Forum despre Tiger Protector Company - Tiger Security


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 4 Aprilie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Tiger Protector Company, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Tiger Protector Company.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Security Marti, 29 Aprilie 2014
deocamdata ....seriosi.
salariile la timp , cam aceleasi cerinte si deasemeni oferte ca si la "concureta"....
difera remuneratia de la fiecare obiectiv in parte , aici este de vina seful de zona sau seful de obiectiv , ca nu au negociat contractul asa cum trebui.
bonusuri sau prime....slabutze rau , dar totusi se mai acorda.

in rest ....numai bine.
john Joi, 3 Iulie 2014
Salariile cam mici si putine bonuri doar 10!! sefii de zona trebuie sa negocieze mai bine contractele si sa ofere prime.
pricopi stefan Miercuri, 9 Iulie 2014
Ce inseamna salariile cam mici explica si daca de exemplu ma angajez in luna iulie pe 15 cind se ia banii majoritatea e cu luna de garantie si la plecare nu iti mai da nimic
Mihai Miercuri, 13 August 2014
Daca te angajezi pe 15 iulie salariul il primesti pe 25 august !
Tariful este de 4 lei pe ora, plus 10 bonuri de masa, in principiu este vorba de magazine, data de salariu este pe 25, problema este insa ca nu sunt deloc seriosi cu banii ! Nu au oameni destui si te obliga sa lucrezi zi de zi fara libere, cat despre cei care vreti sa stati o perioada indelungata la aceasta firma ... va anunt ca nu puteti obtine un credit bancar sau ceva de genul asta , (banii se dau in mana nu pe card) pt ca sunteti pontati la 2 ore pe tura desi lucrati 8 sau 16, iar interventia operativa este de la o alta firma...un lucru ciudat !
Eu am lucrat 5 luni la ei si nu va recomand sa mergeti la Tiger ! Plus, cerinte si restrictii maxime !
fost angajat rombusiness group Joi, 6 Noiembrie 2014
si la brasov la fel la magazin intersport

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?