Forum despre Top Factoring


ioanamiumiu Joi, 12 Februarie 2015
Unde se desfasoara activitatea acestei firme? Si in cazul in care vrei sa iti iei concediu de odihna cum reactioneaza?
vio52 Sambata, 13 Iunie 2015
Buna Ziua!As dori sa stiu mai multe despre interviul la angajare la Top Factoring in ce consta... de la cei angajati de curind sau fosti angajati.Multumesc mult!
Valnoha96 Vineri, 29 Ianuarie 2016
Buna. M-am gandit sa-mi impartasesc si eu experienta mai putin placuta in legatura cu top factoring. Totul a fost de vis in perioada interview ului si a trainungului, am avut o trainera super draguta, pot sa spun ca mi-a dat incredere ca o sa-mi fac treaba bine la cate ori a explicat toata materia legata de creante. Buuun, asta pana cand am ajuns in call center si visele s-au spulberat, am avut o agenta indrumator criminala pot sa spun, care se purta extrem de urat si ma soma la cea mai mica greseluta, nu mai eram capabila sa imi fac treaba "sub indrumarea" ei, greseam tot si uitam la cat eram de stresata, am plecat plangand din cauza ei intr-un din zile. Si stati, acum vine partea interesanta, intr-un din zile din zile vine la mine si imi zice ca am plangere de la team leader, si anume CA MA FATAI PE SCAUN...ok apoi ma cheama si trainera sa imi faca morala pt acelasi lucru, ca de ce stau cu spatele pe scaun...pe bune??? stiu ca fiecare companie are regulile ei dar ce am intalnit la top factoring mi se pare bataie de joc...au mai urmat cateva zile dupa care am fost chemata sa mi se puna concedierea in fata fara vreo explicatie...la modul "ia-ti geanta si pleaca"...oricum probabil am nimerit eu oamenii nepotriviti, caci colegele mele de training au avut parte de un tratament mai bun.
calendaru Miercuri, 26 Aprilie 2017

Buna seara. Sunt de la Alba Iulia si m-a sunat astazi de la Top Factoring am aplicat ieri pt jobul de agent colectare debite pe teren oare ce salariu e si ce studii trebuie sa am? Practic maine am un interviu pe Skype cu o doamna

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?