Forum despre Timac Agro Romania SRL (Groupe Roullier)


Alex Marti, 21 Mai 2013
as fi interesat de o pozitie de reprezentat vanzari. avand experienta in domeniu, as fi interesat cam ce salarii se ofera.
Merci.
Marius Marti, 23 Iulie 2013
Aveti idee, pentru postul de Analist baze de date departamentul Logistica, ce salariu se ofera?
bro Joi, 10 Octombrie 2013
Referitor la pozitia de Reprezentant vanzari, salariu fix pentru un junior era undeva la 1500 lei fix +500 lei avans bonus din vanzari
NPK Duminica, 8 Decembrie 2013
Intradevar este un salar fix+comision din vanzari. Daca muncesti si ai noroc de o zona cu potential se castiga foarte bine.Poate cel mai bine din agribusiness
miha Joi, 12 Decembrie 2013
si care ar fi zona aceea cu potential ? :)
cum adica 500 lei avans bonus din vanzari ?
agro Duminica, 16 Februarie 2014
Buna!a fost cineva la interviu pentru agent vanzari?ce intrebari v-au fost puse??
Ms anticipat
Sincerul Marti, 14 Octombrie 2014
Chiar daca lucrezi intr-o zona buna, ingrasamintele au preturi mari si se vand greu. Adevarul este ca ingrasamintele Timac sunt elita pe piata din RO. Trebuie sa stapanesti foarte bine detaliile tehnice din agronomie si sa fii dedicat acestui job ca sa poti sa reusesti. Inca un pont pt reusita - ideal ar fi sa ai si o relatie buna cu oamenii distribuitorilor pentru a vinde mai usor. Totusi motivatia e prea mica si nu stiu cine rezista cu asa putini bani. Salariile incep de la 1200 ron + avans din comision., asta si pt un om care are experienta si lucreaza la ei de 4-5 ani. Ceea ce s-a scris mai sus ca se castiga bine e doar o minciuna. Poate doar managerii sa aiba salarii si prime grase, deconturi fara numar, dar oricum nu vor recunoaste. Oamenii de zona sunt zapaciti cu foarte multe evaluari si teste care nu isi au rostul. Cam atat. Mult succes pt cine vrea sa lucreze la ei !!
Frank Marti, 28 Aprilie 2015
Am participat la un inerviu pentru pozitia de Reprezentan Vanzari , am fost invitat la un restaurant la 20 km de oras (cam departe ) , acolo am aflat ca este un interviu mai neobisnuit - erau inca 6 candidati care asistau la interviul meu ( interviul era la comun ). intrebari legate de pasi vanzari, vinde-mi produsul asta.. La plecare nici macar nu mi-a multumit ca am participat , eu paraseam sala .. alt candidat sustinea interviul , nu s-a facut nici o pauza ..total neprofesionist
sophia Duminica, 24 Ianuarie 2016
Buna! stie cineva in ce consta testul de excel si engleza pentru postul de ,,Junior Economist" ?
Carla2015 Miercuri, 3 Februarie 2016
Si pe mine m-ar interesa daca a fost cineva pt. postul de economist junior, cum a fost la test?
cristinaflorea Marti, 23 Februarie 2016
@Sophia si @Carla2015 ati fost la interviu pentru postul de Junior Economist? Cum este?multumesc
iclaudiaisabela Miercuri, 20 Aprilie 2016
Stie careva care este salariul uni Analist Logistica?
Arisey Marti, 25 Octombrie 2016

Poziția de agent vânzări este prezentata foarte frumos ambalata, dar după ce începi realizezi ca totul a fost doar o poveste, realitatea fiind alta. Departamentul HR te tratează ca pe un retardat!!! Maxim 10 oameni de vânzări au peste 3 ani vechime în companie, flux mare de personal.
Comisioanele sunt mai mult pe hârtie, salariul fix este 1750 și dacă ești bun( experienta anterioara ) poți ajunge la 2200 ron .
La cesti bani se adauga un comision strategic în valoare de 7500 ron, care la final de an în urma evaluări în mare parte suntcretrasi ( sunt luați inapoi) .
Pentru acești bani trebuie sa atingi niște KPI, care sunt evaluați de către companie într-un mod doar de ei știut!!nu sunt persoane care să-i atingă 100%.
Preturile sunt mult mai mari fata de piață, asta nu ar fi o problema dacă acest lucru s-ar regăsi în valoarea adusa culturi la care este aplicat. Rezultate pe loturi demo mai proaste fără o explicație din partea departamentului tehnic. Sunt în jur de 10 oameni care vând cu discount uri foarte mari fata de restul oamenilor de vânzări. În fiecare luna susține cheltuielile cu nadina, diurna etc din propriul buzunar, bani se vor vira în luna următoare.
Imagine în piață agro foarte proasta, puteți întreba atât fermieri cat și distribuția din domeniu.
Cu alte guvinte cea mai proasta experienta din punct de vedere job, avuta pana acum.
Nu recomand aceasta companie , ca și angajator.

corectul Miercuri, 2 Noiembrie 2016
Salut,am fost zilele acestea la interviu!!Bun ca experienta nu stiu ce sa zic ca si utilitate!!Este adevarat ca interviul se da cu mai multi candidati( noi am fost 5), si dau impresia ca nici macar nu ti-au citit cv-ul.Aceleasi cliesee ca si intrebari...unde te vezi peste o mie de ani,..ce ai schimba la tine ..bla bla bla

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?