Forum despre Transchim SA


ADMIN - undelucram.ro Joi, 18 Octombrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Transchim SA, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Transchim.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Ana Luni, 29 Octombrie 2012

Este in insolventa momentan, nu cred ca se fac angajari, nu sunt posturi diponibile si momentan se angajeaza doar prin recomandari, dalariile sunt mici pentru angajatul de rand, gigantice pentru directorii.

Ana2 Duminica, 27 Ianuarie 2013

Nu este o companie in care sa cresti, o poti folosi doar de tranzitie, pentru a invata cate ceva in domeniul transporturilor; in afara de cateva persoane care sunt ori rude ori cunostinte, angajatul de rand are un salariu foarte mic.
Un management defectuos, care consuma multi bani ce ar putea fi investiti in utilaje si mentenanta, ca sa nu mai spun de salarii.le celor care chiar fac cate ceva in firma.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?