Forum despre UniCredit Business Integrated Solutions


turist de ocazie Luni, 29 Octombrie 2012

si unicredit are un BPO in Romania, recent rebotezat Unicredit Business Integrated Solutions.
are doua sedii in Novo Park, cladirea G, Bulevardul Dimitrie Pompei nr. 6 si in Iasi, Nicolina Business Center, str. Mitropolit Varlaam nr. 54.
rog daca stie cineva cum se face recrutare sa ne anunte si pe noi.

nick Miercuri, 29 Mai 2013
Si despre UBIS - noul IT al unicredit Europa, ce spuneti? Stie cineva?
Ionut Marti, 15 Octombrie 2013

Salut,

Stie cineva cam care este salariul ca programator la UBIS? Vazusem un comentariu ca ar fi de 2500-3500 pt inginer de sistem. Lei sau eur?
Daca mai aveti si alte lucruri ce ar putea fi utile, raman dator.

alabala Marti, 19 Noiembrie 2013
Stie cineva cum e atmosfera de lucru, pretentii nush chestii de genu asta in cadrul UBIS, partea de IT ?
amna Marti, 26 Noiembrie 2013
stie cineva cat dureaza procesul de recrutare la Ubis, prin Addeco si cum anume se desfasoara?
Anonymous Miercuri, 9 Aprilie 2014

Despre UBIS cu greu imi vine sa-i laud,am si laude dar si nemultumiri.
Voi incepe cu faptul ca UBIS este o firma foarte serioasa si cand zic serioasa spun ca nu se joaca cu tine cand iti spun un lucru si trebuie facut totul ca la carte,nerespectand asta pot aparea probleme.Echipa de la filiala de Italia si Germania unde am fost e foarte friendly in general dar atentie, aparentele inseala!La inceput e totu bine si frumos dar mai incolo daca nu te integrezi cu grupul poate fi stresant si naspa,din fericire am reusit sa ma imprietenesc cu cativa dintre colegi.Problema a fost ca nu prea am fost pe plac pentru unii inclusiv sefa de echipa si birou iar de aici au inceput discriminarile,neincrederea in munca si seriozitatea mea(e adevarat,toti mai gresim doar nu suntem roboti).Echipa e plina de oameni tupeisti care bineinteles cad bine in ochii sefilor iar asa zisele ''greseli'' pe care le mai fac la lucru sunt trecute cu vederea,concluzia este ca daca nu esti pe placul lor ai cam incurcat-o cu ei,incurcat adica,inchis contractul sau daca hai sa zicem te descurci cat de cat te tin pana expirarea celor 6 luni de munca.
In concluzie,ceea ce trebuie sa stiti este:Atmosfera ok,conditii super,lucrati in mediu open-space,salariul 1400 lei,limbile nu trebuie sa le stii la perfectie,multe lucruri le veti face robotic.

comp@ct Luni, 22 Septembrie 2014
Am vazut ca au job-uri pe IT. Technical Analyst.
Cum e la ei pe IT, ce salarii se practica ?
angajat_UBIS Joi, 2 Octombrie 2014
Buna. in legatura cu UBIS, nu are treaba cu banca Unicredit. ei sunt societate separata, condusa dupa principii oarecum occidentale (italienesti). este un loc de munca sigur, platit cu aprox 1200 salar plecare net pt Iasi. Ce poti s faci este sa pleci in afara, prin firma - asta daca esti bun pe IT, Office sau project management. In back office este monotonie, repetitivitate - insa ai siguranta locului de munca, nu ai target de vanzari, streess si nu ai dress code ca la ghiseu.
X Miercuri, 5 Noiembrie 2014

In ce departament? Ati lucrat in IT? Ce tehnologii?

Ana Luni, 8 Decembrie 2014
Buna. Stiti cumva daca dupa un interviu la UBIS, se da si feedback chiar daca este negativ? Au spus ca revin in 2 saptamani cu un raspuns dar nu au revenit. Ma gandesc ca poate nu am trecut interviul.
amacs Joi, 19 Februarie 2015
Salut am fost si eu la un interviu pentru postul de Customer Services Advisor Contact Center, cu alte cuvinte Call Center in Iasi.
Recrutarea a constat in doua interviuri, primul l'am tinut cu fetele din Iasi, mi'am facut o impresie destul de buna la prima vedere, nu am de ce sa mint. A fost un interviu mai lung dar si placut in acelasi timp, mai ales daca esti stapan de sine.
La sfarsitul interviului am fost anuntat ca daca trec mai departe am sa fiu sunat de un coleg de la resurse umane din Bucuresti pentru un interviu telefonic. Peste 2 zile, am fost sunat si am avut si interviul telefonic. A fost o discutie placuta, despre experienta mea pana la momentul actual, punctele mele forte si slabe etc.
De asemenea am fost intrebat si ce pretentii financiare am. Am spus 1000 lei minim, 1400 destul de ok pentru inceput. Plus alte beneficii din partea bancii, asigurare medicala, bonurile de masa care sunt nelipsite in sectorul bancar.
Biroul este impartit in 2 sectoare : vanzari si support. Daca esti pe partea de support lucrezi in 3 ture. Aici este cel mai convenabil, esti platit in plus pentru tura 3 pe timp de noapte, daca lucrezi in weekend iar primesti ceva in plus la salar si daca lucrezi de sarbatori, orele sunt platite dublu.
Daca treci de primele 2 interviuri, primesti pe mail o declaratie pe proprie raspundere pe care trebuie sa o semnezi ( declaratie ca nu inregistrezi venituri din alta parte etc). Dupa care primesti oferta de angajare pe mail.
Ma opresc aici, si eu astept oferta pe mail, ar trebui sa o primesc azi sau maine. Am sa revin asupra postarii cu mai multe detalii dupa ce finalizez tot procesul de angajare.
UnUserNou Miercuri, 6 Mai 2015
stie cineva ce salarii are UBIS pe data warehouse si pe java (in lei/euro)?
Este adevarat ca la inceput atmosfera e ok dar apoi e stresant daca nu joci dupa cum canta ei? si ca avansarile se fac pe ochi dulci nu pe ce sti sa faci?
UnUserNou Marti, 11 August 2015
In primul rand UBIS e divizia e development de la unicredit.
Salariu pt incepatori este intre 2500 si 3500 lei.

Se freaca menta grav nu e foarte challenging desi ei promit marea cu sarea.
Proiectul de IB e frumos dar organizarea proasta. Te angajezi ca backend dev pe java si faci orice alceva numai java nu. Eu in 4 luni nu am scris nici o linie de java desi am aplicat ca backend java. Am facut numai frontend. In principiu faci ce au ei nevoie. Se face dojo, JS, CQ5 (front end in general. ). Mult bug fixing si nimic care sa iti puna mintea la contributie.

CONCLUZIE:
Daca vrei un job de la care sa ai ce invata( ceva challenging) nu va duceti la ei, dar daca vreti decat ceva lejer de unde sa luati un salariu go for it.
stefaniadorianac Sambata, 15 August 2015
Am fost sunata pentru interviu la ei, prin intermediul companiei de recrutare Obiettivo Lavoro. Mi s-a prezentat un post in domeniul financiar-contabil, cu toate cerintele - Excel, cunostinte de contabilitate primara, etc.
Toate bune, am ajuns la interviul final cu Ubis pentru a mi se spuna ca ei au considerat ca ma potrivesc mai bine pe un proiect de legal, post teoretic pentru un absolvent de Drept, in niciun caz de Management (asa cum sunt eu). Am zis ok, fie, merge si asa, daca ei considera ca pot face fata si unui astfeld e job.
In aceeasi zi, dupa 3-4 de la interviu, m-au sunat sa imi spuna ca neoficial raspunsul este pozitiv si sa stau linistita ca in cel mult 2 saptamani vor reveni cu raspunsul oficial (pentru ca au nevoie de aprobarea celor din Italia) si in cel mult 3 voi incepe programul.
Nu m-am culcat pe o ureche si bineinteles ca intre timp mi-am cautat si altceva si am mai mers la interviuri. Am facut foarte bine, pentru ca au trecut 4-5 saptamani de cand am fost la interviul la Ubis si ei nu au mai dat niciun semn. Neseriozitate din partea lor!
birzi Miercuri, 25 Ianuarie 2017
Cum a fost amacs ? ce oferta ai primit?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?