Forum despre Tehnoinstrument Impex SRL


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 17 Februarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Tehnoinstrument Impex SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Tehnoinstrument Impex.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
anonim Luni, 14 Octombrie 2013
Buna ziua
Am fost chemat la interviu la aceasta firma.Nefiind din Ploiesti am ajuns cu jumatate de ora mai devreme decat ora stabilita.am asteptat afara nu era problema.Am anuntat-o pe secretara am venit si astept afara s-a suparat domnule pe mine ca nu stiam orasul si nu am venit la ora stabilita.La inceput secretara s-a comportat foarte urat mi-a lansat tot felu vorbe urate apoi si directorul.Mi-am dat seama ca nu am cum sa castiga interviul.

Pa si la revedere
Elizabeth Marti, 1 Martie 2016
Buna ziua,

Din pacate, experienta mea legata de aceasta firma, nu este nici pe departe una placuta. O companie pe stil de "cooperativa", seful = stapanul. Pe mine m-au concediat dupa 3 luni de proba, in ultima zi, urmand sa intru pe alta grila de salarizare. Nu a fost contestata munca mea, ci faptul ca nu m-am integrat in modelul de angajat droit, supus sefului. Nimeni nu isi da cu parerea, sau chiar daca are initiativa, trebuie sa fie "adorata" de managerul general, sau, mai pe-nteles, sa te placa directorul-patron. Nu incercati sa iesiti din tipare, veti impresiona neplacut. La interviu, nu sunteti testat pentru ce stiti sa faceti, ci cat de repede va puteti integra in ce isi doresc ei. Nivel de salarizare sub bugetar. Pastrati-va calmul, indurati cat puteti, parerile le tineti pentru acasa!

Va veti da seama daca nu sunteti placut, dupa 1-2 luni, nu va mai solicita in exercitarea task-urilor.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?