Forum despre Trenkwalder Romania


laura Sambata, 24 Noiembrie 2012
Buna ziua, sunt interesata de aceasta companie, daca sunt ok in vederea unei angajari in call center. Va multumesc
Andreea Vineri, 25 Ianuarie 2013
S-a angajat careva prin aceasta firma si a fost multumit ? Stima.
V Miercuri, 29 Mai 2013

@ Laura : Este o firma de recrutare. Depinde care este firma pentru care ei recruteaza. Depinde, de asemenea, de orasul in care este disponibil postul. Recruteaza pentru clienti destul de ok.

Luana Miercuri, 24 Iulie 2013
Sunt ok. Primesti salariu si bonurile de masa la timp, niciodata nu au intarziat cu acte.
Eu am avut ctr.la ei. Ii recomand.
Me Luni, 5 August 2013
Buna,

Cam care este salariul pentru un Consultant Recrutare ?

Multumesc !
Ali Luni, 19 August 2013
Stiti ceva despre "Generalist Resurse Umane" in echipa lor? salariu, responsabilitati...
Merci mult!
Adrian Duminica, 29 Septembrie 2013
Salut,am lucrat si eu la Trenkwalder pentru 2 saptamani ca si operator calculator pentru BCR(m-au dat in leasing) a fost OK,cat mi-au zis la telefon ca si salariu tot atat am si primit,mi-au dat la timp atat bani cat si bonurile,eu unul sunt foarte multumit de ei.Multumesc!
nina Miercuri, 2 Octombrie 2013
Adrian, de cat este salariul pt agent call-center part-time?
Adrian Marti, 22 Octombrie 2013
Nu stiu nu am lucrat decat ca si operator calculator si a fost OK ca si salalarizare mai mult de atat nu stiu ce sa zic oricum banuiesc ca o sa iti zic salariul inainte sa te angajeze
Anonim Miercuri, 23 Octombrie 2013
Buna Adrian,
Si pe mine ma intereseaza acelasi post, insa de ce ai lucrat doar 2 saptamani? O alta intrebare ar fi daca poti lucra si fara diploma de bac. Multumesc.
dee Miercuri, 23 Octombrie 2013
eu lucrez prin trenkwalder pentru bcr (leasing). ce salariu mi-au zis la telefon, aia mi-au dat. se dau si bonuri de masa, cel putin in cazul bcr. job managerul meu este foarte ok, orice act am avut nevoie mi l-a dat asap. nu se intarzie cu salariul etc. mie mi se par destul de pusi la punct.
doar ca sa nu va asteptati la cine stie ce salarii, chiar daca compania careia sunteti 'imprumutati' este importanta. iar sa treci pe contract direct cu firma in unele cazuri este destul de greu. bine asta nu depinde de trenkwalder.
@dee Joi, 24 Octombrie 2013
Pe ce post lucrezi, Dee? Si ce program ai?
Anonim Joi, 24 Octombrie 2013
A aplicat cineva la Trenkwalder Romania pentru job-ul de "operator date bancare"? Daca da, imi puteti spune, va rog, ce presupune mai exact "- Completeaza in aplicatie statusul dosarelor de credit;
- Preia dosarele din punctul de primire si le preda la punctul de plecare
" ??
nn Miercuri, 30 Octombrie 2013
@Anonim suna a munca de arhivare
Eu el Luni, 4 Noiembrie 2013
dupa terminarea contractului pe perioada dederminata se mai prelungeste sau pun STOP si urmatorul??? (ma refer la angajarile pe Bucuresti BCR)
@Eu el Sambata, 9 Noiembrie 2013
dc esti in back office (administrare conturi, credite etc), depinde de volumul de munca existent in acel moment. de ex dc esti angajat pe campanie la cum stau lucrurile acum cele mai mari sanse sunt sa nu se prelungeasca dupa incheierea acesteia. te pot rechema insa cand se ofera oportunitatea din nou
pe it insa aproape sigur se prelungeste. in plus perioada variaza de la prelungire din 6 in 6 luni (it) la 1 luna (backoffice), 3 (altele).
conteaza departamentul in care activezi
ex trk Luni, 11 Noiembrie 2013
TRK- firma de recrutare si consultanta, cei care au lucrat in sistem leasing sunt o alta poveste, nu trk prelungeste contractele, ci clientul (ex- bcr), tot el decide si salarizarea, deci,daca faci treaba buna la angajator, iti vor prelungi contractul de munca prin TRK. Pe de alta parte, sa lucrezi in cadrul TRK, ca si angajat intern e cu totul alta poveste...lunga,cu bune si cu multe RELE!..eu personal nu recomand celor cu experienta sa lucreze in TRK ca si angajat intern..pe recrutare,salarizare,sales..etc..la inceput toate sunt roz dupa care ...iti dai seama ca de fapt...vrei sa pleci cat mai repede din firma
dee Marti, 15 Aprilie 2014
lol late reply, dar lucram la it. program: 9:00-17:30 cu jumatate de ora pauza de masa. intre timp am plecat
irina Marti, 24 Iunie 2014
Buna! cum ajung exact la sediul lor din Bucuresti ( strada Bucur, sc 4)? metrou, ratb.pls
anonim Miercuri, 8 Octombrie 2014
Operator date pentru Porsche-800 ron + bonuri de masa -program de la 9-17.30-zona Pipera...eu zic ca e un salariu foarte bun :))))))))))))))))))))) voi?ce ziceti?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?