Forum despre Tecsa Business SRL


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 5 Martie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Tecsa Business SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Tecsa Business.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Antohi Albert Alexandru Luni, 1 Septembrie 2014
Tecsa Business Srl din Rosiorii de Vede este o societate serioasa, salariile sunt ok (ma refer la ingineri- post pe care am lucrat la ei 1 an si 4 luni) se dau la timp, mediul de lucru este placut cu oameni calificati si dornici de a invata si pe altii (cu exceptia directorului de productie de care TREBUIE SA TE FERESTI) Directorul general este o persoana exceptionala ca si patronul de altfel. Produsele sunt de calitate si fabricate dupa standarde riguroase, IFS (pentru cunoscatori). recomand produsele firmei , din pacate daca ar scapa de acea persoana pe care nici nu o pot numi (director de productie fara decizie) ar fi si mai bine, ar scapa oamenii de un stres

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?