Forum despre TMF Romania


X Marti, 29 Aprilie 2014
Buna, am aplicat si eu la ei (TMF) pentru postul de Accountant. Am trecut de faza de test, intrebari din conta, fiscalitate, excel si engl; Mi-au zis ca sunt asteptat saptamana viitoare la o noua intalnire, urmatoarea etapa :) Multumesc celor care au impartasit din experientele anterioare :) Scenariile nu sunt prea imbucuratoare in raport cu ce ati scris si imaginea TMF :)) Cat se poate cere de inceput pe aceasta pozitie ? Sunt promovari ? Este contract determinat pe 3 luni si apoi pe nedeterminat ? Sunt un pic confuza si nu stiu cum sa procedez.... Va multumesc, astept cu interes raspunsurile voastre. p.s. de indata ce aflu mai multe voi reveni cu update-uri aici :) :*
iri Luni, 5 Mai 2014

pentruX:am fost si eu chemata pt interviu pt accountant, eram curioasa cum s-a finalizat totul si cat au oferit; e o buna ocazie interviul pentru o evaluare, nu stiu daca imi vor da cat cer, adica minim 4500 lei.

Alina Vineri, 23 Mai 2014
Salut. Am fost si eu acum vreo 2 saptamani sa dau testul pentru pozitia de accountant. A fost foarte ok, am raspuns la intrebari - multe se legau de achizitiile intracomunitare, cateva intrebari legate de deductibilitatea cheltuielilor, termene de depunere a declaratiilor, impozit pe profit, etc., au fost 2 intrebari din excel in care se cerea sa verifici daca 2 fisiere sunt identice - ceea ce mi s-a parut foarte ciudat pt ca n-am scris in viata mea formule de excel pe hartie; si o intrebare la engleza in care trebuia sa ii scrii unui client ca iti lipsesc 3 facturi. In aceeasi zi m-au sunat si pentru urmatorul pas, interviu cu o persoana de la HR. Am fost a doua zi, discutia a decurs foarte placut, tipa a fost foarte incantata de raspunsurile pe care i le-am dat. In momentul in care m-a intrebat de asteptarile salariale i-a cam disparut zambetul de pe buze si mi-am dat seama ca ceea ce cauta ei este un om bun dar pe bani putini. La terminarea interviului mi s-a spus ca ma vor contacta in cateva zile pentru comunicarea rezultatului, indiferent care ar fi decizia luata. Au trecut 2 saptamani de atunci si n-am primit niciun raspuns iar acum vreo saptamana am observat ca au postat iar acest job. So.... succes celor care vor reusi sa obtina un salariu decent la aceasta firma.
ela3 Miercuri, 20 Ianuarie 2016
Buna ziua,
Urmeaza sa merg la un test de conta, engleza si excel, la TMF Romania, pentru pozitia de Supervisor Accountant. Am mai fost la ei la 2 teste mai demult.
Doresc sa stiu urmatoarele:
- salariul pentru Supervisor Accountant, actualizat daca se poate, deoarece am citit mai sus de salarii 2012-2013
- cati oameni are in subordine Supervisor-ul Accountant?
- Senior Accountant este supervizorul direct al Supervisdor Accountant?
- se lucreaza peste program? si daca da, sunt orele suplimentare platite
- atmosfera de lucru este placuta?
- ca angajat ai toate uneltele de care ai nevoie pt.indeplinirea sarcinilor: computer, rechizite, acces la soft de legislatie (de ex.: Indaco)?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?