Forum despre Top Birotica


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 7 Decembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Top Birotica, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Top Birotica.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
gina Vineri, 7 Decembrie 2012
Stie cineva cat castiga un operator call center la top birotica?
mona Vineri, 11 Iulie 2014
Azi, 11.07.2014 , am fost la un interviu la Top Birotica. Am aplicat pentru postul de operator call-center, iar la interviu am aflat ca era de fapt un post pentru operator procesare comenzi. Nu voi mentiona nimic despre procedura de lucru decat ca nu este fireasca si ca poti oricand sa pici vinovat neavand nicicum sa dovedesti contrariul.
Lucrul care m-a socat a fost urmatorul; o luna figurai ca angajat, iar in luna urmatoare figurai in concediu fara plata - tu prezentandu-te la serviciu si lucrand normal. Deci, tu lucrai 12 luni/an, iar la cei de la pensii, ajutor social, somaj, sanatate figurai ca ai fi lucrat doar 6 luni. Eu nu am mai auzit de asa o practica pana acum si (imi permit sa) nu recomand nimanui sa accepte asemenea conditii.
Maria Sambata, 2 August 2014
Mona e posibil sa nu fi inteles bine conditiile la angajare - eu una n-am cunostinta de asemenea practica la Top Birotica.
In privinta procedurii de lucru adevarul e ca ar trebui total regandita!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?