Forum despre Trenkwalder Romania


@anonim Joi, 9 Octombrie 2014
Anonim,

Se respecta nivelul pietei de la noi !
Alinutza Luni, 10 Noiembrie 2014

Am fost sapt trecuta la ei la un interviu pt postul de operator call center Telekom pt sediul din Pipera un singur post se ofera 800 lei plus bonuri de masa de 9.35.Interviul a decurs ok .M-a sunat peste cateva ore tipa de la trenkwalder sa ma duc in acesiasi zi la Pipera la sediu la Telekom .M-am dus .,am ajuns acolo, la receptie 2 indivizi cam acrii ma rog isi faceau treaba.A venit tipa de la HR super amabila ,Am inceput interviul si in timpul interviului a venit alta tipa cu aere de mare boss.Tuna si fulgera de parca era un mare job si ea era un super director.Cine stie cum a ajuns acolo. M-au intrebat vesnicile intrebari unde am mai lucrat,,daca lucrez, de ce vreau sa lucrez la ei ,etc Si la sf un test eu le vindeam un produs si una din ele cumpara.Tb sa o conving sa mi cumpere calculatorul desi ea avea unul la fel.M-am strofocat destul si tot nu am convins-o sa imi cumpere produsul.Au zis ca ma suna sa imi comunice rezultatul.Si acum inca astept desi a trecut 1 saptamana.

Anonim900 Joi, 19 Martie 2015
Transparenta 0
Ex: Am aplicat la un post de operator pc/procesator date , la interviul de la trenkwalder am fost informat ca lucrez pe un post anume (nu intru in detalii, postul fiind automat cel pentru care am aplicat). Cand am ajuns la acea firma sa dau interviul postul era cu totul altul (Gestionar depozit).
Am fost de acord cu acel post in urma informatiilor primite in urma interviului pentru gestionar depozit, intre timp am fost anuntat ca am fost acceptat in urma interviului si sa ma prezint la agentie pe data de 17-03-2015 sa semnez contractul.
in data de 18 am inceput munca, la sfarsitul programului aflam de la firma unde lucram ca TRENKWALDER A INTRAT IN INSOLVENTA pe data de --16-- dar spun ca au prioritate "platirea angajatilor"
Mai poti sa lucrezi in conditiile in care trenkwalder a tinut ascuns fata de noi faptul ca sunt in insolventa? Te gandesti sa nu cumva sa nu faci voluntariat??
Anonim900 Vineri, 17 Aprilie 2015
Revin cu update.
Salariul a fost platit de catre trenkwalder pe zilele lucrate la data inscrisa in contract. ulterior plata salariului se face de catre firma angajatoare nemaitrecand prin trenkwalder deoarece sunt in insolventa.

Din experienta mea:
+plata salariului la timp
-Transparenta
vigilentul Sambata, 23 Mai 2015

Eu am lucrat 3 saptamini la Trenkwalder ptr Karl Heinz Dietrich Exped srl

vigilentul Sambata, 23 Mai 2015
Au fost de treaba, pacat ca sunt in insolventa

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?