Forum despre Thomsons Online Benefits SRL


Gina Miercuri, 5 Noiembrie 2014
Stie cineva de ce pozitia Reception and Office Assistant e vacanta din vara? O fi chiar asa de greu sa gaseasca pe cineva pentru aceasta pozitie sau e doar o pozitie "fantoma" ca sa-si imbogateasca baza de date cu CV-uri?
Pechineza Miercuri, 30 Septembrie 2015
Am avut si eu un interviu cu doua fete de la HR si teamleaderul de HelpDesk. A fost un interviu serios, foarte diferit de toate celelalte la care am fost. Am reusit sa imi fac o prima impresie foarte buna despre companie si mi s-au parut foarte profi in comparatie cu alte multinationale. Mi-au spus ca acum urmeaza un interviu cu managerul (in cazul in care trec de interviul cu ele). Poate cineva sa imi dea ceva sfaturi pentru acel interviu?
Coco_remix Luni, 24 Aprilie 2017
Genul de firma care iti da impresia ca totul e roz, literalmente (si scaunele sunt roz). Se grabesc, sau cel putin asa lasa impresia, ori daca tu esti angajat, ai nevoie de un timp pt preaviz. Am avut un interviu cu fata de pe HR, iar apoi cu un team leader si un specialist. Toate bune si frumoase pana mi-am dat seama ca informatiile date in interviu, au ajuns la urechile unor persoane din firma in care lucram atunci... Evident ca acest lucru nu mi-a prins bine, deci asigurati-va ca nu exista legaturi intre persoanele ce va intervieveaza si colegii vostri de munca. Cine ar fi crezut ca trebuie sa te gandesti si la asta?... Plus ca n-au mai zis nimic dupa. Neseriosi si incaca reguli de etica profesionala.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?