Forum despre Trencadis Corp


ADMIN - undelucram.ro Joi, 19 Iunie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Trencadis Corp, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Trencadis Corp.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

shadow Miercuri, 29 Octombrie 2014
Este foarte greu acolo program pana la 6 seara desi oficial se lucreaza 8 ore este un stres infernal, iar dupa 3-6 luni te da afara fara motiv. Salariu net pentru un programator cu experienta e de 1500ron. Nu recomand!
anomin Miercuri, 5 Noiembrie 2014
Buna, am fost la un interviu la dansii la sediu in BM si toate bune si frumoase sediul nou, atmosfera placuta la prima vedere, dar nu stiu la ce sa ma astept din pdv salarial, seriozitate la plata salariilor, siguranta locului de munca, mai ales daca ai deja un job. Astept impresii, ms

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?