Forum despre Terpena SRL


Lucratorul Sambata, 26 Aprilie 2014
Firma acesta nu mai prezinta nici o siguranta. Noua conducere da afara pe banda rulanta asa ca din decembrie 2013 pana in aprilie 2014 au plecat in jur de 15. Esti penalizat din orice motiv daca esti luat in vizor iar in cel mai rau caz nu te mai lasa sa intri in firma a doua zi fara nici un motiv clar precizat.
anjagat Marti, 15 Iulie 2014

Salarul intarzie mereu , te penalizeaza pentru o virgula gresita. Au fost oameni ce au avut interdictie de a intra in firma fara motiv anume si apoi data afara pentru absente nemotivate risti sa fi concediat fara motiv clar.

meserie Vineri, 3 Octombrie 2014
Nu ai voie cu telefon personal in firma, conducerea da penalizari la greu de fapt abia apuca sa te penalizeze, daca nu are cu ce cauta motive, sefii slab pregatiti si fara coloana vertebrala, mult stres.
Petro Luni, 29 Iunie 2015

Vazand vacant postul de economist vacant distribuit pe diverse site-uri de recrutare nu m-am putut abtine sa nu adaug un review la aceasta firma. E un post nesigur. Sotul meu a aplicat la acest post in noiembrie anul trecut. A fost chemat la interviu si i s-a propus un alt post. Post pe care nu stia daca sa-l accepte sau nu. El era deja angajat ca economist la o alta firma. L-au curtat o luna de zile l-au sunat sa-l intrebe daca merge, pana la urma a cceptat. A inceput in 5 ianuarie, a semnat contractul de munca dupa 2 sau 3 saptamani. I s-a promis ca i se deconteaza naveta (noi locuim la 45 de km de Orastie), motiv pentru care i s-a facut si contract de comodat pe masina personala. Cand a ajuns acolo a inceput calvarul. Nu doar ca nu i se permitea sa-si faca treaba, dar i se puneau bete in roate de catre conducere. Sotul meu are o experienta de peste 10 ani ca economist. Nu e chiar de ieri de alaltaieri in domeniu. Nu vreu sa intru in detaliu, doar ca din punctul meu de vedere m-am bucurat foarte tare cand a renuntat dupa 7 saptamani. Salariul a intrat cu intarziere si de 3 saptamani, iar combustibilul aferent nu i-a fost decontat nici in ziua de azi. Nu stiu daca cineva intelege ce inseamna sa faci naveta 7 saptamani pe banii tai, cate 90 de km pe zi. Cam muncesti degeaba... Directorul general avea pretentia sa stea peste program (ceea ce a si facut de prea multe ori sotul meu) si pe deasupra sa mearga si sambata. Trebuia sa stea cu capul plecat toata lumea in fata lui. I s-a dus vestea si nu prea se inghesuie oamenii din Orastie si din imprejurimi sa lucreze la aceasta firma. Postul care este vizibil acum pe site-uri de recrutare a fost ocupat de o doamna angajata in acelasi timp cu sotul meu. Se pare ca n-a rezistat nici dumneaei prea mult. Ganditi-va mult si de 10 ori daca vreti sa va angajati la aceasta frima. Nu prezinta siguranta, toti care pleaca, pleaca cu desfacerea contractului disciplinar, toata lumea sta cu ochii in pamant si tremura in fata "Sefului" care zice una la interviu si se face ca nu mai stie ce a vorbit. Va asteapta si 2 luni ca sa renuntati la jobul actual. Pentru sotul meu, care n-a avut experienta unor astfel de oameni, a fost un soc. Eu personal stiu ca astfel de oameni sunt plini de complexe si de frustrari personale care refuleaza pe cei din jur.

theonewho Marti, 22 Martie 2016

Dragi candidati la orice post din aceasta firma:
- daca doriti sa castigati mai multi bani pe care sa-i investiti apoi in recuperarea sanatatii, dupa sindromul de burn-out
- daca doriti sa deveniti o persoana insuportabila in familie, din cauza presiunii foarte mari de la serviciu
- daca v-ati propus ca obiectiv professional sa avansati in cariera, dar in realitate sa nu aveti nici o putere de decizie, si sa executati sarcini de secretariat
- daca v-ati propus ca, pe langa eventualele rate la banca, sa gasiti un angajator care sa va impute sume cu care sperati sa va cumparati masina de vis,
DEPUNETI-VA CV-ul la firma despre care se discuta mai sus!
Nu are rost sa descriu experienta mea in aceasta firma. Au facut-o deja altii mai sus. Iar numarul celor de mai sus este mult mai mic decat al celor care au plecat nemultumiti, umiliti, hartuiti si tarati prin tribunale, dupa ce si-au facut munca cu constiiciozitatea unor oameni fara rele intentii.
Firma a avut oameni capabili, care au plecat la nici 2 luni dupa angajare, in cele mai multe cazuri cu contractele desfacute disciplinar pentru chestii minore sau reparabile, ca sa nu spun chiar hilare in unele cazuri. Alteori cu dosare de plangeri penale facute la politie, pentru ca nu si-au predat pe semnatura cheia de la birou, telefonul mobil sau o stampila cu numele de departament, fara nici o valoare legala. Asta in conditiile in care nu putini au fost cei care s-au trezit efectiv ridicati de la biroul unde isi desfasurau activitatea, si condusi la poarta definitiv, fara o hartie la mana si fara sa mai aiba timp sa predea bunurile pe semnatura.
Ritmul de lucru este galopant, sarcinile sunt foarte multe, angajatii incep sa se "manance intre ei" de stress, sau pentru a isi face o imagine mai competenta in fata sefului. Angajatii sunt tot mai putini, se pleaca pe banda rulanta de la firma, iar din acest motiv sarcini noi sunt permanent repartizate angajatilor existenti. In acest context evident ca se mai fac si greseli, se mai intarzie si termene, sanctiunile curg, de cele mai multe ori si pentru greseli minore.

E o firma in care trebuie sa fii extrem de atent la fiecare cuvant pe care il semnezi in contractul de munca, pentru ca absolut totul se va intoarce impotriva ta la plecare, in modul cel mai pervers. In perioada cat esti angajat, ti se pun "sub nas" o gramada de hartii care tin de Regulamentul Intern, cum ar fi faptul ca nu ai voie sa mentionezi numele firmei pe Internet (de ce credeti ca nu a mai publicat nimeni nimic de un an?) sau ca poti fi sanctionat disciplinar daca folosesti alt font de text decat cel agreat.

Va pot spune ca dupa 12-14 ore de munca pe zi, 5 zile pe saptamana, nu pleci acasa cu sentimentul acela placut ca ti-ai terminat treaba, dimpotriva. Iar cand e vorba de plecat din firma, vei pleca tot cu piciorul in fund si cu eticheta ca "n-ai fost bun de nimic". Asta v-o spune o persoana care si-a luat intotdeauna munca in serios, si care nu are capacitate intelectuala redusa.

Pe scurt, daca vreti probleme, stress major pentru chestii minore, sau vreti sa va torturati familia cu stresul unor procese cu angajatorul, ANGAJATI-VA la *******!

PS: Da, exista si parti bune, cum ar fi investitiile, firma care prezinta potential, salariile mai mari decat media in oras, insa toate aceste parti pozitive, cat si resursa umana, sunt gestionate atat de prost si de distructiv, incat recomand angajarea doar dusmanilor. Dar ei sunt deja acolo...
A fost cea mai proasta experienta pe care am avut-o si cred ca o voi avea cu un angajator.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?