Forum despre Toluna Romania


ionut Miercuri, 1 August 2012
salut,

Stie careva care sunt salariile la toluna? Ma intereseaza pentru jobul de "data processor" sau ceva similar.
Mediul de lucru cum e? Sefii?
anonim Duminica, 31 Martie 2013
buna, mai ai nevoie de detalii?
ionut Luni, 15 Aprilie 2013
salut, da te rog !!!
anonim Marti, 14 Mai 2013
cred ca e deja tarziu...incadrarea la toluna pe dp e in jur de 1800 si ai un bonus de overtime de 400 de ron. plus bonuri. program de la 10 la 19+. si stres cat incape. acolo ori capeti rezistenta la stres super mare, ori iti o iei razna. se intampla sa nu ai de lucru 3 ore si la ore 19 sa iti intre proiect si sa stai inca 3 ore la lucru deoarece clientul VREA si daca nu faci esti vazut naspa si la evaluare iei nota mica. legat de evaluari, in general la DP sunt note mici si sunt date de Team Leader si aprobate si Manageri care isi mai dau cu parerea desi poate abia te cunosc. te-ai angajat acolo?
Ella Joi, 30 Mai 2013
Salut! Ceva informatii despre Timisoara? Jobul de survery tester engleza-franceza m-ar interesa.Merci!
Paul Marti, 2 Iulie 2013
Salut... anonim, mersi pt informatiile legate de data processor. Stii ceva cat castiga si cum lucreaza cei de la IT ? IT Support Specialist, sau System Administrator ? Cum functioneaza acolo treaba ? Tot asa cu note ? Salarii ? Dar programatorii ?
anca Marti, 16 Iulie 2013
buna,

eu am stat 4 ani la ei, am fost programator. la programatori salariile pot fi intre 2000-4000 de lei (dupa experienta) si te invata ei de la zero dar tre sa te duca un pic capu si sa le treci testele. stresu e mare cand e mult de lucru mai ales in perioadele mai aglomerate cand poti sa stai foarte multe ore peste program. dar poti lucra si in weekend daca esti bun si vrei sa faci bani in plus(poti face chiar bani frumosi cu weekendurile daca nu mai ai nevoie de viata persoanala). echipele is faine in general ca sunt angajati tineri si deschisi la minte (bineinteles nu toti). ii naspa programu ca e de la 10 la 7.
Paul Marti, 16 Iulie 2013
Mersi de detalii Anca, o singura intrebare am, sa inteleg ca conditia ca sa primesti acel bonus de overtime de 400 lei de care vorbea anonim e sa lucrezi in weekend-uri ? Foarte interesant pt ca, am intrebat de ore suplimentare la interviu, au spus ca nu e cazul.
Programatul nu ar fi o alternativa rea, dar deocamdata m-ar interesa mai tare acolo la IT Support Specialist sau System Administrator. O iau de jos sa zic asa. Pentru acest post daca mai stii tu sau daca mai stie oricine altcineva ce bani se dau, sau ceva info legate de acele "note" care se acorda la evaluarea anuala. Multumesc anticipat.
Anca Joi, 1 August 2013
acel bonus de overtime nu cred ca e la toate departamentele pentru ca nu e cazul la toti sa se stea peste program. bonusul ala il iei in fiecare luna, adica e ca si cum ai salaru cu 400 de lei mai mare nu are legatura cu weekendurile. pt weekenduri e alta mancare de peste
vlad Vineri, 21 Februarie 2014
Salut.
Am trecut de interviul telefonic de la Toluna si sunt programat pentru al doilea - cel de testare, Imi puteti spune va rog ce fel de teste se aplica in tura a doua ?
Multumesc
Oana Joi, 24 Iulie 2014
Salut! Ceva informatii despre jobul Planning Manager la Toluna? Partea salariala? Mersi
M.P. Duminica, 7 Septembrie 2014
Salut!
Am fost programat la un interviu telefonic. Imi puteti spune ce intrebari se pun?
Multumesc!
M.P.
anonim Marti, 23 Decembrie 2014
Am lucrat la Toluna timp de 4 ani si pot spune ca este un loc unde am invatat foarte multe. Se lucreaza in Engleza + inca o limba straina stiuta la perfectie, prgramul e de la 10.00 la 19.00, e o multinationala, cu reguli si cu procese care trebuie urmate, insa are si multe avantaje fiindca e totul transparent si e un mediu deschis la invatare. Eu recomand, desi am plecat de acolo, acum sincer ma gandesc sa ma intorc, fiindca era o echipa foarte faina in care m-am simtit bine si am invatat multe. Problema la ei este insa salariul, care e stabilit pentru juniori si entry level si nu prea te poti descurca.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?