Forum despre Tin Factory SRL


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 3 Martie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Tin Factory SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Tin Factory.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
anonim Joi, 23 Mai 2013
Nu recomand nimanui sa se angajeze la aceasta firma. sotia sefului iti va scoate peri albi si te poti trezi dat afara peste noapte fara nici un motiv. un mare NU!
costel Joi, 9 Octombrie 2014
Ceea ce am inteles eu este ca ar fi o firma exemplara, care isi respecta si plateste bine angajatii, dupa spusele lui-cumnata mea care lucreaza la ei de opt ani. Ea spune ca patronii sunt corecti si seriosi si ca apreciaza loialitatea. Ce am mai aflat este si ca nu suporta puturosi si incompetenti. Oricum, nici ei nu stau mult dupa ce vad ce pretentii sunt. Ce am mai vazut cand am intrat la ei e o droaie de diplome, certificate, premii, cupe... Mi se pare ca e o firma OK

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?