Forum despre Televiziunea Romana (TVR)


ADMIN - undelucram.ro Joi, 30 August 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in Televiziunea Romana, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Televiziunea Romana.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Aura Vineri, 14 Septembrie 2012
de TVR n-o sa zica nimeni nimic, mai ales de rau pt ca e o clauza in contract (a jurnalistilor) care spune ca nu ai voie sa vorbesti de rau institutia.

in rest, ce mai auzim pe la tv. o zi placuta.
turist de ocazie Vineri, 14 Septembrie 2012
nu intra in troaca, te mananca !!!
Fara Pila nu ai mila Miercuri, 24 Octombrie 2012
In TVR sunt clanuri care isi aduc de zeci de ani, copiii si neamurile, pe care ii oplosesc in posturi bine platite (peste 3.000 de RON) in care nu li se cere nicio socoteala vizavi de scopul lor prin institutie. Cei mai smecheri vin doar pe la casierie in ziua de salariu sau nici macar, daca au optat pentru varsarea salariului pe card. Birocratia este exact ca inainte de 1989 si e un alt cancer al acestei insitutii. Dar e nevoie de oamenii astia, ca doar e nevoie de 3 generatii ale aceleiasi familii ca sa impinga o hartie de pe un birou pe altul.

O alta categorie de angajati sunt c... si l.... Sefii vremelnici isi aduc tiitoarele si laudacii plus aplaudacii, ca sa aiba cine sa ii aprecieze, sustina si incurajeze in activitate. Pacat este ca dupa ce pleaca, adica sunt dati la o parte de schimbarile politice, uita mai ales metresele prin currtea TVR-ului iar acestea servesc pre noul lor sef. C-asa-i la c...!

Daca ar fi luati la bani marunti toti angajatii, in TVR MUNCESC si PRODUC sub o mie de oameni. Restul pana la 3.000 de angajati ghiciti ce fac? Capuseaza! O restructurare corecta i-ar pastra doar pe acestia, care muncesc si sunt buni profesionisti, chiar daca se prostitueaza profesional pe salarii de mizerie, 1.500 RON pentru un cameraman de exemplu. Concluzia este ca daca nu vii pe pila, nu vei face multi purici in TVR.

Daca iti cumperi postul (1.000 - 1.500 euro) ai sanse sa nu zbori pana la urmatoarea schimbare politica a sefilor cei mari. Daca n-ai cotizat pt. post si nu esti neam cu nimeni sau nu ai nicio relatie cu vreo beizadea al vreunui clan teverist... esti mancat cat de curand.

Daca ai contract pe drepturi de autor cu TVR-ul pregateste-te sa iti astepti banii si cate 3-4 luni de zile. Ca sa obtii acesti bani trebuie sa insissti cu telefoane si audiente de la Biroul Onorarii pana la Presedintele Director General, caci daca nu iti pretinzi drepturile, nimeni nu ti le va da de bunavoie.

Daca faci o emisiune care creste in rating, ai mare grija. LA TVR asta e semn rau. Din cauza asta emisiunea poate fi anulata fara nicio explicatie, dar va fi promovata una la care nu se uita nici dracul, doar pentru ca la aia lucreaza cineva "cu spate". E mai sigur sa faci emisiune mediocra, care nu atrage atentia, decat sa te afirmi. Asta e o nada pentru invidia idiotilor cu neamuri sus-puse si atunci poti sa iti faci bagajelul.

Mult succes!
salarii de salarii Miercuri, 24 Octombrie 2012
STIATI ca secretarele de la cabinetul lui S. au negociat aproximativ 4.500 lei fiecare, plus sporurile de baza????
STIATI ca AP are negociat aproximativ 9.500 lei si vine din an in paste la TVR, iar pe sticla apare "cand vrea muschii lui"?
STIATI ca MJ are negociat aproximativ 5.000 lei si de aproape un an de zile NU A FACUT NIMIC...NIMIC!!!
Memorialul salariului Miercuri, 24 Octombrie 2012
Potrivit declaratiei de avere postata pe site-ul ANI, Lucia Hossu Longin a incasat in 2010 - peste 17.000 de lei din calitatea de membru al Consiliului de Administratie al TVR, ...
La Minciuna - Trofin VS Longin Miercuri, 24 Octombrie 2012
Constantin Trofin, realizatorul emisiunii La Mustata de pe TVR 2, i-a trimis o scrisoare publica Luciei Hossu Longin, membru in Consiliul de Administratie al TVR, prin care ...
Crina Miercuri, 24 Octombrie 2012
hmmm,dar de unde ai tu (apropo semneaza-te si tu intr-un fel) genul asta de informatii?
Crina Necredincioasa Miercuri, 24 Octombrie 2012
Hmmm... Pai o parte din informatii le detin ca urmare a anilor in care am lucrat in frumoasa institutie, dar am si informatii mai prospete de la colegi care inca sunt incadrati ...
Crina Miercuri, 24 Octombrie 2012
nu, din pacate nu poti. dar cine poate opri toti frustratii ;) ia zi, pe ce pozitie ai lucrat si de ce ai fost data afara...... a scuze, ai plecat?
Pt .Crina "Erudita Blocului" aka Lingvista Miercuri, 24 Octombrie 2012
Crina, hmmm, ai noroc ca prostia nu doare. Poate tu lucrezi pe pozitii, eu lucrez pe posturi. Lasa englezirea limbii romane daca nu le ai cu niciuna. Postul meu a fost desfiintat ...
Crina Miercuri, 24 Octombrie 2012
atunci se explica atitudinea ta ;) ca daca era sa zici ceva logic nu mai comentam, dar scrii si tu sa te afli in treaba.bafta !
CEPO... Miercuri, 24 Octombrie 2012
Crina, sarmana faptura, te banuiesc ca ai 16 ani, altfel nu vad cum cineva ar putea sa fie la fel de sarac cu duhul ca tine. Esti din Kafka si Eugen Ionescu. Tu si logica, baba si ...
Ghici cine Miercuri, 24 Octombrie 2012
Eu lucrez de 21 de ani in tvr si nu am dat nici o spaga ca sa fiu angajat ci am luat un examen cu brio ca electrician lumini de film ce a ce sunt si astazi iar aslariul meu e mic ...
Adrian Miercuri, 30 Ianuarie 2013
LISTA CU CEI 627 DE DISPONIBILIZATI DIN TVRhttp://www.click.ro/bbtfile/news/social/tabel_concedieri_in_TVR_CLIFIL20130129_0001.pdfcum credeti ca au fost facute selectiile, pe ce ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?