Forum despre Tiger Amira Com


ADMIN - undelucram.ro Luni, 1 Octombrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Tiger Amira Com, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Tiger Amira Com.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
miki Miercuri, 11 Decembrie 2013

Nu va recomand din punctual de vedere al salariului: neplata la timp a salariilor ( a fost pe perioada iernii cand nu am luat aproximativ 3 luni banii ), pe cartea de munca se plateste mai putin ( minimul, respectiv 800 pt.studii medii si 1300 pt.studii superioare), nesiguranta platii diferentei de salariu la plecarea din firma.
Programul de lucru este de la 8 la 18 , deci 10 ore, cu foarte putine exceptii de 8h/zi ( la contabilitate pt.functiile mai joase si departamentul receptii).
Marire de salariu nu prea sunt sanse.Mie mi s-a intamplat sa negociez o suma si la primirea banilor in plic sa constat ca am primit mai putin.

paula Sambata, 11 Octombrie 2014
la toate cele mai de sus , adaug si faptul ca
1. esti constrans sa semnezi modificarea contractului de munca de la cele 8 ore de pe contract( si 10 ore lucrate in realitate ), la 4 ore in contract , dar programul de lucru e normal (10 ore/zi ) fara nici un beneficiu , nici macar de bun simt .
2. zilele , oficial libere, le lucrezi, la fel constrans sa semnezi, ca vrei sa lucrezi
3. daca lucrezi intr-unul din departamentele mai aglomerate , asta presupune , statul la munca peste program , fara nici un beneficiu
4. daca nu ai cunostinte in firma , esti bataia de joc, pana se satura de tine si te dau afara, daca nu cumva nemaisuportand pleci tu de bunavoie , si de cele mai multe ori se lucreaza bine , sa pleci tu de bunavoie

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?