Forum despre Top Factoring


aliss Duminica, 13 Mai 2012
ce salariu are un agent colectare creante ?
creole Duminica, 13 Mai 2012
buna ziua. si pe mine ma intereseaza salariul pentru agent colectare la Top Factoring. cineva stie? macar un interval ceva? cred ca suntem mai multi care dorim aceasta informatie :)
andu Luni, 14 Mai 2012
eu am auzit ca la interviuri se da un test de IT?!?!?! stie cineva despre ce e vorba?

mersi, Andu
blondy20 Joi, 30 August 2012
un agent colectare are un salariu de 800 ron + bonuri de masa la un program de L-V . 6h / zi
Eliza Vineri, 9 Noiembrie 2012
A lucrat cineva pe acolo?
lll Duminica, 20 Ianuarie 2013
800 Ron Brut sau Net pt programul de 6 ore?
Al123 Marti, 22 Ianuarie 2013
800 RON net,program 6 ore
moni Miercuri, 30 Ianuarie 2013
imediat dupa interviul propriu zis se da un test IT,intradevar.....unul in word,unul in excel (simple) si unul in programul cu care lucreaza ei:)
crina Miercuri, 30 Ianuarie 2013
cum este mediul de lucru acolo?
monica Miercuri, 6 Februarie 2013
Buna, testele de IT sunt foarte simple ( acum nu se mai da Excel) . Am fost angajata ceva timp la ei , salariule de 780 net ( ti se opreste impozit pentru bonurile de masa) , bonuri de masa si bonusuri ( depind de proiectul pe care lucrezi , o medie ar fi 150 ron ).Colegii cei vechi sunt prieteni cu team liderii, daca cumva gresesti cu ceva se duc direct si te toarna! Daca cumva doresti sa iti dai demisia, stai in preaviz , si in zilele respective se poarta cu tine ca un gunoi.! De asemenea, primeste ctr pe perioada determinata pt 3 luni , apoi inca 3 , si in final ti-l fac nedeterminat.Daca doresc sa te concedieze , te forteaza efectiv sa iti semnezi tu demisia.In schimb , daca ii pupi oin fund, poti sa o duci bine, poti sa iti aduci toate rudele ,prietenii etc . Exista flexibilitate, adica daca ai nevoie de schimburi de tura, sunt seriosi cu salariul ( nu au intarziat niciodata ) > Este un pic stresant deoarece ti se evaluaeaza apelurile si de multe ori, acesta evaluare depinde de relatia cu team leaderul.Au petreceri pt angajati si prime pt sarbatori.Sper ca v-am fost de folos.
Hello Joi, 14 Martie 2013
Hello? Treziti-va copii, in functie de ce stii sa faci si ce pregatire ai va fi si salariul...aplicati frumos, asteptati sa fiti invitati la interviu, mergeti la interviu si vedeti singurei ..asa si eu am auzit ca se da un test de fimoza cu secretara si femeia de servici :->
ana Marti, 19 Martie 2013
Salariul nu este negociabil!!! te anunta de la bun inceput cat este salariul!!! Asa ca poti sa ai 2 facultati, 5 ani experienta, pt postul de agent procedural 6h primesti 780 ron net, ti se deconteaza transportul (fie Ratb , fie Metrorex,) si bonusuri in f de performanta 100-150 ron depinde de proiect! Primele difera in functie de vechimea pe care o ai in firma
Andreea Miercuri, 27 Martie 2013
Stie cineva ceva legat de postul Agent colectare debite pentru weekend? Salariu, program?
ana Luni, 1 Aprilie 2013
in jur de 500 ron . 6 h pe zi, atmosfera draguta! faza naspa e ca o sa colectezi pt toate proiectele, atat banci cat si societati gen vodafone, cosmote...
raluca Miercuri, 17 Aprilie 2013
Buna! Azi am fost la interviu si m-au sunat pe seara sa imi spuna ca am fost acceptata si maine ma vad cu un team lider. Ce presupune aceasta intalnire si ce etape urmeaza?
oana Miercuri, 17 Aprilie 2013
iti prezinta proiectul pe care vei lucra , cum e organizata echipa, ti se specifica daca vei lucra pe mandat sau cesiune. si daca nu ai dat testul IT ,ti se va da un test in word, dureazacateva minute se cer cateva lucruri elementare.Urmatorul pas va fi trainingul dureaza cam 5-7 zile, la finalul caruia dai un test unde tre sa iei nota mare pt a te pastra. Fii calma si sigura pe tine la intalnirea cu team leaderul si pune accentul pe faptul ca poti sa te descurci in sit diferite, ca este o persoana calma ce intra cu greu in conflicte, ca ai spirit de echipa ( se pune mare accent pe acest lucra). Si daca te accepta, iti doresc mult succes si sa nu stai prea mult, consider ca acesta este un job de lansare.
raluca Miercuri, 17 Aprilie 2013
mersi mult pentru raspunsul clar si explicit. si la training pot sa ma duc cam cum pot eu? sapt viitoare e una foarte aglomerata si am cateva teste.adica as putea sa merg in la programul de dupa -amiaza in afara de miercuri cand e neaparat sa merg la facultate.Am dat testul in word , a fost chiar banal:)))....nu imi venea sa cred ce ma pune sa fac.
oana Miercuri, 17 Aprilie 2013
da , stiu, trainingul se face la tura 1. Presupun ca il va tine andreea sau oana.Andreea e f de treaba , in primele ore ale zilei te invata tehnici de negociere, iti explica proiectul etc.. apoi urm ore ale zile le vei petrece cu un agent cu experienta de pe proiectul alocat. Trainingul tine 6 ore pe zi, esti platita dar nu vei primi bonuri de masa. Daca ai vreo urgenta intr-o zi , sunt sigura ca te vor ajuta , dar , in training nu prea se accepta schimburi .
raluca Miercuri, 17 Aprilie 2013
mersi inca o data! chiar sper sa ajung la un consens cu ei si sa fie bine.Daca le-as propune sa incep training-ul de saptamana viitoare ( sapt cu 1 mai) crezi ca ar fii o problema?Imi cer scuze ca te deranjez cu atat de multe intrebari , dar chiar m-ai lamurit cu ce aveam neclar
oana Miercuri, 17 Aprilie 2013
nu vor fi de acord pt ca banuiesc ca au nevoie de oameni din mom ce te-au anuntat asa repede ca ai fostr acceptata. la mine a durat vreo 2 zile pana sa ma anunte desi eu am venit in firma printr-o recomandare. Poti sa te invoiesti o zi sau cateva ore , depinde si de proiect si daca mai sunt alti oameni nou veniti.iti dau un sfat , intotdeauna daca nu intelegi ecva , sau daca ai dubii legate de vreun caz mergi la team leader si intrebi .Colegii nu sunt cele ma de incredere surse de informatii.Banuiesc ca vei fii pe cetelem, un proiect cu debitori deosebit de prosti de nu stiu nici ce este o data scadenta , deci e relativ usor, numai ca Team leaderul este o tipa pe care eu nu prea o suport. Eu sunt o fosta angajata tocmai din cauza ei.:)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?