Forum despre The Body Shop


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 23 Februarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma The Body Shop, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de The Body Shop.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Izzy Marti, 6 Mai 2014
Salarii mici la nivel de vanzator si cerinte foarte mari. Din pacate valorile promovate atat de intens uneori se pierd in practica aplicata salariatilor.
violeta Duminica, 3 August 2014
Da am lucrat o perioada ptr ei sincer lasa de dorit atitudinea celor de la birouri , salarii mici si cerinte foarte mari ptr ceea ce se ofera. Comisionul il iei in bonuri de masa si se ia in momentul in care se atinge suma respectiva impusa ca target in luna cu pricina.Acest lucru nu este mentionat la interviu evident. Sunt putini angajati pe magazine lucru care duce la o epuizare fizica maxima si nu poti sa faci mare lucru cand esti singur pe tura ( sa mananci sau sa te duci la baie, sau sa ai pauza ) .Iar cand vine vorba de trainiguri , vine cineva de la birouri iti preda ceva ca la prescolari si te asculta ca la clasele mici. Nu recomand acest job ptr cine doreste sa munceasca in comert au multe minusuri si nu ofera transparenta ca firma. Pacat de conceptul the body shop dar din pacate din nou este preluat ceva din afara si facut in stil romanesc , in bataie de joc mai exact

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?