Forum despre The Red Point


ADMIN - undelucram.ro Marti, 15 Mai 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma The Red Point, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de The Red Point.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
karl Sambata, 18 Mai 2013
Una din cele mai proaste alegeri in Iasi. Salariile nu se platesc niciodata la timp. Din cand in cand, daca au ei chef iti mai scapa ceva bani... In rest, se munceste pe datorie, chiar si cateva luni la rand. Inexplicabil cum de mai exista inca aceasta firma, in momentul de fata cand sunt atatea optiuni pe piatza. Am lucrat in aceasta firma; am parasit-o dupa ce firma a acumulat fata de mine restante salariale de cateva mii de euro, bani pe care sunt sigur ca nu-i voi mai recupera niciodata. Regret ca nu am parasit aceasta companie mai devreme.

Concluzia: de evitat!
BlackWind Duminica, 14 Iulie 2013
Pentru cei care au fost sau mai sunt inca dezamagiti de atitudinea unor angajatori...recomand curaj catre a va gasi un aparator legal. Nu veti regreta, si in plus va veti recupera toti banii. :)
Darling Sambata, 26 Octombrie 2013
Subscriu afirmatiile lui karl.In momentul plecarii mele din TRP aveau restanta de approx 4 luni si jumatate. Intr-un final si-au platit toate restantele, insa sunt nesimtiti in continuare din ce am inteles.Pare-se ca vor upgrade-a flota de masini a firmei dar inca au restante si nu platesc la timp salariile.
Aviz studentilor si posibililor interni: internship-ul in TRP nu e ca in 99% din firme (nu se plateste si e de dorit sa veniti cu laptop-ul personal).
P.S.: amuzant e ca acum cateva luni demisionase si hr-ul... :)))

Evitati !!!
Bogdan Vineri, 29 August 2014
Din pacate, probleme mari cu firma aceasta nu au doar angajatii, ci si partenerii . Sunt deja celebrii in piata prin faptul ca isi incaseaza facturile si nu isi platesc mai ...
Mira_Nick Marti, 3 Martie 2015
Din pacate se pare ca si in 2015 continua problemele cu intarzierea salariilor la aceasta firma. Am fost la interviu care s-a derulat foarte OK si am ajuns chiar la o oferta, insa ...
gat Joi, 18 Februarie 2016
Buna ziua,imi puteti comunica daca situatia firmei este aceeasi sau ea intre timp s-a schimbat? multumesc
Alexandru83 Marti, 16 Mai 2017
Firma s-a transformat, si-a schimbat actionarii si de un an si jumatate nu au fost intarzieri la salariu.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?