Forum despre Transart SRL


suka Miercuri, 2 Octombrie 2013
Ziua buna cititorii mei,
Sunt mai multe posturi vacante la aceasta firma, semn ca s-ar extinde in Bucuresti. Sunt dintre domiile voastre participanti la vreun interviu? Tare as vrea sa flu pareri despre interviuri, modul de abordare a candidatului, etapele de recrutare, despre pers cu care au avut loc discutii, etc..

Multumesc...al vostru suka :)
DCO Miercuri, 24 Septembrie 2014
Firma de oameni batrani, media de varsta fiind mult mai ridicata ca la alte firme de software. Esti tratat ca un robot. Toata lumea te urmareste si nu ai libertate. Salariul pentru un programator e mediocru: 1000 - 2000 RON. Cu salariul pe care il primesti lunar reusesti doar sa iti cumperi de mancare si sa iti platesti chiria. Nu e o firma la care sa iti doresti sa lucrezi!
dcata Vineri, 31 Octombrie 2014
Mai DCO, ai uitat sa precizezi ca esti submediocru in programare.... 2000 ron e enorm pentru experienta ta... deci ai gresit formularea, corect e : salariul pentru un programator mediocru e 2000 roni.
Nea_POPA Vineri, 15 Ianuarie 2016
O firma cu cativa zei, alti cativa semizei si o multitudine de lei (din savana africana) atotstiutori care considera ca vechimea in firma te face automat mai destept. Exista o frustrare permanenta si o falsa impresie ca celalalt lucreaza mai putin decat tine. Fals; aproape toti suntem la fel de lenesi si incercam sa ascundem cat mai bine acest lucru. Media de varsta in firma este undeva la 38 de ani si asta spune multe. Lipseste implicarea aia de la 25 de ani, toti incercam sa venim cat mai tarziu la birou si sa plecam cat mai devreme, rezolvam o problema intr-un timp dublu (daca o rezolvam) si incercam sa le delegam pe restul, colegilor. Pentru celelalte, clientii sunt vinovati. Cam atat.

PS
Toata stima pentru zei si semizei.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?