Forum despre TMF Romania


AndreeaP Luni, 2 Septembrie 2013
Am fost chemata la interviu pe postul de receptionista. Salariul mi l-a spus la telefon.La primul intreviu ce se discuta.O sa dau vreun test?
Liliana Luni, 2 Septembrie 2013
Si eu am fost chemata pt receptie salariul care-l ofera este de 750 lei plus bonuri .Vreau sa stiu programul pt part time? Si daca se da vreun test.
Adrian Luni, 2 Septembrie 2013
Cum este programul de lucru la aceasta firma?
Raisa Marti, 3 Septembrie 2013
Am fost sunata azi sa ma prezint la interviu azi la ora 17. Pentru receptionista.Cum este ?
Adriana Joi, 5 Septembrie 2013
Dar programul cum este ..? 6 ore am inteles de la cat la cat de la 8 la 14 si apoi de la 14 la cat?
Carmen Joi, 5 Septembrie 2013
Am fost eu la interviu cu ei tot pt receptie si atat este salariul de 7 mil jumate. Mi-au zis ca ma suna intr-o saptamana.La interviu m-a intrebat ceva in engleza si cred ca am cam dat o in bara. Este un criteriu de departajare engleza?
dannielle Luni, 16 Septembrie 2013
stie cineva care este salariul pt pozitia de HR Assistant?
anca Miercuri, 18 Septembrie 2013
au angajat la receptie pe cineva?
Andreea Vineri, 20 Septembrie 2013
Am fost chemata si eu la un interviu pt HR Assistant si am inceput sa caut informatii despre aceasta companie. Ma inscriu si eu in randul celor care devin reticenti dupa cele citite pe acest site. Nu stiu la ce sa ma astept. :) M-ar interesa si pe mine care este salariul pt HR Assistant. Multumesc.
someone Vineri, 27 Decembrie 2013
ceva posturi pe spaniola au??
tasha18 Luni, 13 Ianuarie 2014

mi-am depus si eu cv la ei si astept sa vad daca ma contacteaza. nu stiu ce voi face daca voi fi acceptata

Flori Marti, 4 Februarie 2014
In ce consta testul care se da pentru postul de la recepti? Mi s-a spus la telefon ca voi da si un test. Stie cineva?
Merci !
carmibu Vineri, 14 Martie 2014

Am fost la interviu pentru pozitia de accountant, am trecut de testele de conta si engleza scrise, am fost la al doilea interviu cu HR manager la interval de 1 zi si la cel de al treilea tot la interval de 1 zi fata de secundul .... interviul tehnic pe conta, vreau sa va spun ca am fost f. Incantata de toti ceicu care am dat interviul, chiar sunt niste oameni mai mult decat ok:) e drept ca eu, personal, am avut maaaari emotii , dar nici nu am stiut chestii mai de finete, ca sa ziz asa, nu cred ca voi castiga jobul, merita sa ajungeti in finala ... indiferent de castigati au ba!!! E o experienta care merita!!!!

msc Miercuri, 2 Aprilie 2014

Am fost si eu contactat pentru a sustine testul pentru postul de consilier juridic. Cum sunt salariile salariile? Mentionez ca actualmente castig 3000 lei...mai merita sa ma duc?

1234 Joi, 3 Aprilie 2014
Eu am fost la testul pentru postul de consilier juridic si azi am fost sunata pentru programarea unui interviu in zilele ce urmeaza. Cam care ar fi salariul care poate fi cerut? De promovare se poate pune problema?
mt Vineri, 4 Aprilie 2014
in ce consta testul pentru postul de consilier juridic? merci
4567 Vineri, 4 Aprilie 2014

Cum s-a desfasurat interviul pentru postul de consilier juridic 1234?? Ce teste dau la interviu?? Am inteles ca dureaza 80 de min testul, vreau sa stiu daca se merita efortul de a te duce si daca ti-au spus ceva de salariu.

miha Vineri, 4 Aprilie 2014

Cine stie ceva despre Departamentul Juridic? Se axeaza pe recuperari sau contencios?Salarii? Si eventual in ce consta testul? E foarte clar ca in firmele mari viata nu e tocmai roz... Dar poate ai satisfactii din alte puncte de vedere ( financiar, pt ca pana la urma asta ne intereseaza pe toti)

1234 Vineri, 4 Aprilie 2014
4567, testul nu este complicat, sunt cateva intrebari teoretice legate de contracte si drept societar, ceva de tradus din romana in engleza, de aranjat in pagina si corectat un text si de completat un altul cu date care iti sunt puse la dispozitie. Testul scris dureaza 60-80 de min. Din ce am inteles de pe aici se pare ca al doilea interviu va fi axat tot pe demonstrarea cunostintelor juridice doar ca de aceasta data in fata doamnelor/domnilor de la HR.
4567 Luni, 14 Aprilie 2014
A fost chemat cineva la al doilea test pentru postul de consilier juridic? Cum a decurs testul?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?