Forum despre TT Electronics Sensing and Control SRL


ADMIN - undelucram.ro Marti, 18 Februarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma TT Electronics, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de TT Electronics.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Daniel Miercuri, 19 Februarie 2014
Salariile sunt decente si nivelul de stres redus fata de alte companii din acelasi domeniu. Nu se ofera al 13-lea salar dar compenseaza prin celelalte 12.
nija Marti, 25 Martie 2014
Se lucreaza pe scaune fara spatare
nija Marti, 25 Martie 2014
Nu conteaza daca esti om sau animal, cifrele conteaza. Romani in loc sa se ajute intre ei se "mananca" care sa prinda ciolanul mai mare. Daca ai PCR ai sanse sa prinzi un post bun.
Mika Duminica, 1 Iunie 2014
Sunt posturi unde se lucreaza in picioare sau pe scaun(cu spatar), depinde.
Contractul pentru un operator de linie este pe perioada determinata de 3 luni, dupa care.......nu se stie! Salariul in primele 3 luni este o gluma proasta!
Cifrele conteaza, intr-adevar, asa cum spunea si Nija, nu factorul uman.
Rata mare a angajatilor o ocupa cei veniti din judetele :Olt, Gorj, Dolj, Mehedinti. Adica cei carora li se pare normal sa goleasca scrumiera masinii daca la semafor este culoarea rosu! No comment !

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?