Forum despre Total Fleet Solutions SRL - Perpetuum Lease


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 20 August 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Total Fleet Solutions SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Total Fleet Solutions.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

un roman Miercuri, 5 Noiembrie 2014

Am fost la interviu, dar sunt cam dezamagit de ei. Nu divulga nicio informatie legata de ei (ce fac, cum se desfaroara activitatea, ce ar trebui sa faci,conditii de munca oferite, oferta salaraiala, etc.), decat daca treci de prima faza a interviului unde o ''specialista'' HR, parea ca citeste din carte intrebari care nu prea aveau legatura cu tine sau abordarea vanzarilor. Dar ea stia ca trebuie sa puna acele intrebari pentru a justifica probabil banii primiti. Nu

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?