Forum despre Trade Partner Europe LTD


ADMIN - undelucram.ro Joi, 22 Mai 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Trade Partner Europe LTD, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Trade Partner Europe LTD.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Moca Vineri, 23 Mai 2014
Eu lucrez aici de ceva timp si pot spune ca totul pare relativ ok si e ok. Doar ca salarul cam intarzie, sefii nu ti-i vezi niciodata, ai impresia ca vb cu o comp fantoma. Angajeaza destul de des, pentru ca nu multi stau perioade lungi sau nu fac fata. Daca iti faci treaba e totul ok, Din cate am mai auzit de la altii, daca se decid sa te dea afara, efectiv nu-ti mai platesc ultimul salar si nici nu prea ai ce face; si as vrea sa vad comentarii aici daca e asa sau nu.
dalina284 Duminica, 8 Iunie 2014
Buna, ar trebui sa incep trainingul la sf lunii, nu stiu mai nimic despre ei ca firma, daca spui ca esti de ceva timp cu ei, te referi la cateva luni, imi poti spune cum e cu banii? Platesc asa cum spun sau? Mersi anticipat
Moca Marti, 10 Iunie 2014
@ dalina : lucrez de mai mult de 1 an juma, si pot spune ca dau banii cum spun, se mai intarzie deseori, per ansamblu e ok. Sefii nu o sa-i vezi la fata niciodata, zici ca vorbesti cu fantome. O intrebare am la tine, pe ce post vei incepe trainigul ? pe sales sau research? si apropo, daca vrei, imi poti spune ce nivel salarial ti-au oferit pentru inceput?
Nou Marti, 24 Iunie 2014
Salut , si eu am inceput sa lucrez recent cu ei . Ce inseamna cand spui intarzie cu plata ? Cateva zile sau cum functioneaza exact ? Si am inteles ca trebuie sa indeplinesti niste norme cand vine vorba de "pitch" -uri . Tu ai reusit de fiecare data ? Sau daca le aduci cateva afaceri bune nu conteaza numarul pitchurilor ? Eventual cateva ponturi ,cum ai rezistat tu un an si ceva cu ei ?

Mersii
Moca Luni, 30 Iunie 2014
@ nou : pai depinde mereu,,in cel mai rau caz vre0 4-5 zile daca iti vei atinge targetul, si ei vor sa-l purice sa nu-ti dea comisionu, in rest cam 2 zile dureaza. Cu nr de pitchuri e durere mai ales in lunile de vara, dar daca te straduiesti totul e ok. Nu stiu cum de am rezistat atat cu ei :)), sincer... Sunt curios, ce oferta salariala ti-au facut pentru inceput si de unde esti?
Nou Luni, 30 Iunie 2014
@ Moca : Da inteleg ,m-am prins ca i ceva de genu cu pitchurile :)) Hai ca putem discuta pe mail sau skype daca vrei ,merge mai repede decat aici. scrie mi aici : erdelyi_laszlo1990@yahoo.com
Nou Luni, 30 Iunie 2014
Eu sunt din Tg Mures . Salariul eventual il putem discuta in privat, daca este posibil asa ceva aici. Daca mi dai ceva unde te pot contacta :))
Moca Luni, 30 Iunie 2014
@nou : Ti-am dat mail.
@Moca Luni, 30 Iunie 2014
L-am primit ,am si raspuns .
researchEE Marti, 1 Iulie 2014
Eu lucrez la TP de un an si 5 luni. Confirm ca banii sunt platiti conform intelegerii initiale doar ca pot sa apara intarzieri de 2-3 zile sau in anumite cazuri 5 zile. Este o companie cat de cat ok. Dupa cum spunea si Moca, ultimul salariu nu este primit. La inceput sunt mai indulgenti dar dupa o perioada devin mai enervanti si cam tot timpul te privesc cu neincredere. De aceea multi si pleaca. Dar daca poti sa treci peste, e un loc bun de munca si reusesti sa inveti destule. Eu sunt pe research.
@Nou, presupun ca esti pe sales.
@ Moca, eu am inceput pe 1800 lei dar majoritatea au inceput pe 1500 lei, cu toate ca a fost un caz unde a primit de la inceput 2200. Cred ca depinde cum negociezi la inceput. Oricum sunt 3 trepte: la inceput primesti in jur de 1500 lei, apoi marire si salariul devine 2200 lei (cine a luat la inceput 2200 nu mai primeste marirea), si ultima marire unde salariul devine 3000 lei. Prima marire este la 3 luni a doua dupa 6 luni. Se poate sa te amane si sa nu primesti maririle daca nu sunt multumiti de munca ta. Plafonul maxim e de 3000 lei, nu mai sunt mariri dupa. In schimb poate sa scada daca asa le tuna lor si apoi sa revina. Presupun ca e doar o metoda de intimidare sa arate cat de tari sunt ei si ca pot scapa de tine oricand.
Pe research se fac si referinte platite cu 250 lei fiecare iar pe sales comision din banii bagati de companie. Nu stiu cam cat e comisionul. Presupun ca bonusurile sunt echilibrate tinand cont ca si maririle sunt aceleasi.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?