Forum despre Tripsta.net


silviu Marti, 6 Noiembrie 2012
as dori daca se poate adresa de mail pt a depune un cv multumesc
Ion Joi, 9 Mai 2013
Care e atmosfera la ei? Salariile?
anna Luni, 13 Mai 2013
poate da cineva detalii legate despre firma? interviu?
xaxa Luni, 13 Mai 2013
Interviul se tine in limba engleza , persoana de la HR este din Grecia , dureaza aproximativ o ora ,
intrebari de HR in general , trebuie sa sti limba pe care ai aplicat aproape la fel ca nativi sau poate la fel.
Ella Miercuri, 22 Mai 2013
Salut! Am avut si eu interviu acum o saptamana, inca nu am primit nici un raspuns. Are cineva vreun feedback? Sau e una dintre firmele care nu mai anunta in cazul in care nu au un raspuns pozitiv? Merci!
Pic Joi, 30 Mai 2013
Salut, Interviul a fost in limba engleza. Am fost sunat si apoi mi-a fost trimisa o oferta. Nu vreau sa spun prea multe insa conditiile par bunicele. Ce sunt si eu interesat sa aflu ar fi detalii despre mediul de lucru. Salariul a ajuns la peste 2000 ron net(cu ceva experienta in urma din partea mea).

Parea destul de friendly atmosfera din cate am bagat eu de seama iar locatia este bunicica.

Sunt curios de mai multe pareri!
@pic Vineri, 31 Mai 2013
Cand incepi?
pic Duminica, 2 Iunie 2013
ei spun ca undeva pe la inceputul lui iulie, subliniez ''undeva''. Ai fost la interviu acolo? tie cum ti se pare? ai primit vre-un raspuns?
@pic Duminica, 7 Iulie 2013
ai inceput? cum e?
Poate cineva care lucreaza la ei de mai mult timp sa ne dea cateva informatii despre atmosfera de acolo?
Mariana Sambata, 13 Iulie 2013
Este destul de mare volumul de munca, dar pentru cine este pasionat de meseria lui, nu ar fi o problema. In schimb, problema este ca nu stiu cum aleg oamenii, dar sa nu ajungi sa ceri ajutorul cuiva la ceva ca primesti un raspuns in 2 peri, apoi este chemat team-leaderul care habar nu are cum sa verifice sau sa remedieze o problema si care incepe sa tipe si sa te ia la intrebari :"pai cum adica ai gresit?" "da nu esti in stare sa nu faci greseli?" etc
In final pleaca bombanind si amenintand ca mult nu mai suporta greselile tale si ca o sa dispari curand.
Daca pun in balanta plusurile si minusurile, atunci inclin totusi spre bine, avand in vedere ca salariile sunt ok, locatia este buna si colectivul este tanar si entuziast. Fiecare padure cu uscaturile ei din pacate, la tripsta problema pe care o stiu sunt team-leaderii care au senzatia ca sunt patroni si care se poarta foarte urat. Nu cred ca persoanele din conducere au habar de ceea ce se intampla in cadrul echipelor, dar nu ar strica sa ceara feedback-uri periodic pentru evaluarea persoanelor care ar trebui sa coordoneze si sa ajute echipele.
Andrei Luni, 5 August 2013
Echipa este foarte ok, firma e destul de noua pe piata, inca nu au apucat sa se contamineze cu stilul pur romanesc si ar f isuper daca ar tine-o tot asa. Este extrem de mult de invatat, chiar si cei mai experimentati angajati invata ceva nou in fiecare zi, pentru cei noi este un chin. Dar se ofera suport si intelegere din partea superiorilor. Salariile sunt ok, programul este corect si pare a fi unul din putinele locuri unde problemele apar din contexte profesionale si nu din frustrari personale. Fiecare padure totusi are uscaturile ei, dar managementul face eforturi pentru a elimina orice nemultumire a angajatilor.
Poc Miercuri, 7 August 2013
Salariile cum sunt? Atmosfera? La ce probleme sa ma astept? Nu mai zice nimeni nimic????
maria Duminica, 18 August 2013
Buna! Cum as putea sa aplic pentru un post disponibil in cadrul acestei companii? Stiu ca Manpower angajeaza pentru ei, dar nu as vrea sa aplic prin ei.Are cineva un o adresa de e-mail unde as putea sa trimit un cv? Multumesc anticipat!
Marius Luni, 19 August 2013
Salutare!
Pentru CV-uri puteti sa folositi adresa hr@tripsta.ro (EN).
Referitor la celelalte probleme, multumim pentru sesizare...
A.I. Sambata, 14 Septembrie 2013
Unde este localizat call-center-ul?
Program de noapte este si pe 2 limbi? ex italiana?
Ina Miercuri, 18 Septembrie 2013
Pentru supervisor night shift stie cineva cam care e salariul?
Stiu ca sunt undeva in Pipera, dar as vrea sa stiu cam ce ofera inainte de orice.
Toni Joi, 26 Septembrie 2013
@Ina - Cat ai cerut pentru postul de supervisor/team-leader sau cat ti s-a oferit?

Poate sa-mi spuna cineva cat dureaza procesul de recrutare? Cate etape are acest proces?
In afara de salariu se mai ofera si alte beneficii angajatilor?

Cati team-leaderi exista?
@toni Duminica, 29 Septembrie 2013
Stiu ca sunt vreo 2 sau 3 team leaderi, dar este foarte mult de munca. Daca ai experienta zdravana in Ticketing si vrei sa inveti si mai mult atunci aplica, eu u am stapanesc chiar asa ine. Nu stiu nimic de salariu insa, momentan. Par a fi ok, insa ramane de vazut.
Va rugam mai dati info cei care stiti mai multe.
Toni Luni, 30 Septembrie 2013
Pe mine ma intereseaza in primul rand cat dureaza procesul de recrutare deoarece sunt conditionat sa ofer si alte raspunsuri catre potentiali angajatori si nu stiu cum sa procedez in continuare atata timp cat de la Tripsta nu am primit nici un feedback pana acum.
In ceea ce priveste experienta pe ticketing nu am o problema, fac asta de 9 ani si lucrez si pe Amadeus si pe Worldspan.
Cei care sunt angajati deja la Tripsta, pot sa ne spuna cat timp a durat procesul de recrutare si cati pasi au avut de parcurs pana la final indiferent de pozitia pentru care au fost selectati?!

Multumesc
@toni Marti, 1 Octombrie 2013
Procesul de recrutare variaza de la caz la caz, depinde foarte mult de postul pentru care aplici. Cu cine ai dat interviu? Cum ti s-a parut?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?