Forum despre ThinkBig International SRL - Sign A Rama


ADMIN - undelucram.ro Joi, 14 Noiembrie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma ThinkBig International SRL - Sign A Rama, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de ThinkBig International SRL.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
nyt Vineri, 15 Noiembrie 2013
Adresa firmei Sign A Rama este: strada Sarafinesti, nr. 16 B, Sector 2, Bucuresti.
Pentru postul Agent vanzari productie publicitara:
Salariu: 1000 lei net plus comision din vanzari (primele trei luni comisionul este de 5%, dupa inca trei luni comisionul este de 10% si dupa alte trei luni comisionul este de 15%. Pe parcursul acestor 9 luni, salariul, in functie de performante, ti se va mari pana la 1500 lei net, dupa care aceasta parte fixa se va opri si vor creste doar comisioanele).
Target: 10 000 lei, in primele trei luni (100 000 000 lei vechi).
Program de lucru: 09:00 - 16:00, de luni pana vineri.
Ti se aloca o anumita zona din Bucuresti, unde va trebui sa gasesti noi clienti spre a vinde serviciile companiei (deci munca de teren).
lalala Duminica, 19 Ianuarie 2014
nu va duceti acolooooo, trebuie sa stati sa va milogiti dupa salariii, nici macar oamenii vechi nu isi primesc salariul la timp, trebuie sa si-l ceara in fiecare luna si sa insiste sa primeasca banii munciti de ei insusi... NUU!!! EVITATI!!! doriti mai multe detalii.... astept intrebari...!!! DAR NU VA BAGATI!
Miky Miercuri, 7 Mai 2014
Pentru postul de DTP-Grafician aveti idee ce salariu si ce conditii sunt?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?