Forum despre Tuchi Copy Center SRL


Crisstina Vineri, 19 Februarie 2016
in urma unei vizite la adresa https://membri.listafirme.ro/tuchi-copy-center-srl-14232817/ am constatat ca firma nu mai e activa din 2010 sa-mi zica cineva daca ma insel
Ingrid009 Vineri, 19 Februarie 2016
Crisstina nu cred ca sunt 100% actualizate datele. Din moment ce firma figureaza la registrul comertului, nu cred ca e problema. Dar ce s-a intamplat mai exact de iti pui problema?
Crisstina Vineri, 19 Februarie 2016
Am fost intr-o situatie asemanatoare culmea tot la un centru de xerox iar acolo nu m-au platit.Ce-i drept aici la Tuchi in locatia unde am avut interviul,era frumos amenajat si pe langa asta pregateau niste martisoare (ceva de sezon).Ideea e ca nu vreau sa ajung din nou in aceeasi situatie vreau sa stiu in ce ma bag
Crisstina Vineri, 19 Februarie 2016
Daca a mai lucrat sau lucreaza cineva la aceasta firma astept raspuns.Mltumesc anticipat
Ingrid009 Sambata, 20 Februarie 2016
Bafta Crisstina. Poate revii dupa o perioada si ne zici cum este. Eu sunt sigura ca o sa fie bine.
axryu Luni, 22 Februarie 2016
@ Crisstina - Te sfătuiesc să stai departe de acest fel de firme.
Dacă o firmă nu mai apare în registrul comerţului înseamnă că are activitatea suspendată.
Eu mă feresc de orice firmă care nu îşi declară profitul sau care se declară pe pierdere pt că înseamnă că poţi fi dat afară oricând pe motiv că nu sunt bani în firmă şi nici nu poţi obţine nici un credit (băncile verifică situaţia financiară a firmei).
Salariile pot fi întârziate etc.
Căutaţi înainte. pe listafirme.ro date despre firmele la care apicati.
Crisstina Marti, 23 Februarie 2016
M-am hotarat in ultima clipa sa nu ma mai angajez la ei asta de ce?!!
Pe langa cele mentionate de mine in prima postare:
- nu au fost foarte clari in privinta programului l-am aflat ulterior de la o angajata de acolo cu care am stat pe una din locatiile lor ca lucrezi 12 ore cu un singur liber pe saptamana iar o data la 2 saptamani ai si un week-end liber.De ce se lucreaza 12 ore pentru ca nu au destui oameni.
Si asa ca o observatie am auzit o discutie dintre femeia care facea programul angajatilor si o angajata ca o alta angajata vrea sa plece de la ei.Si ca sa nu mai zic de colegii de acolo iti arata ce sa faci acolo dar daca esti nou angajat esti total exclus,atmosfera in ceea ce priveste colectivul lasa de dorit.Nu recomand aceasta firma!!!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?