Forum despre TNT Romania


adi Joi, 13 Septembrie 2012
stiti daca se fac angajari la TNT Romania?
Mihai Vineri, 18 Octombrie 2013
@adi - poti sa cauti pe site-urile dedicate de joburi.
Daca ne poate da cineva informatii despre firma, suntem recunoscatori.
mm Miercuri, 11 Decembrie 2013
Despre job.ul de Agent Servicii Clienti - part time, poate sp cineva ceva ? in ce consta si cum sunt cei din firma ? ms
m and m Marti, 17 Decembrie 2013
da, si eu as dori cateva detalii, macar in ce consta. stiti cam care sunt salariile pe acolo?
Simona Miercuri, 26 Februarie 2014

Salariul pentru Agent Servicii Clienti este de 1800 ron , pe full time si la jumatate pt part time . E un post ok pt entry - level . Este f mare volumul de munca , de ex. pe call center media solicitata este de 120 apeluri / zi . Bonusuri anuale nu exista , prime de Paste la fel , se mai dau prime de Craciun de maxim 500 ron . Se organizeaza un teambuilding / an la munte.

Oana Vineri, 11 Aprilie 2014
Care este programul de lucru pentru part time?
marius Duminica, 27 Aprilie 2014
La vanzari ce conditii sunt ? Salariu,target orice informatie este bine-venita.multumesc.
Ana Marti, 13 Mai 2014
Chiar nu stie nimeni programul pentru part time la agent servicii clienti? Se lucreaza si in weekend?
iulia Sambata, 21 Iunie 2014

programul de 8 ore (ora de pauza inclusa) si la part time program de 4 ore sau 6 ore- totul in ture intre 8.00-20.00 se lucreaza de luni pana vineri dar si in zilele de sarbatori legale, platit corespunzator. volumul de munca este mare se castiga pe masura, dar cam atat. nu ai unde promovezi si dupa 6 luni te plafonezi, devii mecanic. nu inveti nimic nou . ca atmosfera este ok, dar nu ai niciun cuvant de spus, daca esti cuminte si iti faci treaba te lasa in pace, daca incepi sa comentezi ca nu iti convine ti se da cu procedura peste nas si iti sugereaza ca "nimic nu obligatoriu".

Bogdan Vineri, 11 Iulie 2014
Stie cineva in ce consta interviul ptr postul de Agent servicii client?Am luat testul de engleza si acum urmeaza interviul cu HR si cineva de la Customer Service .La ce ar trebui sa ma astept ?
Johnny Miercuri, 27 August 2014
Decont de transport sau bonuri de masa stiti daca se ofera?
Adrian Marti, 25 Noiembrie 2014
Salut,
Stie cineva in ce consta testul de engleza?Multumesc.
Favorit Vineri, 22 Aprilie 2016
Un fost candidat al TNT-ului:) va scrie in acest moment. Pot spune ca n-am intalnit companie mai neserioasa ca TNT. Interviul a avut loc la sediul din Otopeni in cladirea cu Realitatea TV.Bun.. In urma interviului si a testului in limba engleza cu toate ca job-ul nu era pe lb engleza:) si nu aveai contact cu strainii.. a fost ok! Mi-au spus ca ma suna intr-o saptamana pentru un raspuns, surpriza in 3 zile ma suna sa-mi spuna ca in urma interviurilor sunt favorita! Pentru a finaliza cu o oferta au nevoie de 2 referinte. Bun, am dat si referintele dar in acelasi timp am vazut ca au publicat job-ul din nou pe internet. Sincer, mi-am dat seama din start ca ei aveau job-ul deja ocupat din interior:)) dar isi bateau joc. Sa para ca sunt foarte seriosi si interesati. Dupa cele 2 zile ma suna tipa de la HR, sa-mi spuna ca n-am veleitati pentru acel post, chiar daca am experienta necesara si le-a placut de mine, bla bla bla, ei au ales alt candidat:))! Pai cum e asta? Nu eram singurul si intaiul favorit? Intamplator am pe cineva in interior:) si am aflat ca..DA POSTUL ERA OCUPAT! DOAR CA LEGISLATIA II OBLIGA SA FACA SI INTERVIURI! :) Sper sa va ajute si sa nu luati "teapa" . Sa fii ales cu felicitari si dupa sa te sune ca au ales pe altcineva:))!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?