LA MANAGEMENT: "Suntem o firma ok, suntem la zi cu ce ofera concurenta si oferim salarii in media pietei, si daca o sa faci greseala sa pleci, o sa iti . para rau si tot la noi o sa vrei sa te intorci". Nu inteleg cum de mai sta lumea la ei cand mie mi se pare extraordinar de greu sa traiesti si cu o mie de euro. Si cand zic trait nu ma refer chirie+mancare, ma refer la o casa mica, la o masina noua de vreo 15.000E, bani de macar 2 vacante decente etc. In vest, 2000 de euro se castiga din joburi normale nu de inginerie care credeti-ma ca sunt foarte obositoare....Iar preturile sunt mai mici ca la noi....

Pe IT stau ceva mai bine cu salariile si din ce se aude un programator isi permite o chirie si-o juma de rezervor de benzina....

Concluzii: firma e buna pentru un proaspat absolvent care cauta sa faca o experienta buna si sa lucreze in conditii decente.
ducu Luni, 4 August 2014

Canam este cel mai mare jucator in piata constructiilor din Canada iar in US joaca in liga mica, dar una peste alta este o firma din Quebec. E vorba de oameni care au conceptii inchistate, oameni care au un simt foarte comunist cand vine vorba de a face management. Ei te anunta ca au politica usilor deschise, dar sa nu indraznesti sa le spui ceva negativ, se va intoarce impotriva ta.
Pentru o firma care anunta ca a rulat un miliard de dolari, asta nu se vede in oameni, nu se vede nici un instrument de motivare si nici de pastrare a oamenilor. Oamenii parca sunt motivati de vorbe in vant, de cantina si de gradinita.
Dar calitatea unui management depinde de calitatea oamenilor. Acolo unde oamenii sunt promovati pe relatii de familie (nepotism), nu te poti astepta la un management corect sau la o viziune conform cu piata.
Cei mai multi din firma au inteles ca trebuie neaparat sa nu aiba pareri constructive, spre "binele" lor, altfel evaluarile vor fi in defavoarea lor.
Cantina desi este promovata ca o facilitate, ea produce un miros (de cantina) in firma. Va puteti inchipui ce mediu de lucru placut este atunci cand miroase a ceapa calita si a cartofi prajiti prin birouri.

rex Marti, 30 Septembrie 2014
o firma din care au plecat 20% din oameni doar pana la acest moment din an. tinand cont ca pentru o firma sanatoasa, o crestere de personal anuala de 20% reprezinta o normalitate, oare ce inseamna o scadere de personal de 20% in doar 9 luni? solutia managementului a fost sa-si roage oamenii sa ramana, fara sa le propuna nimic.
cu un calcul aproximativ, daca scaderea continua in acelasi ritm, anul se va incheia cu un deficit de personal de 26-27% iar managementul nu are nimic sa le ofere angajatilor, in afara de rugaminti.
laura Miercuri, 17 Decembrie 2014
nu stiu foarte bine bine cum stau treburile pe posturile de proiectare/detaliere in schimb pe IT sunt destul de sigur ca sunt in topul pietei din Brasov.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?