Forum despre Tremend Software Consulting


nick Miercuri, 9 Aprilie 2014
nimeni?...
intervievat Vineri, 9 Mai 2014
Am fost la interviu, dar n-am mai continuat colaborarea ...
Primele impresii: zona buna, nu au nici macar sigla la cladire, HR-ista si intervievatorul au fost oameni draguti ...
Ca la orice firma mica, se pare ca faci de toate.
venividi Miercuri, 16 Iulie 2014
Lucrez la Tremend si imi place foarte mult. Oamenii sunt super faini si imi place ca se si munceste si se si distreaza. Fata de alte locuri in care am lucrat, aici chiar m-au ascultat cand am avut ceva de zis.
costel Vineri, 1 August 2014
Am fost la un interviu la ei pentru un post de junior si eram deschis si la un internship( neplatit pentru o perioada de 2-3 luni) ca sa ma obisnuiesc cu modul lor de lucru, seful/managerul devenise nesimtit pana in final in cazul in care le'am zis de la inceput care sunt cunostintele mele. Am plecat cu un gust amar de acolo, impresia buna a ramas pentru fata de la HR.
not_ok Marti, 26 August 2014
Am fost la interviu, au multe subiecte, unele interesante, a ramas sa atacam unul. Dupa ce am fost asigurat in repetate randuri ca urmeaza sa aflu detalii, nu am mai fost contactat. Par neseriosi.
alx Joi, 4 Septembrie 2014
Am fost la interviu de curand si mi s-a parut ca sunt f ok. Nu stiam multe despre companie si de pe site nu mi-am facut o parere f clara, dar la interviu am aflat mai multe despre proiecte si mediul de lucru. Au fost foarte deschisi si friendly. mi-ar placea sa lucrez acolo
B Joi, 4 Septembrie 2014
Am fost si eu la interviu la ei. Interviul se da cu o domnisoara de la hr si managerul. A decurs foarte ok dar un raspuns inapoi nu am mai primit. Neseriosi.
student Marti, 7 Octombrie 2014
Am fost decurand la un interviu acolo. Zona buna, oameni draguti (cel putin la prima impresie). Am remarcat in schimb o lipsa totala de profesionalism si rigiditate in program. Le zisesem ca sunt student si vreau ceva flexibil. Au insistat sa ma duc decat ca sa imi zica ca nu poate fi foarte flexibil. Interviul a fost mai mult sa fie-> cum te vezi in 3 ani, cum te ti la curent cu tehnologia bla bla. Nimic tehnic/profesionalist, care sa iti scoata in evidenta competentele. Mi-au lasat impresia ca cei cu care am dat interviul nici nu lucrau in domeniu. Daca intram in detalii cred ca puteam zice orice ca habar nu aveau. Sunt axati pe consultanta . I-am rugat sa intrupem recrutarea din cauza programului fx. Mentionez ca este doar o parere pe care mi-am facut-o in mai putin de o ora in urma interviului.... deci posibil sa nu fie asa, eu am tras concluzia de neprofesionalism comparand dificultatea interviului cu alte interviuri la care am fost
Tokumei Luni, 15 Februarie 2016
Voi fi scurt: am fost la interviu anul trecut venind din provincie, dupa un drum cu trenul de 10 ore. A fost doar un interviu de HR unde lucrurile au decurs normal. Nu am primit niciun feedback pana in ziua de astazi, desi nu mi se pare normal (cel putin pentru efortul depus). Lipsa profesionalism. Confirm obsesia lor in legatura cu programul fix si nu prea flexibil. Ar mai fi cateva lucruri insa pot fi interpretate ca fiind subiective, asa ca ma opresc aici. Din perspectiva mea - de evitat.
Dante Marti, 17 Ianuarie 2017
Lucrez la Tremend de un an si chiar nu a fost vreodata vreo problema daca am ajuns mai tarziu. Programul e foarte flexibil si multi colegi sunt de la facultate. Pe langa asta sunt si zile de work from home care poti sa ti le iei cand vrei. Overall e o firma foarte simpatica, cu un vibe foarte misto.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?