Forum despre Ubisoft Romania


bazil Marti, 26 Martie 2013
Grafician 3d intermediate to senior care tre sa faca si 2d la acelasi nivel si level art ca un senior : 650-700 de euro.
radu Miercuri, 27 Martie 2013
nimeni nu zice cat ia un Game Master pe germana la Ubisoft?
ela Sambata, 30 Martie 2013
Buna,

Sa inteleg ca daca nu esti selectata, nu primesti niciun feed back? La mine a trecut aproape o luna si nimic.. Si imi doresc tare mult.. :( Sunt dezamagita de ei daca nici un mail nu trimit, oricare ar fi raspunsul..
Dan Luni, 8 Aprilie 2013
Ce puteti sa-mi spuneti despre testul practic pt game tester? e complicat? cum ar trebui sa privesc lucrurile? pe ce ar trebui sa ma focusez? :)
elena Vineri, 17 Mai 2013
Stie cineva mai multe detalii despre programul de internship pe partea de HR?Cum este atmosfera in acest departament,salariul- aproximativ?
andrei Duminica, 26 Mai 2013
EDar despre gameloft stie careva ceva? Inteleg ca ubi si gameloft sint firme surori. Vad ca de vreo doi ani tot angajeaza marketing artist. Ce se intimpla , de fapt, cu cei angajati, cum de sint dati atit de repede afara, de se cauta alt marketing artist dupa nici 3luni ?
CADDY Marti, 28 Mai 2013
salut, pe partea de analiza de business aveti idee ce salarii sunt? merci!
Ghost Marti, 16 Iulie 2013
Ce ablilitati mi-ar trebui pentru ub junior designer la Ubisoft Bucuresti ?
trebuie doar liceul , o facultate anume ?
bibi Marti, 30 Iulie 2013
Stie cineva cam ce salarii se platesc la ubisoft pe suport erp?
proaspat absolvent Vineri, 16 August 2013

As vrea sa lucrez ca programator si in paralel sa fac un master la Poli. Este posibil sa jonglez cu cele doua? Sau va fi un volum atat de mare de munca incat ar trebui sa ma dedic total slujbei?
Si daca s-ar putea jongla, angajandu-ma as putea aduna informatii despre industrie cu ajutorul carora sa creez propria firma de jocuri indie care sa aiba propriul thread pe acest site?
Va multumesc.

Ubisofter Joi, 5 Septembrie 2013

Acestea ar fi Avantajele / dezavantajele pentru pozitia de Programator la Ubisoft.

Avantaje:
- proiecte foarte interesante, se lucreaza in C++ si C# (pt tool development), se invata programare la greu, mai mult decat in alte firme (crede-ti-ma, e mai greu sa implementezi un algoritm de AI la Ubisoft decat sa lucrezi in MFC/ATL la o alta firma pe C++ )
- colegi destepti, pasionati, care fac munca mai mult din pasiune pt jocuri decat pt bani.

- team-leazii sunt foarte buni tehnic, au game culture, si ai ce sa inveti de la ei.

Dezavantaje:
- se face overtime mult, cel putin 2 luni inaintea fiecarui release major, plus OT micut, inaintea releasurilor minore. Sunt proiecte care incep direct cu OT. OT-ul nu se plateste aproape niciuodata, in cel mai bun caz obtii niste zile libere sau e platit cu maxim 75% din cat valoreaza. Daca nu faci OT alaturi de echipa, esti penalizat la evaluare. Spre exemplu dupa un proiect de 1 an, ajungi sa ai adunate ~30 de zile de OT. De regula seful te inseala la numaratoarea zilelor de OT.

- salariile sunt mici, si nu prea cresc aproape deloc(neglijabil). Spre exemplu un junior programmer incepe cu ~600-700 EUR net, si are sanse foarte mari sa ramana sub 800 EUR cel putin 2-3 ani dupa. Conteaza cu cat incepi, ca-n orice firma.

- colegii sunt in general OK, dar exista si oameni frecatori de menta, barfitori, etc

- HR cateodata.

Asadar, recomand Ubisoft daca esti foarte pasionat de jocuri, si vrei sa lucrezi la cel mai inalt nivel din Romania, din domeniul Gaming.

victor Miercuri, 2 Octombrie 2013
Buna! Am fost chemat la ubisoft la etapa a doua de interviu care consta intr-o discutie cu tehnicienii/managerii. Postul se refera la un internship de BI Developer, iar la prima etapa am avut un test scris in SQL pe care l-am trecut. Imi puteti spune la ce ar trebui sa ma astept? Multumesc!
Hello, Duminica, 10 Noiembrie 2013
Cine poate va rog sa imi spuna cum este calculat overtime-ul si cat este pentru un viitor tester la inceput de cariera ?
sic Vineri, 29 Noiembrie 2013
Salutare ,
Am fost chemat la interviu pe partea de software tester si BI suport analyst , aveti idee cam ce salarii se oferta pe posturile astea ?
marcus_aurelius Duminica, 1 Decembrie 2013

Salutare,

Am fost chemat la un interviu pt junior c++ prog pt Uplay, si, desi nu am nici cea mai mica idee daca o sa iau testul (n-am mai lucrat in c++ de aproape 2 ani de cand am terminat fac), sunt curios daca stie cineva cam in ce consta macar asa in mare (zicea tipa de la hr un test cu 25 intrebari de 1h 15m).

In afara de asta, sunt foarte curios daca e o rampa buna de lansare. Adica, voi invata suficient in primul an (sa zic, daca ar fi sa stau atat) cat sa ma ajute acest lucru pe viitor la alte joburi (to c++ dev sa zicem)? Va conta in vreun fel faptu ca pot sa trec in CV ubisoft?

Daca e cineva care are timp/chef sa raspunda, va multumesc mult.

Iulius_Cesar Duminica, 1 Decembrie 2013
Salutare tuturor. Intrebare referitor la salariul pentru postul de Community manager pe italiana/engleza. Stie cineva cam cat sa cer?

Multumesc in prealabil.
nick Vineri, 6 Decembrie 2013
Pe langa punctele negative scrise de colegii mei, as vrea sa adaug relatia proasta cu francezii, care este mai degraba una stapan-sluga, decat una colegiala.
ubi - applicant Vineri, 6 Decembrie 2013
Am aplicat la postul Linguistic Tester - French. Care sunt salariile pentru acest post ?
JohnAdi Vineri, 13 Decembrie 2013
Salut ! A lucrat sau lucreaza cineva la Ubisoft pe Customer Service ? Ma intereseaza sa stiu daca stie cineva in ce consta testul care se da dupa 1-ul interview. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri :)
Salariu Vineri, 13 Decembrie 2013
Salariul unui programator pe part-time cat este?Presupunand ca este excelent .Multumesc

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?