Forum despre Trade Partner Europe LTD


ADMIN - undelucram.ro Joi, 22 Mai 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Trade Partner Europe LTD, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Trade Partner Europe LTD.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Moca Vineri, 23 Mai 2014
Eu lucrez aici de ceva timp si pot spune ca totul pare relativ ok si e ok. Doar ca salarul cam intarzie, sefii nu ti-i vezi niciodata, ai impresia ca vb cu o comp fantoma. Angajeaza destul de des, pentru ca nu multi stau perioade lungi sau nu fac fata. Daca iti faci treaba e totul ok, Din cate am mai auzit de la altii, daca se decid sa te dea afara, efectiv nu-ti mai platesc ultimul salar si nici nu prea ai ce face; si as vrea sa vad comentarii aici daca e asa sau nu.
dalina284 Duminica, 8 Iunie 2014
Buna, ar trebui sa incep trainingul la sf lunii, nu stiu mai nimic despre ei ca firma, daca spui ca esti de ceva timp cu ei, te referi la cateva luni, imi poti spune cum e cu banii? Platesc asa cum spun sau? Mersi anticipat
Moca Marti, 10 Iunie 2014
@ dalina : lucrez de mai mult de 1 an juma, si pot spune ca dau banii cum spun, se mai intarzie deseori, per ansamblu e ok. Sefii nu o sa-i vezi la fata niciodata, zici ca vorbesti cu fantome. O intrebare am la tine, pe ce post vei incepe trainigul ? pe sales sau research? si apropo, daca vrei, imi poti spune ce nivel salarial ti-au oferit pentru inceput?
Nou Marti, 24 Iunie 2014
Salut , si eu am inceput sa lucrez recent cu ei . Ce inseamna cand spui intarzie cu plata ? Cateva zile sau cum functioneaza exact ? Si am inteles ca trebuie sa indeplinesti niste norme cand vine vorba de "pitch" -uri . Tu ai reusit de fiecare data ? Sau daca le aduci cateva afaceri bune nu conteaza numarul pitchurilor ? Eventual cateva ponturi ,cum ai rezistat tu un an si ceva cu ei ?

Mersii
Moca Luni, 30 Iunie 2014
@ nou : pai depinde mereu,,in cel mai rau caz vre0 4-5 zile daca iti vei atinge targetul, si ei vor sa-l purice sa nu-ti dea comisionu, in rest cam 2 zile dureaza. Cu nr de ...
Nou Luni, 30 Iunie 2014
@ Moca : Da inteleg ,m-am prins ca i ceva de genu cu pitchurile :)) Hai ca putem discuta pe mail sau skype daca vrei ,merge mai repede decat aici. scrie mi aici : ...
Nou Luni, 30 Iunie 2014
Eu sunt din Tg Mures . Salariul eventual il putem discuta in privat, daca este posibil asa ceva aici. Daca mi dai ceva unde te pot contacta :))
Moca Luni, 30 Iunie 2014
@nou : Ti-am dat mail.
@Moca Luni, 30 Iunie 2014
L-am primit ,am si raspuns .
researchEE Marti, 1 Iulie 2014
Eu lucrez la TP de un an si 5 luni. Confirm ca banii sunt platiti conform intelegerii initiale doar ca pot sa apara intarzieri de 2-3 zile sau in anumite cazuri 5 zile. Este o ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?