Forum despre Tellence Technologies


ank Joi, 13 Februarie 2014
Lucrez aici si este un mediu foarte placut, colegi prietenosi, program de lucru flexibil, iar salariile sunt foarte bune.
QA Luni, 31 Martie 2014
Lucrez la Tellence de un an si momentan nu am motive sa ma plang. A nu se intelege ca totul este perfect, dar comparativ cu firmele la care am lucrat inainte, lucrurile merg mult mai bine.
dostoievski Marti, 1 Aprilie 2014
Imi puteti spune va rog cateva detalii despre pozitia de ON-SITE ENGINEER ? Cat anume trebuie sa fii plecat , ce fel de salariu se ofera acestei pozitii , cat ar fi diurna in strainatate si care sunt conditiile de cazare ? Va multumesc .
ank Joi, 3 Aprilie 2014
pt dl. dostoievski: aplicati sau trimiteti un mesaj la adresa de e-mail care incepe cu info trecuta pe site-ul unde ati vazut pozitia de on-site engineer si va voi da toate detaliile. Este o pozitie foarte interesanta.
radix Duminica, 6 Aprilie 2014
Atmosfera de lucru este una dintre cele mai destinse si prietenoase din cate am intalnit. Fiind o firma relativ mica, simti ca munca fiecarui angajat conteaza si are un impact vizibil. Colegii sunt de o calitate exceptionala, majoritatea profesionisti cu multi ani de experienta. Sefii sunt deschisi si apropiati echipelor, si nu exista senzatia de ierarhie apasatoare ca in unele corporatii.
Referitor la oportunitati de cariera, este totusi o firma de dimensiuni mici, ceea ce limiteaza mobilitatea interna sau promovarile. Dar se lucreaza la destul de multe proiecte si mereu apar altele noi, asa ca dinamica exista si ceva schimbari se pot face pe parcurs.
Andra22 Luni, 16 Iunie 2014
Buna ziua,

Stie cineva cam cat este salariul pt. pozitia Helpdesk engineer? Multumesc.
radix Marti, 24 Iunie 2014
pt. Andra22: ca si la alte firme, salariile nu sunt batute in cuie, ci difera in functie de experienta fiecaruia. In comparative cu media pietei pe helpdesk IT, e posibil sa fie mai bune la nivel similar de experienta, dar nu am date concrete. Ai putea sa aplici si vezi ce se intampla.
giovanni Joi, 17 Iulie 2014
Salut,

Eram curios daca stie careva detalii despre originea companiei numarul de angajati global/RO si cat de stabila/ de incredere este.

Multumesc,
Alexu Luni, 2 Martie 2015
Lucrez la Tellence de ceva ani si e f ok. Atmosfera este buna, colegii sunt de treaba si conducerea e in strainatate (si nu-s stresanti). In Romania (sediul la Universitate) suntem cam 80 sau 90, numai HR-ul mai stie cati exact, ca s-a angajat destula lume in ultima vreme. Salariile sunt peste nivelul pietei cred eu, proiectele sunt interesante.
Minusuri mai exista si pe aici, ca peste tot, dar sunt destul de mici inconvenientele si rare ca sa fie luate in considerare.
user20 Joi, 11 August 2016
Am auzit ca e ok ca firma, dar procesul de recrutare e bataie de joc...
user20 Vineri, 26 August 2016
Legat de comentariul meu anterior, vreau sa imi cer scuze public ca i-am jignit pe cei de la HR. Nu a fost corect din partea mea sa jignesc din suparare. Asteptam un raspuns din partea lor care a venit mai tarziu decat ma asteptam
radix Marti, 27 Septembrie 2016
@user20: Te-au angajat? :)
Youbuntu85 Joi, 8 Decembrie 2016
Companie de mici dimensiuni cu: atmosfera degajata, proiecte stimulatoare (atipice pentru RO), flexibilitate in programul de munca si deschidere cam asta as zice despre Tellence. Pentru mine a fost o experienta placuta acolo (2 ani) cu micile neajunsuri mai ales din partea unora dintre clientii autohtoni dar se gasea o solutie intrun final. Am apreciat ca iti zic ce iti pot oferi si ce nu iti pot oferi de la inceput. Se incearca mereu gasirea de solutii, oamenii chiar se straduiesc. HR-ul lor este prietenos si prompt, dar nu ai cum sa ii multumesti pe toti. Sefii sunt deschisi si apropiati de oameni. Nu este o multinationala dar tocmai ca nu trebuie sa fii inundat de foi si formalisme aiurea. Pentru cine are ,,vise de preamarire" de pe o zi pe alta nu recomand. Toti se stiu cu toti acolo, este sentimentul de <NOI> prezent ca intro gasca care mi-a placut cel mai mult acolo cu bunele si cu relele de rigoare ca peste tot. Depinde de fiecare ce cauta.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?