Forum despre Tikshoov Romania


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 1 Februarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Tikshoov Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Tikshoov.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Diana Miercuri, 2 Aprilie 2014
Buna ziua! Am absolvit Facultatea de limbi straine,Suedeza,Portugheza.Cunosc l-ba Engleza si Spaniola la nivel avansat. As dori sa trimit o Scrisoare de intentie si C.V. direct la Tikshoov.
Cum pot proceda?
Numele meu este Diana Carmina
E-mail: mdpiti@yahoo.com
Va multumesc!
Alexandru Marti, 21 Octombrie 2014

Am lucrat in urma cu mai multi ani la firma Tikshoov (2008-2009) in echipa de telesales.
A fost singur loc de munca unde ma duceam de placere, placerea de a ma revedea cu colegii agenti telesales.
Intotdeauna am avut un sprijin total din partea superiorilor atat in problemele legate de serviciu, cat si suport pt problemele personale. Un mediu de lucru foarte placut, relaxat, respect intre toti membri companiei de la femeia de serviciu, pana la CEO din Israel.
Nu stiu sa va spun daca s-au pastrat aceleasi conditii si in prezent, stiu doar ca Victor nu mai lucreaza la Tikshoov. Exista posibilitatea sa se fii schimbat mediul, sau nu.
Am dorit sa imi impartasesc experienta pe care am avut-o personal.
Iar ca salarii...pai ce pot sa zic? In perioada respectiva castigam 1400-1600 lei program 6ore/zi ( cu tot cu bonusurile din vanzari), insa in prezent au scazut salariile peste tot, deci nu cred ca se mai aplica.
Va multumesc si sper ca v-am fost de ajutor.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?